Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilisiniz de dile getirmemişsinizdir. Zamanında Özlem adında bir arkadaşım vardı. Birbirimizi kıskanır, sürekli mesajlaşır, hep güzel vakit geçirirdik. Hatta benim evde buluşur, bira içer, sarılıp dertleşirdik. Hiç adını koymadık ama o gidene kadar sessizce de olsaydı sevgiliydik.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ali Osman'siniz. 😂😂
04 Yorumla
Soran+1 yılHahahahahsdjdj çok güldüm buna 😂😂
Soran+1 yılGideyim de söyleyeyim biz ali osmanız diye 😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl mutluysan öyle devam et elbet bir yerde adı koyulur
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl🙏
Soran+1 yılKinsiz, hakaretsiz, en aklı başında yorum. Kesinlikle öyle yapacağım 🤗
Cevap sahibi+1 yılDoğrusuyla, yanlışıyla senin hayatında bende dahil akıl verirken haddini kimse aşamaz, ne yaşarsan mutluluğuda, mutsuzluğuda sen yaşarsın, her olaydan bir ders çıkarır yoluna bakarsın, benim tek yapacağım hakkında hayırlısını dilemek olur ☺️
Soran+1 yılBu kadar kötü yorum arasında şöyle iyi bir yorum görmek gerçekten içime su serpti. Ne ergenliğimiz kaldı, ne mal oluşumuz, ne namussuzluğumuz. İnsanlar negatifliğini etrafına yaymayı o kadar seviyor ki. Soruyu sormadan önce soruda bahsettiğim çocukla telefonda konuşmuştuk, içim kıpır kıpır mutlu bir şekilde eğlencesine sordum. İnsanları çözemiyorum gerçekten. Teşekkür ederim tekrardan, senin de hakkında hayırlısı olsun her zaman ❤️✨
Cevap sahibi+1 yılİnsanlar kendi yaşamak istediklerini yaşayamıyorlar ve karşıdaki onu yaşadığında onları mutsuz etmeye çalışıyorlar maalesef, yani ahlak dışı bir soru olsaydı tabiki fikrimi yine haddimi aşmadan paylaşırdım ama senin sorunda gayet mutlusun, seviyorsun dünyanın en güzel duygularını yaşıyorsun hep daim olsun ❤️☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılbir şey değilsiniz takılıyorsunuz sadece
10 Yorumla Sevgi, karşılıklı anlayış, güven, saygı ve sadakatle birleşerek bir ilişkiyi sürdürmek için gereklidir. Sevgi, insanın kendine ve başkalarına olan saygısını arttırır ve onları daha iyi bir insan yapar. Bunlar varsa devam et, mutlu bir ilişkinin olması dileğiyle ☺️
12 Yorumla
Soran+1 yılSevgi de saygı da çok şükür var. Teşekkür ederim 🙏🏻
Varya bendede fulll aynı flört diiliz sevgilide diiliz ama bir kaç kere yanağından ve dudağından öptüğüm oldu (öpüşmek diil )
Fakat 1 haftadır az konuşuyoruz ama bir tek okulda konusuyoz Instagramdan hiç yazismiyoz ve kız çevresi çok var ama ben bir haftadır ondan hoşlanıyom o hoşlanıyorum bilmem10 Yorumla
+1 yılSana yakın davrandığı bir gün aniden neden böyle davranıyosun diye sor. Bu yakınlığın bi adı olsa iyi olur felan de. Bende erkek arkadasımla öyleydim çok yakındık ama ikimizde birsey söylemiyorduk en son dayanamayip ben söyledim ve iyi ki söylemişim sende söyle uzatmaya gerek yok hislerinizi dile getirin
00 YorumlaValla ne bileyim benimde böyle bi arkadaşım vardı kızla normal kankayken aşkım diyorlardı birbirlerine sonra kız evlendi bu da koluna yaptırdığı dövmeyle kaldı
00 Yorumla
+1 yılŞey biraz gevşeksiniz yani bu ilişki gevşek. Bazı ilişkiler vardır mesela küfür kaldırır ama bazıları vardır kan çıkartır, onun gibi. Birbirinize küfür etmeyin. 😃
00 Yorumla
+1 yılAşkım bence siz ortaya karışık sokak sandviçi olmuşsunuz. Bol karışigindan hem de.
