Kız iş yerine yeni geldi. Kız geleli 2-3 ay oluyor. Kız iyi bir okulda 2 bölüm bitirmiş. Sonra yurtdışında yüksek lisans yapmış. Şimdi hem doktora yapıyor hem de çalışmaya başlamış. Kızın maddi durumu çok iyi. Öyle böyle iyi değil. Yurtdışında evi var. Tatillerde yurtdışına çıkıyor.
Ayrıca kız çok güzel. Neşeli. Hep yüzü gülüyor. Herkesle ilgileniyor. Herkese samimi davranıyor.. Şunu öğrensen iyi olur, dediğim şeyle hemen ilgileniyor, öğrenmeye başlıyor. Bana onunla ilgili sorular soruyor. Bu sadece işle alakalı şeyler değil. Benim ilgilendiğim şeylere ilgi duyması da hoşuma gidiyor. Ancak kızla özel bir samimiyetimiz yok, arkadaş olduk.
Sevgilimle 1.5 senedir ilişkimiz var, onu seviyorum. Çok güzel buluyorum. Sevgilim de beni çok seviyor. İyi bir ilişkimiz var aslında. Benim için her konuda çabalıyor. Güvenilir birisi. Ama diğer kızla olmak beni heyecanlandırıyor. Onunla zaman geçirmeyi seviyorum, beraber bir şeyler yapmak onu dinlemek istiyorum. Hep anlatacak bir şeyler buluyor asla sıkılmıyorum.
Diğer kızı tanıdıkça etkileniyorum. Bir yere de gidemiyorum, mecburen her gün görmek her gün konuşmak zorundayım. Sevgilimi de çok seviyorum ama.. Gerçekten aldatmak başka bir düşüncem asla yok. Ona bunu asla yapmam. Ama ayrılmak da istemiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer