En yakın arkadaşım eski sevgilimle çıktı lütfen okuyup bana yardım edin?

arkadaşlar benim 1 yıllık ilişkim bitti ve gerçekten birbirimizi seviyorduk veya ben öyle sanıyordum kızda biraz psiklojisi bozul değişik birisi idi ardından en yakın arkadaşımla konuşmaya başladılar arkadaşım can dostum dediğim kişi yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez her gün beraberiz bunlar her gün yakınlaşmaya başladılar yakın arkadaşlar diye biliyordum 2 haftalık sevgili olmuşlar şans eseri ortamda otururken öğrendik başka arkadaşımla tuvalete gidip sarılıp ağladım üzüldüğüm şey ilişkileri değil arkadaşımın bana bunu yapmış olmasıydı çektik konuşmaya başladık ilk önce kıvırdı sonrasında kızıda çağırdık anlattılar arkadaşım ağlamaya başladı çok pişman olduğunu söyledi kızın onu zorladığını ve kendine zrar vermekle vb tehdit ettiğini zorunda kaldığını söyledi kızda o beni seviyordu ilk o bana duygularını belli etti karşılık verdim diyor arkadaşıma inanmak istiyorum ben o durumda bile empati yapmaya çalışıyorum dedikleri doğruysa ama onun yaptığı gözler önünde çok ağladı özür diledi ne yapmam lazım lütfen akıl verin kafam çok karışık..

En yakın arkadaşım eski sevgilimle çıktı lütfen okuyup bana yardım edin?