Aşk İlişkileri Hangi erkek senin için daha öndedir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Senin tercihin hangisi? Gratis'e götüren erkek Lahmacun salonuna götüren erkek Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Gratis'te sizi bekleyen erkekleri üzdünüz bea. Hangi erkek senin için daha öndedir? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Benim eşim sevgilim olsa onu gratise götürürüm. ama kızlar parayı seçer 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Artık kriterler epey yerlerde sürünüyor görünene göre.. Benim için bu ikisi de değil 🍀 3 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Önce lahmacun sonra Gratis nerdesin sen jsjsjs sen nerdesin https://youtube.com/shorts/afMmeZ-rYFc?si=pZu6btjxu__SKz9K 1 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Ben lahmacun salonu diyorum gratise gelmesin mümkünse rahat rahat alayım 😄 2 0 Yorumla
amentes11 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl sevgilimle her yere giderim ya önce lahmacun salonuna uğrarız sonra sephoraya. tabi önce sevgilim olması lazım 1 0 Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Gratisden çıkmayan kızlar için beraber lahmacunu gömeceğiniz kızları üzdünüz beyler 😄 1 0 Yorumla
Sıradan33 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Zaten herzaman gratise gidiyorlar çiğköfteciye gitsek olmaz mı 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Lahmacun kebap salonuna götüren erkeği sevmeyen olamaz 1 0 Yorumla
Burakerbek Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı. Kankam ikisini de yapan erkek hatunu kapar :) 1 0 Yorumla
zeyyzeeeyy Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Gezmek istiyosak Gratis olabilir ama açsak tabiki lahmacun 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Lahmacun salonuna götüren erkek 3 1 Yorumla Serkan_87 +1 yıl Akıllı kadının hali bir başka oluyor Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Lahmacun ısmarlasın 2 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ayy ikiside çok romantik valla 1 0 Yorumla
Lotus____ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gratisten sonra lahmacun yedek?😄 1 7 Yorumla Lotus____ +1 yıl Yesek🥲 Yorumla infiniterelationship +1 yıl Aşk olsun, lafı mı olur prenses ☺️ Yorumla Lotus____ +1 yıl @infiniterelationship çok iyisin abi Yorumla infiniterelationship +1 yıl Sen de iyisin kardiş☺️ Yorumla Lotus____ +1 yıl @infiniterelationship 😄💐 Yorumla Sıradan33 +1 yıl Sevdiğim kız bana abi dedi... Yorumla infiniterelationship +1 yıl @Sıradan33 Amca demesinden iyidir kardiş Yorumla
Aliasing26 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Etli ekmek yediren erkek dhsjs 1 8 Yorumla Burakerbek +1 yıl Sivaslı mısın :D Yorumla Aliasing26 +1 yıl @Burakerbek Sivas'ın etli ekmeği mi vardı sjjs Yorumla İblisPerisi +1 yıl Asıl etli ekmek sivasın konyanınki etli pide Yorumla Aliasing26 +1 yıl @İblisPerisi Konya'da kandırıyorlar bizi demek 😂 Yorumla Burakerbek +1 yıl Heee vala ben de anlamadım ama var Konya etli ekmek Sivas etli ekmek Kastamonu etli ekmek biraz daha zorlasam 3 -5 yerin daha etli ekmeği meşhur olur o derece 😄 Yorumla İblisPerisi +1 yıl Develinin de var her ne kadar cıvıklı deselerde ekmeğin üzerine kuşbaşı et koymuşlar Yorumla Burakerbek +1 yıl @İblisPerisi Vala kimin nesi meşhursa meşhur ben yer geçerim etli ekmek etli pide farketmez 🤣 Bu arada sen Sivaslı mısın 😄 Yorumla İblisPerisi +1 yıl @Burakerbek sivaslı değilimde akrabalarımın bir kısmı orada yaşıyor ondan dolayı biliyorum Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Gratise götürmediğim için arkada olacağım 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Sevdiğim erkek 1 0 Yorumla