30 Yorumla
+1 yılBu belirsizlik zamanları gerçekten çok güzel. Ama birinizin bu konuyu açıp açıklık getirmesi gerek
13 Yorumla
Soran+1 yılDaha çok yeni olduğumuz için açmadık sanırım ama o benden daha ciddi gibi ben biraz kendimi çekiyorum 🥲
- +1 yıl
Acelesi yok, ne zaman hazır hissedersiniz✨ tadını çıkarın
Soran+1 yıl❤️🐣😘
En güzeli bence. Trip yok kavga yok kafanıza göre takılıyorsunuz
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılöyle adı sanı belli olmayan şeye aşkım demem ben
04 Yorumla
Soran+1 yılAdı belli oluyor gibi. Duygularım çok yoğun 🥹
- +1 yıl
onun oyle mi bakalım
Soran+1 yılEvet bu gece duygularını açtı hiç beklemediğim bi anda. Çok güzel şeyler söyledi. Ağladık beraber. Çok tuhaf hissediyorum 🥺
- +1 yıl
acildiysa tamam o zaman
+1 yılKimsenin umurumda değilsiniz siz aşktan korkuyorsunuz sadece kendinize itiraf Edemiyorsunuz
04 Yorumla
Soran+1 yılBirilerinin umrunda olmak istemiyorum ki zaten herkes neden kinini buraya kusuyor. insanımız yine şaşırtmıyor
- +1 yıl
Aslında kin deyil bu kadar kırılacağını bilseydim yazmazdım af edersin bir anlık ruh halim sen çok kırılgansın belkide özel sence senin gibi kandınlar kaldımı kızlar küfürbaz kindar
Soran+1 yılEvet hassasım ama konunun bununla ilgisi yok tanımadığınız insanlara burada kin kusuyorsunuz aşağıdaki Yorumlarda aynı doldum belki de artık
- +1 yıl
Tamam kızma sakin ol ben artık kadınlardan korkuyorum dövecek gibi konuşuyorsun sakinleştinmi
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu espiri değil senin ne kadar saçma varlık olduğunu gösteriyor
01 Yorumla
Soran+1 yılYa yürü git işine hadi saçma olan sensin. Mutsuzluğunu negatifliğini buraya akıtma
Belirsizlikler üzerine kurulacak bir ilişkinin temelini atıyorsunuz, ne hissediyorsan açıkla hissetmiyorsan da mesafe koy
00 Yorumla
+1 yılBeyle dost gibi, yakın arkadaş gibi bir şeysiniz herhalde 😅
04 Yorumla
Soran+1 yılHahahahah yok ikisi de değil 😄
- +1 yıl
Hangisi ozaman bacanak kuzen falanmi 😂😂😂
Soran+1 yılBen de bilmiyorum kaldım öyle 😂😂
- +1 yıl
Siz öylesine takiliyorsunuz heralde 😌😅
- Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yıleğlencesine flort bu sonradan fark etmeden ciddilelebilirsiniz ama
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılMutluluğu nasıl buluyorsan ilişkinde o şekilde devam etmelisin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. "Benimle çıkar mısın" demek yerine "benimle sevgili olur musun" dersen sorun çözülür
00 YorumlaAhaha şaka ya bak aşkım demek ciddi bir şey arkadaşım dese silerim onu hayatımdan
00 Yorumla
+1 yılBence çıkma teklifi edin ve adını koyun bu ilişkinin.
00 Yorumla
+1 yılSomebody, everybody, nobody, guess what, F*buddy :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir şey değilsiniz biri bir adım. atsa her şey olabilir ucu açık bir ilişki
00 Yorumla Flört olduğunuzu bilmiyorsunuz
11 Yorumla
Soran+1 yıl🫠🫠🫠🫠
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAhahaha doğaçlama çıkıyor o cümleler ya çok takılma
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yıladminler şu saçma sapan sorulara bir el atın be aga
01 Yorumla
Soran+1 yılSanane la
+1 yılNar 😂 misiniz acaba
01 Yorumla
Soran+1 yılFlörtmüşüz ikna ettiler beni 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşkım dediğinde nasıl yani diye sorsaydın keşke eşlik etmek yerine?
