Sevdiğinize hiç ihanet ettiniz mi?
Yalancıları pistten alalım, dürüstleri soruya
Sevdiğinize hiç ihanet ettiniz mi?
Yalancıları pistten alalım, dürüstleri soruya
Flörtüm oldu en son aşk hiç uğramadı bana o yüzden bilmiyorum. Ama olsada etmezdim flört ederken bile gerçekten hoşlanıyorsam başka birine dönüp bakmam.
Cevap
11Cevap
en son aşkım olmadı
O bir Yunan heykeli
O bir carisma best of the 2023
O bir Ozan adar

Yavrum benim be nolurdu ki benim aşkım olaydın reelde 🫠♥️🦋
Hiç ihanet etmedim ben kimseye. Artık bir şey hissedemediğim eski sevgilime bile etmedim. Zamanı gelince ayrıldım
Daha önce kimseye ihanet etmedim , benzetecek olsaydım hiç birşeye benzetmezdim çünkü herkesten farklı ve özeldi benim için
Yilanaaa... Niye çıldırıyorsun bu kadar işine baksana 😏
Köpeğini yollamışsin hesabıma yoksa bu da mı faken kdjdid
Tedavi olmanı şiddetle tavsiye ederim 😌
Zerre umrumda değilsin. Sadece hala peşimde gezip beni rahatsız etmeni sacma buluyorum. Fake hesapları olan, ihanet eden, hainlik yapan birisisin :)
Neden kaldırdın delillerimi yemedi mi 😄
Umrunda değilsem beni etiketleme karşıma çıkma yoluna hadi naş
Neyi kaldırdım? Köpeğin kaldırmış görmek istemiyorum diye
Ulan sen taciz ediyorsun beni kdkkdksd şu fakelerini, köpeklerini çek üstümden
İhanetin Allah'ı sensin böyle bana oynayarak cici oğlanı oynama boşuna
Sen ihanet ettin affı yok bunun. Beni sal...
Neyse, kizlar konuşun bunla her şeyi yaşayın nasılsa sonra bana gelip sen sandım der
Hadi sana iyi eğlenceler 🤒
Sen ve senin tezgahın hepsi. İki yıldır aynı yalan dolan. Beni sal, karşıma çıkma fakelerinle de beni engelle. Kendin gibileri bul sen. ihanet eden, hain falan ben sana fazla geldim yolun açık olsun
Harbi delisin sen Allah yardımcın olsun 🤭
Milletin görüşlerini de kaldirmiş 😂🤦♀️
Sen mesaj kutuma gitmeye layık olmadığın için burada baş başa konuşalım dedim. Millet dediğin senin fakelerin jdjdi
Mekan mi kapattin ahahshsha
Milyon tane hesap açan sensin, benim tek hedabim var. Dedikoducu ve iftiracı ortamlarda çok kalmaktan mi delirdin çen acaba gerçi eskinde vardı orada özlemiş seni 🥺
Ben silip yenisini açıyorum senin gibi aynı anda 7473883 tane kullanmiyom
Umrunda degilsem niye kiskaniyorsun..
Kıskanmiyorum üzülüyorum. Nasıl bu kadar hainsin diye. Bu kıskandırmak değil kendini * * göstermek bu alchera faken zaten sıkıntı yok da Ali olayı gerçek. Niye fakenle takıp ettin?
Dünyadaki herkes benim fakem mi lan 🤣
Engelliyorum başka yerden yazıyorsun
Ben senle uğraşmıyorum benim için kesinlikle bitti, sende yoluna bak artık tamam
Bakıyorum zaten sen müsade etmiyorsun. Senin affın yok bende kızım ihanet ettin 👍
🧘♀️
Bütün fake hesaplarını silip veya benle ugrasmadin zaman bende senle uğraşmayı bırakcam. Çünkü ben senin gibi 747383 tane hesapla hainlik yapmıyorum. Her şeyi yüzüne de söylüyorum. Sen benim her şeyimi site de etiket ediyorsun hainsin
Zaten uğraşmayı bırakmamak için yapıyorsun bu yalanını ne sorunlu çıktın sen ya
İhanet dediğin nedir biz ayrıyız aloo
Benleyken ailiyi fakenle takıp ettin sen. İki sene bak iki sene DC de bile fakelerin var fjjsjdd
Ruh hastasi ☺️
Güle 🌹 benzetiyorum gül gibiydi ama soldu gitti...🥺
Benim ki yalancıydı ya yüzüne vurup duruyordum yalanlarını sjsj
Yarım kalmış şarkıya... güzel güzel dinliyorken bir anda sese bir şey olur araya başka şeyler girer veya biri cover yapmıştır o girer. Dinlemeyi bırakmak zorunda kalırsınız. Onu buna zorlar çünkü
Bilmem bişeye benzetemedim ihanet etmedim ama oda etmedi sadece gitmesi gerekiyordu
Etmedim hiç ama edildi bana
Sen yeter ki beni sal da ben hasta olayım sorun yok. Sen karakterden bir haber, ihanetci hain ve yalancılık da dünya markası olan birisin. bende işin yok senin. Dediğim gibi boş hayal kurma ihanetin affı yok bende. Narsist borderline takıntılı saplantılı kadın olmayı bırak, birakamiyorsanda benden uzakta ol çünkü dediğim gibi hainsin 👍
Bir şeye benzemiyorum
o kadar güzel bir şey yok ki
Görüldü bile atılmamış bir mesaja
İçi çürümüş elmaya benzettim
Sonsuzluğa.
Kendi hesabı ile gelip fakeleri ile yazan bir avel bu kız.
Kim sen mi?
Ya yalanıni ayrı seni ayrı şimdi
Herkesi ben sanıyor ☺️🤣
Benzettiğim şeye bile hakaret olur
etmedim
Hayvan masum kalir
Maymuna
Musmula
Elma şekeri
İçi kahve dışı *
Ezel dizisine benziyor neresinden bakarsam bakayım
Hanım göbeği
Altın kaplama çöp poşeti
Boşluğa
yılana
lan ben onu tanımıom ne oldugunu bilmiom kızın günahını alma
Sen yeter ki beni sal da ben hasta olayım sorun yok. Sen karakterden bir haber, ihanetci hain ve yalancılık da dünya markası olan birisin. bende işin yok senin. Dediğim gibi boş hayal kurma ihanetin affı yok bende. Narsist borderline takıntılı saplantılı kadın olmayı bırak, birakamiyorsanda benden uzakta ol çünkü dediğim gibi hainsin 👍
kardaş ne dediyimi iyi oku ben yorumumu yazdım ne oldugunu bilmiyorum alloooo
S. git kızım rahatsız etme awk dkksks
lan bak agzını bozma ne kızı ne oluyor benimde bir sınırım var sinirlendirme haa adam ol
Canga
Ohooo neler yaptım neler
Cennete
Eyşan’a
Şiire
Hayvan’a
Aşkı memnuya
Kandırılmışım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?