Soru çok açık ve net arkadaşlar. Hoşlanmayan bir erkek o kızı merak edip arkadaşlarına sorup soruşturur mu? Birde bunu kendisi yapmıyor kendi arkadaşlarına beni sorduruyor benim arkadaşlarıma ben ona gidip sorduğumda niye soruyor ki arkadaslarin beni diye saçma sapan palavra yaptı kısaca onun beni merak ettiğini bilmemi kesinlikle istemiyor. Birde mesela bazen gizliden gizliye bakıyor tek başınayken bana çaktırmadan ama aynı ortamdayiz diyelim arkadaslari yanindayken asla oralı değil kendini parçalıyor bakmicam diye. Aynı zamanda bu kişi benim ona olan ilgimi de biliyor yani hoşlanmayan bir erkek ve hiç iletişimimiz yoksa ustelik neden yani ne alaka?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hoşlanıyor ama ters tepki vermeden korkuyor olabilir baş başa iken git bana ilgi duyduğunu düşünüyorum diye sor
Benim ona olan ilgimi biliyor açılmıştım
Ozaman karşılık vermiyor demek şimdiye kadar açık açık konustuysan
Tamam işte benim sorumda bu, hoşlanmadığı halde neden sorup sorustursun ki beni hayır arkadasta değiliz Konusmuyoruzda
O sormuyordur ozaman dengesiz arkadaşlarının gevezeligidir
Hayır o sorduruyor eminim buna bir arkadaşım o kendi arkadaşıyla konuşurken duymuş sorsana onu diye
Ben kendimle ilgili bir şey sorabilirmiyim sana
Sor tabi
Şimdi ben birinden hoşlanıyorum ama hiç bir şekilde tanışmıyoruz konuşmuyoruz biraz neyse iş yerinden bun bunun ilgisini çekmek amacıyla bakıyorum falan oda benim olduğum noktadan normalden 3/4 sefer geçer görebileceğim ama uzak şekilde neyse kız geçende ise gelmedi dün ise baya bı görebileceğim yerlerde gezdi geçerken falan yan gözle bakıyor muyum diye baktığını farkettim neyse bir ara ben telefon ile konusucaktim baktim. Karşıdan bana bakıyor bende baktım sonra ben utandım arkamı döndüm (konuyu net anlamanız için baştan sona anlatıyorum biraz uzun oldu ama k. bakmayin)
Neyse akşam üzeri işin bitmesine yarım saat kala o bir yere gidiyor ara ara şöyle bir yer düşün köşeyi dönüyorsun 30m gidiyorsun ve orada sadece 2 kişi çalıyor ve çıkmaz bir yer köşe yani ben oradaki kişilerle muhabbet etmeye gittim konuşuyorduk baktım köşeyi döndü oraya geliyor baktı beni gördü duraksadı birkaç saniye ve arkasını döndü gitti
Ben bu konuda ne dusunucemi şaşırdım ama istemiyor diye düşünüyorum
Ozaman seni dışardan tanımaya çalışıyor olabilir
Simdi kız nasıl birisi tam olarak bilmediğim için net bir cevap veremem ama senin ondan kesin olarak hoşlanıp hoşlanmadığını anlamaya çalışıyor olabilir ya da gerçekten bir ilgisi vardır sana karşı ama sıfıra sıfır olduğunu düşünmüyorum.
Sıfıra sıfır? Kız ile hiç konusmadim net bilmiyorum ama karşıdan gördüğüm kadarıyla kasıntı bı tip gibi duruyor
Ayrıca oradan dönüp gitmesi açık konusayim ağar geldi yani ilk defa belkide temas kurabilicekken
Valla kız belki konuşacaktı seninle arkadaşlarınla olduğunu görünce cesaret edememiş olabilir. Sıfıra sıfır derken yani hiç ilgisi olmadığını düşünmüyorum demek istedim
Ya zaten iyi veya kötü bir duygusu net olarak var olmasa beni görünce geri dönüp uzaklasmaz ama. Bilmiyorum bundan sonra bakmayı rahatsız etmemeyi düşünüyorum hatta haftayada gündüz çalışıp ondan sonra 2veya 3 hafta gece çalışmayı yani onu gormemeyi düşünüyorum
Yani bu soruyu sormamin sebebide aslında şu bundan sonra nasıl bir şey yapmalıyım olumsuz görüp uzaklasmalimiyim cabalamalimiyim
Simdi öncelikle bence onunla konusmalisin zaten olumlu dünya yarın ne olacağımız belli değil git konuş belki bir bakarsın onunda sana ilgisi vardır bir şans verir sana hiç belli olmaz belkide kabul etmez ama bu ihtimalleri verecegi her turlu cevabi göz önüne alıp gidip konusmalisin ama bana kalırsa kesinlikle git konuş eğer kabul etmezsede en azından ben yapabileceğimi yaptım dersin. Eğer kabul etmezse ve olumsuz bir cevap verirse de uzaklaşırsın başkalarına yönelmeye çalışırsın çivi çiviyi söker kimse vazgeçilmez değildir.
Ya bu durumun üzerine o dediğin imkansız ben zaten bu tarz konularda çekingen biriyim birde bu durumun üzerine imkansız konuşmam
Iste önemli olan bunu yapabilmen zaten. Ne kaybedeceksin ki? Oyle düşün kabul etmezse de tamam der yenisine geçersin bir insanı sevmek utanılacak bir şey değil ki. Bence gidip konusmalisin her türkü riski göze alarak tabi
Tamam da durum o şekilde değil kız benimle oraya gelse bir temas kurabilicekken döndü geri gitti. Yani temastan kaçtı benim düşünceme göre ki olumsuz ise bana karşı benim gidip konuşmam ısrar ediyorum gibi anlasila bilir onun açısından
Bu arada cevaplarının için çok teşekkür ederim
Rica ederim ama sen diyorsun ki hem zaten çıkmaz bir sokakmış kız oraya neden gitsin ayriyeten birde arkadaslarinlaymişsin. Kız cesaret edememiş olabilir arkadaslarin yanındayken bu normal
Ve etkilenmese neden baksın ki insan ilgi duyduğu yere noktaya bakar en azından kızlar için böyle
Hayır bahsettiğim yer iş yeri. Büyük çok kalabalık bir iş yeri iş yerinde 2 kişinin çalıştığı bı alan var onlarda benim arkadaşım o kızda 1 iki haftadır oraya gidiyor onlarla muhattap olmadan orada duruyor bir süre sonra uzaklaşıyor
Valla gidip sormadan konuşmadan bilemezsin. En iyisi her zaman gidip konuşmaktır bak benimde çok sevdiğim bir çocuk vardı aşkımdan sürünüyordum gittim konuştum istemedi kabul etmedi ama dünyanın sonu değil, evet biraz üzülüyorsun ama en azından her şey net oluyor bu sefer kendini kandırmıyorsun belirsizlikte kalmıyorsun her ne olursa olsun rahatlıyorsun. Aranızdaki dinamik nasıl olursa olsun karşındaki kızı bir konusmanla bile etkileyebilirsin belki gururu okşanır ona değer verdiğini ve sevdiğini ilgi duyduğunu hissettir git konuş.
Dediğim gibi konuşmam imkansız o hareketin üzerine en iyisi uzaklaşmak gün içinden görmezden gelmek bir hafta ondan sonrada gece vardiyasında geçip iki 3 hafta hiç görmeyip uzaklaşmak en iyisi
Sen bilirsin en iyi kararı elbetteki sen verirsin ama dediğim gibi bence gidip konusmalisin
Ya bu davranış a hala anlam veremiyorum
Merak etmez