03 Yorumla
Soran+1 yılHoşuma gitti niye sorayım ki
Cevap sahibi+1 yılOna sormazsan neyiz diye bize sorarsın işte
Soran+1 yıl😂 Ben esprisine sorduğumu belirttim yalnız
Aşkım sözü varsa sadece amacı yaklaşması seks için olabilir
00 YorumlaTabi siz herşeyin en iyisini bilirsiniz ya amacınız sürekli erkekleri küçümsemek her konuda profsunuz zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ahdhsdhhshsjskssh
Bizde arkadaslarimla hitaben diyoruz ya kizlar kizlara der ya askim balim falan filan hitaben diyo olabilir zaten ironi soru gibi geldi
01 Yorumla
Soran+1 yılKız arkadaşı yok hiç
Gizli Üye(18-24)+1 yılBiz de böyleydik şu an 5 6 aylık sevgiliyiz 🤔
00 YorumlaDiğer kız arkadaşlarına da aşkım diyor olabilir iyi değerlendirmek lazım ama en baştan lakayt olan erkekten koca olmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılHiç kız arkadaşı yok ki 😁
Soran+1 yılHahahahah en hoşuma giden de o. Kızlar bundan çekiniyo arkasından konuşuyolar bu çocuğun niye sevgilisi falan yok diye. Hepsine ters bakıyor öldürücek gibi shjdjs bana bebeği gibi davranıyo 🫠
+1 yılİkiniz de sanki ne istediğinizi bilmiyorsunuz gibi hani elimin altında dursun daha iyisi gelirse onu degerlendirim tarzından düşünüyorsunuz bence
10 Yorumla
+1 yılSanki çıkma teklifi geri gelse, çıkıp edecen!
16 Yorumla
Soran+1 yılSiz erkekler ne bo*ka yarıyorsunuz pardon? Hepiniz karı gibi oldunuz zaten artık!
- +1 yıl
Soran tam benim moodsun yemin ederim yaa sgshdhakvo
Soran+1 yılgahdjskd İyice zıvanadan çıkarıyolar bu erkolar insanı
- +1 yıl
Aşırı haklısın
- +1 yıl
Sen ne b*ka yarıyon pardon peki. Ben sadece eşitliğe inanan ve kadınların sadece işlerine geldiğinde eşitlik istemesine sinir olan bir bireyim.
- +1 yıl
Sende haklısın
+1 yılSiz onunla bir birinin zamanını çalan, geçici duyğulara sahip iki insansınız
04 Yorumla
Soran+1 yılZaman çaldığımızı nerden çıkardın? Sadece bi soruyla mı 😅
- +1 yıl
Bu durum bir tanıdığımda yaşandı sonra erkeğin başka kızla konuştuğunu ögrendik. Önyargılı olmak istemem, aklıma direk o olay geldi 😅
Soran+1 yılYok hayır dün gece birbirimize açıldık aşağıda bi görüşün altında yazdım bakabilirsin:)
- +1 yıl
Harika o zaman umarım mutlu olursunuz. 💋
Knk cesur ol ve nasıl bir ilişki istediğini ilet eğer altından kalkmazsa sana layık değildir bu kadar net
00 Yorumla
+1 yılBu bence sadece eğlence için yapılan flört bu işin sonu ciddi olmaz
00 Yorumla
+1 yılAynısını biz yaşıyoruz yakında birliktelik olurmdiyim
00 Yorumla
+1 yılSoru sorma şeklini begendim ☺☺ zaman gösterir.
