Merhaba, 15 yıllık eviliğim 2 yıl önce bitti. İki çocuğum var, biri 13 yaşında kız, diğeri 9 yaşında erkek.
Eski eşim öyle kötü birisi değildi, evine ve ailesine bağlıydı, ama biz anlaşamıyorduk, anlaşamadığımız konularda tartışma çıkıyordu, anlaşamadıkça sürekli boşanmak için çabalıyordum, ama o asla boşanmayı kabul etmiyordu, deliriyordu, sonunda ikna ettim ve ayrıldık.
Ayrılırken, beraber satın aldığımız ve oturduğumuz evin %50 hissesini üzerime yaptı (mal rejimi nedeniyle), geri kalan benim üzerimde kalacak dedi, kabul etmedim, o zaman çocukların üzerine verdi, kendisi de evlenmeden önce babasının aldığı evdeki kiracıyı çıkarıp oraya kendine bir düzen kurdu. Benim arabam bende, onun arabası da onda kaldı, birikmiş paramızı da paylaştık.
Ben çocuklar ile beraber yaşadığımız evde kalıyorum, o da kendi evinde yaşıyor, çocukları ile de her türlü ilgileniyor, tüm masraflarını o karşılıyor, onlarla her türlü vakit geçiriyor, bana söz bile bırakmıyor, dilediği zaman almak için ortak velayet istedi ayrılırken zaten.
Şimdi ise ben başka birisi ile görüşüyorum, evlenmek istiyorum, bir şekilde çocuklardan öğrenmiş bunu, deliye döndü, yaktı yıktı ortalığı, madem evlilik hayatı istiyordun, benim yuvamı neden yıktın, benden ne istedin diye bir sürü hakaret içeren sözler söyledi.
Pazartesi günü tapuya gidip evden aldığım hisseyi ona geri devredecekmişim, hisse paramı da şimdiki değeri ile tamı tamına ödeyecekmiş, ben dostumla "dostu diye hakaret ediyor" yaşadığım şehri terkedecekmişim, defolup gidip başka yerde ne halt yersem yiyecekmişim, o da evine geri dönüp çocuklarının başında duracak, onlara o bakacakmış.
Çocuklar ortak velayet olduğundan dilediği gibi alabilir, evi devretmeyip böyle evlenirsem, onun evine ve çocuklarının içine başka adam sokarsam ikimizi de yaşatmayacağını söylüyor.
Ben bu durumda ne yapmalıyım? Eski kocam delirmiş gibi, Çok çaresizim ne olur bir akıl verin, çocuklarımı bırakamam, onlarsız yaşayamam, görüştüğüm adamı da seviyorum, düzenimi de bozmak istemiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer