Kız arkadaşım Instagram'da takip etmemi istemiyor?

Bu hesabında ailesinden sadece ablası ve okuldan arkadaşları var. Arkadaşları arasında erkekler var tabi ki. Ve tüm bunlara rağmen kız arkadaşım benim takip etmemi istemiyor. Bahanesi ise şöyle "işyerinden hiç kimsenin beni takip etmesini istemem". Ben işyerinden her hangi bir kimse değilim ki! Mesai saatleri dışında görüşürüz. Sabahtan akşama kadar mesajlaşırız. Ayda bir kez dışarıda buluşuruz. Tüm bu samimiyetimize rağmen takip etmemi istemiyor. Sizce neden olabilir?
Bu kızdan uzak mı durayım?

Güncellemeler
+1 yıl
SEVGİLİ DEĞİLİZ.
kankaydık. tartıştık, "kanka değil, arkadaşız" dedik.
sonrasında herkese "o benim iş arkadaşım" diye söylemiş.
ben de ona dedim ki "iş arkadaşım demeye devam edersen, görüşmeye devam etmem. iş arkadaşın mıyım, arkadaşın mıyım? buna karar ver" dedim.
Cevabı: "İş arkadaşımsın" yani "görüşmeyelim" dedi.
Sonrasında "Eğer arkadaşımsın demiş olursam, takip konusu yine açılacaktı" dedi :D
Bir instagram hesabı için beni sattı!..
Onun yüzünden sakinleştirici alıyorum :D
Güncellemeler
+1 yıl
Bu sorunun altına yazacağınız yorumları o kız arkadaşıma göstereceğim.
Yorumlarınıza ihtiyacım var. O kız arkadaşıma göre "instagram takip etmişsin etmemişsin ne fark eder ki" diyor.
O zaman bir şey farketmiyorsa hesabındaki tüm takipçileri hesabından çıkarsana dedim. çıkarırım demedi :D çünkü o takipçilerine kıyamayıp, bana kıydı :D Affetmeyeceğim onu
Güncellemeler
+1 yıl
Konu buraya taşındı: ➡️➡️➡️➡️. Instagram'da akrabalardan ve iş yerinden takipçi kabul etmeyen? ↗ . ⬅️⬅️⬅️
Kız arkadaşım Instagram'da takip etmemi istemiyor?