13 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki, flörtmüşüz buradakilere göre 😄🤗
- +1 yıl
Hayırlı olsun o zaman ne diyelim ☺
Soran+1 yılTeşekkür ederimm❤️😘
yavaştan bi flörtleşiyorsunuz sanki
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle gibi 🐣
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden buna izin veriyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılNeye izin veriyorum
- +1 yıl
Aşkım demesine
Soran+1 yılHoşuma gidiyor 🥲
- +1 yıl
Karşılıklı cilveleşme diyelim buna
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSiz fakbadisiniz
09 Yorumla
Soran+1 yılYuhhh ebesinin
- +1 yıl
Öyle maselef
Soran+1 yılKalp gözün açık herhalde nereden gördün ki bizi bu yorumu yapabiliyorsun
- +1 yıl
Tecrübe diyelim
- +1 yıl
Siz ikinizde free takılmayı seven tiplersiniz bence
Soran+1 yılHahaha öyle mi olmuş, eee daha daha başka?
- +1 yıl
Fal mı bakıyoruz burada 🙄🙄
Soran+1 yılMuhtemelen fal baksan da sahtekar bir falcı olurmuşsun 😂 söylediklerinin hiçbirisi tutmadı çünkü
- +1 yıl
Hangi falcınn dediği doğru ki 🙄
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılAşkım diyorsa sevgilisinizdir 🙄
03 Yorumla
Soran+1 yılGenelde bi şeyden bahsederken laf arasında diyor ilk dediğinde şöyle bi 😳 kalmıştım shdjsjd günaydın aşkım falan gibi değil de konu arasına sıkıştırdı bi iki kez. Bilemiyorum bende naz yapıyorum daha çok yeni olduğumuz için 😂
- +1 yıl
Naz iyidir bencede yap. Siz daha flörtsünüz o zaman. Bir daha aşkım dediğinde konuyu dağıt ve aşkım mı? De. Neyiz biz diye sor. Ben teklif bekliyorum öyle pat diye ne olduğumuzu anlamadan aşkım deme bana de sjsjs
Soran+1 yılSal*ak ayağına yatıyorum çünkü ona kalsa hemen teklif eder ama ben yeni olduğumuz için biraz daha tanımak istiyorum shdjskdk dünde sana çok alıştım falan dedi 🥲
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇıkma teklifi tedavülden kalktı diye biliyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef kalkmış 🥺
- +1 yıl
Tabi, egoist bir Türk kızı olarak işine geliyordu. Hepiniz bunu erkeğin görevi olarak gördüğünüz için!!!
Eğer kalkmamış olsa, gidip teklif edecektim sanki!!!
Soran+1 yıl@Mutlu_muzlu köyüne dön ablası
- +1 yıl
*edecektin. Şu sinir oto-düzeltme!
- Aşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılÖylesine takilmaliksiniz askim
05 Yorumla
Soran+1 yılDeğiliz aşkım yok
- +1 yıl
Biz neyiz şimdi diye sorma sakın.. ama ilişkinin adını koymaya yönelik Bi hamle yaptığında sen yanlış anladın derse de sasirma
Soran+1 yılYok aslında dün şey dedim çok ince düşüncelisin falan. Biraz hastaydım meyve getirmiş bana. O da sey dedi sevgili olduğumuzda cok daha fazlasını görüceksin 🐣
- +1 yıl
Aaa bunu dememistin.. siz olmuşsunuz askim
Soran+1 yılAhaha umarım aşkımm. Boğa erkosundan olur mu bu arada kendisi boğa erkosu jdfjjf
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBende çözemedim töbestağfurullah
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahahdhd
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Öpüştünüz öü? Seviştiniz mi?
014 Yorumla
Soran+1 yılSarıldık sadece
Soran+1 yılHaftada bir
Soran+1 yılHayır sadece o
Soran+1 yılO da görüşmüyor. Daha önce hiç sevgilisi de olmamış. İlk defa bi kızla bu kadar samimiyim diyor. Başta biraz çekingendi. Ben açtım onu 😌
Soran+1 yılArttırdıkça daha samimi olmaya başladık. Eskiden az konuşurdu ben hep konuşmayı devam ettirirdim. Şimdi ben sormadan gününün nasıl geçtiğini anlatıyor, İyi ki tanıdım seni falan diyor
Soran+1 yılYa hiç sevgilisi olmamış bi kızın elini bile tutmamış. Olursa eşimle olsun demiş falan. Ama bana çok sıcak davranıyor sarıldım mesela kendini çekmedi uzun uzun sarıldık saçlarımı kokladı
Soran+1 yılÇok tecrübeli sayılmam
Birbirinizin aşkısınız.
