Hoşlanıyor diyeceğim ama sevgilisi falan olur herhalde, kızlarla arası iyi yani haşir-neşir, flörtöz biri zaten. Sürekli dikkatimi çekmeye çalışıyor ama ben kursağında koyuyorum hep, karakterim öyle pek ilgimi çekmek olmaz. Ağzında kuş tutsan normal karşılarım, acaba hırs mı yapıyor?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Dikkatli ol tepkini net belirt. Erkek milleti a. ptaldır böyle şeyleri yanlış anlar sende istiyorsun zanneder naz zanneder
Ben bu kadar ciddi olacağını bilmiyordum, belki hoşlanıyor falan diyordum, söylediklerinizi dikkate alacağım bir de benden bir yaş küçük kendisi
Bir erkek kadın izin verdiği sürece yaklaşır. En baştan samimiyetini azalt tepkin net olsun
Tepkim net zaten ben ne istiyorsun diyorum sürekli seni istiyorum gibisinden sözler diyor ilk söylediğinde zaten ben öyle şeyleri sevmem ancak ciddi düşündüğüm biriyle olur dedim üstelik türbanlı biriyim yani bu konularda aşırı anlayışlı biriyim ama kendi çizgilerim ve değerlerim var
Aynen öyle böyle olmaya devam et hakkında hayırlısı olur inşallah
Amin herkes için çok teşekkürler
Seni etkilemek amaçi sana dokunmak felan abaza iste
Sanırım evet olabilir, hatta geçen ne istiyorsun dedim direkt bana seni istiyorum dedi böyle kaldım😳
Gönlünü kaptirma valla sonradan cok üzülürsn uzak dur durabilecein kdr
Böyle tipler ancak üzer seni abazaysa hele bide
Korktum şimdi🫣
Sen daha cok korkarsn baci sen birz saf kiza benziyon
Yani insanlar bakımından ilk öyle gözüküyorum sanırım)) ama öyle gözüktüğü gibi zayıf değilim evet safım çünkü sezgilerim iyi birinin iyi niyetli olmadığını bilsem bile kötülüğünü yapmasına izin veririm çünkü meraklıyım acaba insanlar böyle yapınca ne hissediyor biraz garip gelebilir ama merak ediyorum işte neyse
Sen bence cok merk etme yoksa gercekden üzülecek olacak sensin bence sen kcksn ama ilerde anlarsn
Aynen öyle merak etmeyi bırakıyorum)) önerileriniz önemli benim için çünkü ben herkesi kendim gibi bildiğim için ama buna rağmen aklım ve mantığım olduğu için böyle olmaz biliyorum o yüzden benim gibi olmayan insanlardan öneriler alıyorum insanları anlamak için çok yardımı oluyor
temastan hoşlanıyor sanırım
Yani çalışma yeri öyle ki sürekli olmasakda biryerde oluyoruz ama gereksiz olsa bile hemen dibimde beliriyor, böyle çocuk gibi aptalca haraketler yapıyor baya belli ki gözüme girmeye çalışıyor, sürekli bir bahaneden bana hayran olduğunu gösteriyor. Derdi ne bunun anlamıyorum, hani bir şey dese adam gibi anlarım, sinir oldum resmen
konuşamayan ama temas isteyen biri.. sana dokunmak istiyor
Hee ne yapayım al bedenim ne istersen yap mı demeliyim manyak adam ayy düşündükçe sinir oldum😤
temas etmekten (ama tanıdığı her kızla) çekinmeyen biri abzan mıdır?
@aforementioned her kız değil bence ses etmeyenlere
@aforementioned yok o kadar da değil ama böyle flörtöz biri gibi gözüküyor kadınlara hoş sözler söyler ama bilirsin ki çok yürekten demiyor, arayı düzeltme amaçlı sözler söyler hep kurtarıcı sözler gibi. Ama benimle konuştuğumda hep kendini sırlı saklı birşeymiş gibi konuşur. Ben aslında göründüğü gibi değilim, ciddi biriyim falan, ben kötü insanım falan diyor bana uzak dur benden diyor ama hep dibimde kendisi🙄
Bunun için başta bi deniyor işte ama herkese :D Bu bana mide bulandırıcı gelmişti.
