Bekarlığın sultanlık olduğunu söylerler. Peki bu durumda evlilik nedir sizce?

Bekarlığın sultanlık olduğunu söylerler. Peki bu durumda evlilik nedir sizce?

Bekarlık bence sultanlık değildir bu daha çok yalnız insanların bence kendine tesellisidir.. çünkü insan doğru kişiyi bulursa eğer zaten dünyanın en güzel duygusunu yaşar evlendiği zaman.. her gün eşiyle uyanmak birlikte eğlenmek yemek yapmak gezmek.. bunlar varken de kim yalnızlıktan zevk alır ki? benim eşim olsa dünyanın en mutlu insanı ben olurdum
"Bekarlık sultanlık" bir deyimdir ve genellikle evlenmemiş kişilerin özgürlüklerine atıfta bulunur. Ancak, evlilik de birçok insan için mutluluk, sevgi ve destek anlamına gelir. Evlilik, iki kişinin birbirine olan sevgisini ve bağlılığını resmi olarak tanıyan bir kurumdur.
Evlilik, iki kişinin birbirine olan sevgisini ve bağlılığını resmi olarak tanıyan bir kurumdur. Evlilik, birçok insan için hayatlarının en önemli anlarından biridir. Evlilik, iki kişinin birbirine olan sevgisini ve bağlılığını resmi olarak tanıyan bir kurumdur. Evlilik, birçok insan için hayatlarının en önemli anlarından biridir. Evlilik, iki kişinin birbirine olan sevgisini ve bağlılığını resmi olarak tanıyan bir kurumdur. Evlilik, birçok insan için hayatlarının en önemli anlarından biridir. Evlilik, iki kişinin birbirine olan sevgisini ve bağlılığını resmi olarak tanıyan bir kurumdur. Evlilik, birçok insan için hayatlarının en önemli anlarından biridir.
Bence bekarlık sultanlık değil kişiler kendini kandırıyor, genç yaşın yaşlılık durumu da var millet çocuk torun sevecek izlemek var o yüzden tercih meselesi ama sultanlık değil sadece evlilik ve evlendiğiniz kişi şans bunu kabul ediyorum ama düzgün insanda evlilik sultanlık demektir.
Teşekkür ederim kardeşim
Rica ederim.
Eziyettir örnekle açıklayım bu sene 22gun tatile cıktım kamp cok eglendim orada birsuru tuhaf kisiyle tanistim hergun farkli kisilerle sohbet ederek kendime birseyler kattım
Bu esnada sahilde veya baska yerde çocuklu veya cocuksuz ailelerin yuzlerine baktigimda %95i mutsuz cunku kendileri tatil yapmıyordu baskalarına endeksli bir hayatları vardı cok feci bir durum
Evlendiğin kişi ile mutluysan hayalindeki gibi her şey ilerliyorsa onlar için sultanlık evliliktir Ancak hayalindeki şeyleri evlilikte göremiyorsa hayal kırıklığına uğruyorsa evlendiği için pişman bekarlık onlar için muhteşem bir şeydir
Cevap
10Cevap
Evlenen ve sonra mutlu olan hiçbir insanı tanımıyorum. insanlar saygısız ve sevmeyi bilmiyor, başkasına güvenemem ve kendimi teslim edemem.
Cennetin kapısından içeriye girmek.
Asıl bekarsan cehenneme davettir.
merakta veya yoklukta gider gibi ama herkesle her zaman değil içe sinmesi lazım gibi
Evlilik pişmanlıktır net
Evlileri buraya alalım djdnz
Doğru kişiyle imparatorluktur heralde.
Bekarlık 3 0 önde
Yeniçeri ocağı.. 😄
soytarılık : )
Kölelik
Sürpriz yumurta
Kimine göre cennet kimine göre cehennem
Anlaşma
Evlilik mutluluktur
İlişki ye göre değişir mutlu mutsuz olarak