01 Yorumla
Soran+1 yılGaliba 🫠😄😄
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
u +1 yılSiz bu çocukla...
Kayınçosunuz.
10 Yorumla
+1 yılEn gıcık olduğum durum ya
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılBoş ver adı konunca afra tafra vs oluyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAhahah ortaya karışık menü gibisiniz😀
00 Yorumla Çıkma teklifi değil evlilik gelebilir
00 Yorumlaf*ck diyoruz biz buna
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 502 cevap paylaştı. Bu muhabbetin sonu ciddi gelir 😂
00 Yorumla
+1 yılÖylesine bir sevdasınız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. önemli olan senin duygularin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnunla çıkmak mutlu olmak istermiydin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama zamanı var
Cevap sahibi+1 yıluygun zamanı bekle
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiz nokta noktasiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılSende … sun ☺️
Gizli Üye(18-24)+1 yılSana Bir haberim var yarın nikah hshdhd
06 Yorumla
Soran+1 yılAmin inş shdhsjdj
Cevap sahibi+1 yılSadece Bi imza Aşkım diye sandalyeye oturacaksiniz imzala gjdhfn
Soran+1 yılEski günlerdeki gibi 2 haftada evlilik en temizi bee ahdjsjfk
Cevap sahibi+1 yılYemin ederim en güzeli şaka maka ben 2 yıldır sevgilimi evlilik iknasindayim
Soran+1 yılKız sen niye ikna etmeye çalışıyosun bırak geri çek kendini. O seni ikna etmeye çalışsın
Cevap sahibi+1 yılCinsiyetler yer değiştirdi ahhshd
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeksiçin birbirinizi kandırıyorsunuz işte
054 Yorumla
Soran+1 yılSeks yaptığımız falan yok popo*nızdan element uydurmayın
Cevap sahibi+1 yılTamam işte ilerde yaparsınız
Soran+1 yılYapmayız. İkimizde hiç yaşamadık
Cevap sahibi+1 yılÇokta zkimdesin. Âq yazma işim var bildirim gelip duruyor
Soran+1 yılSen yorum atma o zaman mına kodumun ib* nesi
Soran+1 yılGelsin bildirim kudur aq oğlu seni
Cevap sahibi+1 yılSenin o kızışmış amcugunuskerim bak
Soran+1 yılSen o bamyanla anca elini sever
Soran+1 yılS i k e r si n
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum sana hep bamya sendromu yaşayanlar denk gelmiş. Benimkisi patlıcan gibi aç profilini konuşalım. Otele gider skişirzz
Soran+1 yılSen nasıl bi ruh hastası sın aq ya ahshshsjs bamyayla işim yok
Cevap sahibi+1 yılBamya değil. Hatta sana resimde atarım palamut gibi derya kuzusu hey yavrum hey hadi ekle beni konusalım otelde çatır çatır skeymseni 😛😛
- +1 yıl
Bir kızla böyle konuşamazsın
Soran+1 yılSadece 3 cm uçkurdan ibaret oldukları için böyle konuşuyorlar. Bunlarda olan kö pekte de var ama kö pek bile bunlardan daha şerefli
Cevap sahibi+1 yılBana kim nasıl yaklaşırsa öyle konuşurum
- +1 yıl
İyi de kız sana yapmayız yaşamadık diye normal bir yorum yapmış sen kabarmışsın resmen. Yok zkimde değilsin falan. Sen başlatmışsın. Üstüne kim bana yaklaşırsa öyle yaklaşırım diyorsun komiksin
Cevap sahibi+1 yılOnun dersi başka çünkü. O skilmk istiyo ama naz yapıyo ablası
- +1 yıl
Sana küfür etmesi hoş değil ama sana küfür ettikten sonra taciz etmişsin kızışmış şeyini … falan yok otele gideriz. Ayıp şeyler bunlar
- +1 yıl
Hala iğrençleşmeye devam ediyorsun resmen.