umeyirarsln Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Önce gratise giderdik sonra lahmacun yemeğe 😂 1 0 Yorumla
BirisiOlurKendisi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 55% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı. Açken lahmacun, vakit geçirmek istediğinde Gratis 1 0 Yorumla
HayatınKahpeliği Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı. Lahmacun salonuna götüren erkek 😅 1 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Karnımı doyursun 😊 2 1 Yorumla Serkan_87 +1 yıl Ben senin karnını doyururum Yorumla
pinkflowerlover Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 532 cevap paylaştı. seven erkek her zaman öndedir 0 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Gratis 🙂 1 0 Yorumla
Aelirenn Takip Et Yoda Yaş: 96 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı. Lahmacun tabii ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Benim eşim sevgilim olsa onu gratise götürürüm. ama kızlar parayı seçer
Artık kriterler epey yerlerde sürünüyor görünene göre.. Benim için bu ikisi de değil 🍀
Önce lahmacun sonra Gratis nerdesin sen jsjsjs sen nerdesin
https://youtube.com/shorts/afMmeZ-rYFc?si=pZu6btjxu__SKz9KBen lahmacun salonu diyorum gratise gelmesin mümkünse rahat rahat alayım 😄
sevgilimle her yere giderim ya önce lahmacun salonuna uğrarız sonra sephoraya. tabi önce sevgilim olması lazım
Gratisden çıkmayan kızlar için beraber lahmacunu gömeceğiniz kızları üzdünüz beyler 😄
Zaten herzaman gratise gidiyorlar çiğköfteciye gitsek olmaz mı
Lahmacun kebap salonuna götüren erkeği sevmeyen olamaz
Kankam ikisini de yapan erkek hatunu kapar :)
Gezmek istiyosak Gratis olabilir ama açsak tabiki lahmacun
Lahmacun salonuna götüren erkek
Akıllı kadının hali bir başka oluyor
Gratis karın doyurmaz
Lahmacun ısmarlasın
Ayy ikiside çok romantik valla
Adam olan erkektir sanirim onlar icin.
Gratisten sonra lahmacun yedek?😄
Yesek🥲
Aşk olsun, lafı mı olur prenses ☺️
@infiniterelationship çok iyisin abi
Sen de iyisin kardiş☺️
@infiniterelationship 😄💐
Sevdiğim kız bana abi dedi...
@Sıradan33 Amca demesinden iyidir kardiş
Etli ekmek yediren erkek dhsjs
Sivaslı mısın :D
@Burakerbek Sivas'ın etli ekmeği mi vardı sjjs
Asıl etli ekmek sivasın konyanınki etli pide
@İblisPerisi Konya'da kandırıyorlar bizi demek 😂
Heee vala ben de anlamadım ama var Konya etli ekmek Sivas etli ekmek Kastamonu etli ekmek biraz daha zorlasam 3 -5 yerin daha etli ekmeği meşhur olur o derece 😄
Develinin de var her ne kadar cıvıklı deselerde ekmeğin üzerine kuşbaşı et koymuşlar
@İblisPerisi Vala kimin nesi meşhursa meşhur ben yer geçerim etli ekmek etli pide farketmez 🤣 Bu arada sen Sivaslı mısın 😄
@Burakerbek sivaslı değilimde akrabalarımın bir kısmı orada yaşıyor ondan dolayı biliyorum
Gratise götürmediğim için arkada olacağım
Sevdiğim erkek
Önce gratise giderdik sonra lahmacun yemeğe 😂
Açken lahmacun, vakit geçirmek istediğinde Gratis
Lahmacun salonuna götüren erkek 😅
Cevap hiçbiri hahah :d
söyleyin hanımlar?
Gratis 😂 ordanda soğanlı lahmacun
Karnımı doyursun 😊
Ben senin karnını doyururum
seven erkek her zaman öndedir
Gratis 🙂