Sevgilim beni umursamadığını düşünüyorum hata mı yapıyorum?

Ben 18 yaşındayım erkek arkadaşım da 23 yaşında biz 1 aydır sevgiliyiz aslında sevgili olmadan önce bana çok düşkündü daha sonra değişti, 2 hafta önce doğum günümdü normalde buna takılmam ama doğum günüme küçük bir hediye olsa da hediye almasını istemiştim ( maddi durumu çok iyi olan birisi) küçük bir pasta getirse ona bile mutlu olurdum ama doğum günü Konusu açılınca 2 hafta boyunca sürekli geçiştirdi bugün de arkadaşlarım doğum günü hediyelerimi geç olsa da verdiler, sevgilim de hediyeni internetten alacaktım alamadım diyerek beni geçiştirdi daha sonra bugün yine sevgilimle birlikte dışarda gezerken bir doğum günü hediyesi gördüm ve o. kadar hoşuma gitti ki sevgilim de beğendiğimi gördü, çok tatlıymış bu dedi belki bana alır diye düşünmüştüm ama almadı bende çok takılmadım ama sadece hediye alıp almamakla ile alakalı değil sürekli çalışıyorum deyip mesajlarıma geç bakıyor bende gündüz okulda olduğum için hep bakamıyorum mesajlarına ama birkaç haftadır kalbim çok kırılıyor artık hiç bana değer veriyormuş gibi hissetmiyorum ona duygularımı söyledim, beni bir şekilde ikna etti ayrılmadık ama hala umursamaz şekilde davranmaya devam ediyor hata bende mi sadece 1 tane gül alıp gelse bile çok mutlu olurdum, ben onu herkese sevgilim diye tanıtırken o sadece birkaç arkadaşına söyledi veya biryere yemek yemeye gidelim dediğimde sürekli ben kalabalık ortam sevmiyorum deyip bahane sunduğunu düşünüyorum ben mi yanlış düşünüyorum arkadaşlar lütfen yardım edin
Sevgilim beni umursamadığını düşünüyorum hata mı yapıyorum?