- +1 yıl
Haksızsın işte kabul et
Cevap sahibi+1 yılBen öyle kadınlarla grup bile yaparım. Çağırsın bi tane daha kız arkadaşını ikisinide domaltıp sever
- +1 yıl
Profil resmindeki bayraktan utan.
Cevap sahibi+1 yılNe alaka lan bayrakla
Cevap sahibi+1 yılEn azından milliyetçiyim senin gibi zencinin birinin resmini koymadım profile
- +1 yıl
Sen milliyetçi falan değilsin kendini kandırma... Bizim adımızı da lekeleme... Türkçü olan biri bir Türk kadınına hayat kadını gibi davranmaz. Onu yüceltir...
Cevap sahibi+1 yılOnlar eskidendi. Çık dışarı bak. Kimler kimlerle beraber. Hapı otu esrarı çeksinler sonra dayak yiyince türk kızına destek. Hadi bak işine
- +1 yıl
Kenar mahalle ağzıyla konuşma kimseyle
Cevap sahibi+1 yıl😂 biliyor musun sosyal medyada böylesiniz. Beni siz böyle yaptınız. Dışarda da efendi çocuktum ama kimi sevsem kime iyi yaklaşsam beni bırakıp gitti nerde it kıpuk serseri var onlarla sevgili oldu. Tabi evlenmeden ayrıldılar. Çoğuda şiddet gördü. Şunu kabul et bizim toplumumuzda kızlarda serseri erkek çekiciliği var. Serseri, ağzı bozuk, kendine bile faydası olmayan, devamlı başına bela getiren erkeklerden hoşlanıyorlar
Cevap sahibi+1 yılTüm bu kötü yorumlarımın sebebi bu. Siz beni haketmediniz alın o zaman bundan sonra size böyle, gibi. En azından bu şekilde az da olsa rahatlıyorum
- +1 yıl
Sakin ol kral sinirlenme
- +1 yıl
Ben mi milliyetçi değilim? Profil resmine beğendiğim kadını koymakla alakası yok. Önce şunu anla! Senşn gibi bayrağımızı koyup pisleşmiyorum. Türkçülükten kastın bayrak arasından kadınların ırzına geçmekse sağol ben almayayım.
- +1 yıl
Hak edilecek bir şey yapmamış olabilirsin ve bu tüm insanların kadınların problemleri değil. Böyle şeyler yazma hakkını vermez
- +1 yıl
Türkçü demişken Göktürkler’in tanrısı kabi han yani kubilay hanı bile bilmediğine yemin edebilirim. Kaç tane türk devleti olduğunu bile bilmiyorsundur..
Cevap sahibi+1 yılBunu yüzyüze konuşabiliriz istersen, ne dersin?
- +1 yıl
Her kadın bir değil. Seni terk eden kadınlardan şöyle bir çıkarım yapman gerekirdi. Bu tarz kadınlarla işim yok böylesi de varmış değip önüne bakman gerekirken, daha iyisini düzgününü aramak varken herkesi aynı kefeye koymuşsun. Hata burada.
- +1 yıl
Zenci diye de insanları sınırlandırman ayrı bir konu. Çorumda esmer melez bir ırk var. Araştır derim. Türkler etnik kökenlidir
- +1 yıl
Tek türk devleti Türkiye değil. Hangimiz daha Türkçü tartışmayalım :)
- +1 yıl
İstanbul’un eski adlarını biliyor muydun?
