Aşk İlişkileri Genelde çok yakışan çiftlere sorulduğunda hiç beklemediğin anda oluyor diyorlar, doğru mu sizce? pembekaplumbagacik Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Doğru mu sizcee Güncellemeler+1 yıl Hic beklemedikleri bir anda hayatinin aski karsilarina cikiyomus ondan bahsediyorum Genelde çok yakışan çiftlere sorulduğunda hiç beklemediğin anda oluyor diyorlar, doğru mu sizce? Cevapla Çift Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Hep de beklemezler zaten :d saçma 0 0 Yorumla
Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Doğruluk payı olabilir en güzel aşklar zamansız oluyor 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Yeni gelin atasözü. Kuzum inan hiç beklemediğin bir anda oluyor ya ısııskxkskdks 0 0 Yorumla
Peynirciyim Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl İkisi de yürüye yürüye yollu olmuştur, sorsan âniden çıktı karşıma der 0 0 Yorumla
sıkıntıdanpatlayano Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl cidden beklemedigin anda gelir tam umudunu kestikden sonra her şey aniden gelişiyor nedenini bilmiyorum hayatın serolugu diyelim 0 0 Yorumla
NeyiBaşaramadınAwk Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Öyle oluyor evet. Lakin çok yakışan ve birbirinden kopmayan gerçek çifter arasında yalan dolan yok 0 0 Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ne soruyorsunuz da neye oluyor diyorlar? 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. genelde öyle oluyor 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. nasip işte 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hep de beklemezler zaten :d saçma
Doğruluk payı olabilir en güzel aşklar zamansız oluyor
Yeni gelin atasözü. Kuzum inan hiç beklemediğin bir anda oluyor ya ısııskxkskdks
İkisi de yürüye yürüye yollu olmuştur, sorsan âniden çıktı karşıma der
cidden beklemedigin anda gelir tam umudunu kestikden sonra her şey aniden gelişiyor nedenini bilmiyorum hayatın serolugu diyelim
Öyle oluyor evet. Lakin çok yakışan ve birbirinden kopmayan gerçek çifter arasında yalan dolan yok
Ne soruyorsunuz da neye oluyor diyorlar?
Doğru
Bilmiyorum kader kısmet
genelde öyle oluyor
Ne oluyprmuş orasını anlaöadık
Bazende cok yakın arkadaslar oluyorlar
nasip işte
evet