İçimdeki umudu söndürmeli miyim?

guzel bir iliskim vardi karsimdaki kisi cidden beni el ustunde tutuyor sevgisini gosteriyor beni ben gibi hissettiriyordu hersey cok guzeldi aramiz iyiydi fakat bir anda sogukluk koydu aramiza ben de bunun sebebini sordum beni sevdigini sorunun kendisinde oldugunu soyledi pek bir anlam veremedim aciklayici gelmedi bana ama birseyler yanlis gibiydi ayrilmak isteyip istemedigini sordugumda dusunmek istedigi soyledi fakat onun istemedigini dusundugumu ve benim de ayrilmak iatedigimi soyledim ilk basta tesekkur etti bana aglayip aglamadigimi sordu o an guclu olmaya calisiyordum ve aglamadim fotograf falan attim agladigim konusunda israr edince sonrasinda vesikaliklarini geri vermek istedigimi soylemistim 5 farkli vesikaligi vardi bosu bosuna cope atmak istemedim sende kalsin dedi bende gerek yok dedim sonrasinda benim saklamami istedigini soyledi onun beni kirmamak icin kendini tutmasina ve onun icin sevmeme ragmen ayrilip isini kolaylastirmama ragmen neden boyle birsey dedigine anlam veremedim daha 2 gun once telefonu seni seviyorum demeden kapattirmayan biri bi anda nasil boyle biri oldu anlam veremedim arkadaslarim donecegini soyluyor ama ben umutlanmak istemiyorum bi beklenti icinde kalmak istemiyorum cabucak unutmak istiyorum ama ister istemez umutlaniyorum geri donmesini istiyorum acikcasi ama beni sevdigi icin donsun istiyorum fotograflarini verirken barisma ihtimalimiz var mi ne yapmaliyim sizce kafam cok karisik lutfen rencide edici cevaplar vermeyin oturur aglarim cidden
İçimdeki umudu söndürmeli miyim?