Cevap sahibi+1 yılEvet biliyorum, herkes aynı değildir tıpkı keko erkekler gibi her erkeğinde keko olmadığı gibi. Bu yaştan sonra aramam sormam artık. Yok şu kız iyimiş, banane abi iyiyse cennete gitsin. Benim kalbim kırıldı zamanında daha kimse için atmaz. burada da ciddi yorumlar yapmıyorum, mahsustan kadınlara sataşıyorum
- +1 yıl
Bu sataşmak değil beyefendi. Bu resmen ırzına girip taciz etmekle eşdeğer cümleler. Böyle bir dünya yok. Hoş değil, ayrıca sizi üzenler adına ben de üzgünüm ama ‘kadınlar’ diye sınıflandırmak doğru olmuyor. Öyle yapmak yerine biraz uyumlu ve sakin olsanız eminim kadınların dikkatini çeker. Bir laf vardır kadın var rezil eder kadın var vezir eder
Cevap sahibi+1 yılÇekmesin kardeşim işte bende onun peşindeyim. Yaktım tüm gemileri. Herkes beni kötü bilsin bu saatten sonra. İyilik yaptım olmadı. Lan Karadeniz TÜ’ye gittim en sevdiği hediyeleri aldım öğreniyorum ki kız yurdundan çıkmış bölümünden başka erkekle ayrı eve çıkmış. Daha sonra başkasıyla birlikte sevgili oluyorum benimle konuşurken başkasıyla daha konuştuğunu öğreniyorum. Nikaha 1 sene kala beni aldattığını öğreniyorum. Yeter âq daaa. İyilik iyilik hoşgörü zükerler ama yeter.
- +1 yıl
Her insan iyilik hak etmez zaten. Hak edene yapacaksın iyilik
- +1 yıl
Ama bu başka insanlara küfür edip rahatsız edeceğin anlamına gelmez
Cevap sahibi+1 yılDışarda tabi ki böyle değilim. KS de böyle kadınlara kötü yorum yapıyorum. Normal yaşantımda onları görmemezlikten geliyorum. İş hayatımda da öyle. Günaydın günaydın. İyi akşamlar iyi akşamlar o kadar. Sosyal medyadan ekliyorlar kabul etmiyorum. Dışarda görüyorlar sesleniyorlar duymamazlıktan geliyorum. Arıyorlar açmıyorum.
- +1 yıl
Olsun hiçbir yerde yapma
Cevap sahibi+1 yılBazı kızlarda hakediyor ama saçma saçma sorular soruyorlar.
- +1 yıl
Görmezlikten gel
Cevap sahibi+1 yılHele bugün bir tanesi sormuş ne kadar rahatsınız 🤮 abi benim yüzde ne kadar rahat olduğum veya bir başkasının ne kadar rahat oluşu seni ne ilgilendirir? Eline kağıt kalem alıp bunu haber ajanslarıyla mı paylaşacaksın? Alttarafı evinde odanın bir köşesinde ev topuzuyla oturmuş duruyorsun ve.. ya garip garip şeyleri merak ediyorlar
Cevap sahibi+1 yılPeki ben sana kişisel bir soru sorcam. Feminist misin yoksalez misin? Bunu hakaret olarak algılama cidden öyle hissettim
- +1 yıl
İkisi de sayılır , hem sayılmaz. Feminist değil misandristim. Lezbiyen değil biseksüelim. Ve hakaret olarak algılamadım.
Cevap sahibi+1 yılMisandrist olduğunu bilmemek ayıp olurdu zaten 😂 lezbiyenlik kısmende olsa var onu da tahmin ettim. KS yi de fazla ciddiye alma yoksa herkese burdan cevap vermek zorunda kalırsın 😉
- +1 yıl
Yo sıkıntı yok burayı pek kullanmıyorum sen denk geldin ayrıca kadınlara sataştığını sen söylemiştin 😁 ciddiye sen almışsın ben değil
Cevap sahibi+1 yılTasakmuhabbeti yapıyorum burada yaa çünkü herkes soru sormak için soruyo halbu ki yalan dolan hep. Benim gbi birisine denk gelmende çok sürpriz oldu çünkü bende MGTOW’um 😃
- +1 yıl
Troll sorunun alası dönüyor burada 😂 zamanında bende çok sordum sbhshdjdjs inanlar dolu burada
- Devamını Gör (66)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat