Bana biraz yardım edebilir misiniz?

Erkek arkadaşımla bir yıldan fazla süredir birlikteyiz. Sevgili olmadan bir gün önce başka bir kıza sevgisini itiraf etti ama o hayır dedi. Ertesi gün biz sevgili olduk, beni o kızdan önce sevdiğini söyledi sadece düşündü ki ben ona hayır diycem ve beni unutmağa çalışıyormuş, o çok güzel bir kız, bizimle aynı okulda ve bazen onun onu hâlâ sevip sevemeyeceğinden şüpheleniyorum çünkü ben onun kadar güzel değilim ondan hala hoşlanıcak diye endişeleniyorum. Azerbaycanlı olduğum için bazı kelimeleri yanlış yazabilirim, kusura bakmayın.

Güncellemeler
+1 yıl
Erkek arkadaşımla bir yıldan fazla süredir birlikteyiz. Sevgili olmadan bir gün önce başka bir kıza sevgisini itiraf etti ama o hayır dedi. Ertesi gün biz sevgili olduk, beni o kızdan önce sevdiğini söyledi sadece düşündü ki ben ona hayır diycem ve beni unutmağa çalışıyormuş, o çok güzel bir kız, bizimle aynı okulda ve bazen onun onu hâlâ sevip sevemeyeceğinden şüpheleniyorum çünkü ben onun kadar güzel değilim ondan hala hoşlanıcak diye endişeleniyorum. Azerbaycanlı olduğum için bazı kelimeleri
Bana biraz yardım edebilir misiniz?