Okulda aşık gibi davranıp adım atıyor gibi yapıp geri çekiliyor, herkesin aşık dediği şekil bakıyor ama asla doğru düzgün konuşmuy?

Benimle yakınlaşmak için sürekli aynı ortama girmeye çalışıyor, yanımda durmak için çabalıyor ancak asla gelip konuşmuyor. Bakışlarına bakıp tanıdığım herkes aşık olduğunu söylüyor ancak asla benimle doğru düzgün konuşmuyor, artık düşünmekten çok yoruldum. Geçen artık okul kulübümüzün etkinliğini hazırlayanlardan biriydim ve o da aynı kulüpte ki zaten tek ortak yanımız bu belki burada görüşme fırsatımız olur diye düşündüm. Gelmedi, ben de mesaj atarak etkinliği hatırlattım genel olarak yakınlarıma bu şekilde hatırlatırım ama yakın olmasak da ona da mesaj attım o da arkadaşına yazdığını ve gelmeyeceğini söyledi. Ben de biraz sinirlenip önemi yok eksiklik olmasın diye haber verdim sadece dedim. Fazla sert çıkıştım biraz ve bugün de arayı yumuşatmak için bir bahane bulup yazmaya çalıştım. İyi akşamlar diledikten sonra bir şey mi oldu yine dedi ondan sonra biraz konuştuk o ara okula gelmemiş yani o derste okuldan gitmiş. Ama çok soğuk konuştu ben de o gün gergindim oı ara bazı kişilere sert davranmışım sana da davrandıysam özür dilerim dedim o da yoook bişe olmadı dedi. Artık vaz mı geçsem çok kafam karışık

Okulda aşık gibi davranıp adım atıyor gibi yapıp geri çekiliyor, herkesin aşık dediği şekil bakıyor ama asla doğru düzgün konuşmuy?