@aforementioned bence takıntı yapmış
Bence de düşünün ki artık 6 aydan çok böyle ama yanımda böyle deli dolu olsa da fazla ciddi biri yani herkese sınır koyan biri. Ben sanırım onun çok yüzünü gördüm yani gösterdi bana çoğu tarafını en son sorularla çaresiz kaldım buraya yazdım
adama sana aşık olmuş veya seni arzuluyor. başka sebebi yok
Allah kurtarsın ne diyim yani🤷 bu 6 aydan çok zaman içerisinde bir evli kadınla flörtü olduğunu, başka bir kadının da flörtü olduğu kadınla bunun için tartıştığını duydum. Bir de flörtü olduğu kadınla sanırım bir sorun oldu, bana dedi ki bu kadın bana yanlış yaptı bedelini ödeticem ben akrep burcuyum falan😂 kadın gerçekten kendinden geçti iş yerinde adam seviniyordu😀🤦🏻 Bi de sonradan başka bir kızla sevgili oldu ve benden saklıyordu. Bana sen diğer kadınlardan farklısın sana hayranım diyor (sanırım dürüstlüğüm ve dikduruşum onu gerçekten etkilemiş olabilir yani yetişemeyeceği dal gibiyim) ama gerçekten sevdiğine inamıyorum. Bu arada iş yerinde arkadaşız yani bana dertlerini falan konuşuyor çoğu zaman, sanırım bu durma alıştım ama benim onun arzuladığı diğer konularda tavrım değişmez zaten bunu çok iyi biliyor
Bildiğin dizi konusu yazdım😂😂
yüz versen yatağa atar seni. demedi deme
😂😂 sanmam çünkü denemek için çok yakın geldiğimiz zamanlar oldu ama korktu yani beni iyi biliyor. Geçen işte olan diğer bir erkeğe söylemiş ben o kızla ciddi düşünemem çünkü onu ileride aldatırım o kötü olur falan o yüzden uzak duruyorum. Sanırım onunkisi olmayacak bir hayranlık gibi bir şey. Ben sadece onun gerçekten bana karşı ne hissettiğini bilmek istiyorum. Bu tavırlarına kıyasla. Ama çok belirsiz ben de saldım zaten merak etmemek gerek zaten kendisi dediği gibi ciddi düşünemezmiş öyleyse kırmızı ışıklar yansın😂 sizlerin de önerileri ile elveda diyorum
belli ki korkak abazanın teki
😂😂😂 iyi dedin zaten benim cesaretsiz insanla işim olmaz, ilk sezdiğim o olduğu için ona yüz vermedim zaten sanırım haklıymışım
cesur olsa yok demeyeceksin yani
Cesur olmakta kastım öyle değil, sonuna kadar benimle birlikte dürüstçe gidebilen biri yani anne babamın bile yanında beni sahiplenebilecek gözükara biri, ciddi düşünen biri ancak böyle cesaret gösterir onun konuşmalarında bunu hiç görmedim çok ürkek ve korkak biri bu konularda sanırım ilk aşkı yüzünden)) evet bunu da bana anlatmıştı ilk aşkını ciddi ciddi çok sevmiş evlenmek istemiş ama olmamış falan neyse işte benlik değil adam onu daha iyi anladım😀
yaşlarınız yakın mı
Ben bir yaş büyüğüm
adam seni arzuluyor ama dediğim gibi cesaret edemiyor. bekarsa gecelerini süslüyorsundur
Bence haklısınız ama bir erkeğe bunu yaşatma sebebi olmak istemem o yüzden daha çok uzak duracağım zaten iş yerimi değiştiriyorum yakında taşınacağım hem, böylesi iyi olur. Düşünceleriniz ve önerileriniz için teşekkürler
rica ederim. geçmiş olsun mu derler bilmiyorum ki b durumda
bence hiçbir şey denmez çünkü hiçbir şey daha başlamadan bitmiş 😂 rica ederim sözünü aldım sadece☺️
adama kızmış gibisin beceremediği için
😳😳 neden ki? o olmasa bile her insan evladı gibi hayatımı paylaşabileceğimi düşündürücek insanlarla karşılaştığımda yani kısmetler deniyor işte buna)) öyle değilmiş olduğumda insan şey oluyor yani bu da değilmiş işte hani nerde benim atlı prensim gibisinden işte kadın arzuları.
aslında adam biraz işini bilse seni tavlarmış
Ben de flörtöz biriyim yani bakmam kim ne konuşmaya başlarım Allah ne verdiyse ama benim mantık ve akılım hep üzerimde benim nihayi maksat ve hedefim var bu ilişki konusunda sona kadar ciddi olan biri gerisi boş ne olsa ne yapsa farketmez o kısma girmediyse elenmiş durumda ve öyle insanlara bile gülümserim flörtöz yaklaşırım ama benden istediklerini alamazlar mesele bu yani
adam da heveslenmiş tavrından
Hee sanırım olabilir, o halde ben adama yanlış yapmışım😂 tüüh aptal kafam. Neyse çok geç oldu yatma vaktim, bir kez daha teşekkürler beni yanlız bırakmadınız fikirlerinizi bölüşerek
iyi geceler. adamı düşünerek uyuma bari
🫡
son işaret ne pc de çıkmıyor
Askeri saygı duruşu)) başüstüne anlamında
Teşekkür ederim canım
temeais seviyor demek
Hoşlanıyor
benimsin diyor
Öyle demekle bir şey olmuyor maalesef)) ama bu da olabilecek cevaplardan. Kendince benim gibi iyi birisini bulmuş sahipleniyor işte ne güzel oyalasın kendini bana zararı olmasında kendi hayallerinde yaşasın güzelce 🤦🏻