Yanlış zamanda yapılan savaş kaybedilmeye mahkumdur. Yel degirmenlerine karşı savaşmak gibi. Uğrunda savaşacağım kişi kaybetmeyi göze alamayacağım kadar değerliyse benim için ikimiz içinde doğru zamanda buluşmak daha mantıklı. Aksi durumda zorla güzellik oldurmaya çalışmak olur ki zorla güzellik olmaz. Gönül ister ki gel desin doğru zaman bu engelleri tek tek aşarım bir ömür sürse de... Seven için aşk bir tercih değil mecburiyettir demiştik vakti zamanında. Çizgimiz her daim aynı...
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hoşlandığınız, flörtleştiğiniz kişinin eski ilişkiyi mental olarak bitiremediğini farkederseniz tavrınız ne olur?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ayrılırım ben direk
Öylemiymiş o zaman en doğrusu gitmek olur tabi. Ben sevgim için savaşmayı severim ve savaşmayı seveni de severim.
Yanlış zamanda yapılan savaş kaybedilmeye mahkumdur.
Yel degirmenlerine karşı savaşmak gibi.
Uğrunda savaşacağım kişi kaybetmeyi göze alamayacağım kadar değerliyse benim için ikimiz içinde doğru zamanda buluşmak daha mantıklı. Aksi durumda zorla güzellik oldurmaya çalışmak olur ki zorla güzellik olmaz.
Gönül ister ki gel desin doğru zaman bu engelleri tek tek aşarım bir ömür sürse de...
Seven için aşk bir tercih değil mecburiyettir demiştik vakti zamanında. Çizgimiz her daim aynı...
O engelleri seven aşmali işte bahsettigim savaş bu, doğru zaman kaçmaktan başka bir şey değil..
Peki karşı taraf yeni bir ilişkiye hazır değilim diyorsa...
Çünkü yaralı bir ceylan o 😄 seven tedavi etmeli kaçmamalı 😒
Bak şimdi oldu. Mesela parmağı tamir sırasında yaralanabilir doktora git demek yerine üfleyip öpebilmeli😃
Aferin bak öğreniyorsun 😄
O zaman şöyle yapalım ben bir dilek tutayım O kız bana bana yazsın mesajlarımı açtım. Belki görür.🙂
Bir dakika bende mumu üfleyim kabul olsun o zaman
🌬️🕯️
Direkt olarak uzaklaşırım. Aklında başkası varsa beni kalbine alamaz zaten. Boşuna beklentiye girmek sadece beni yorar, kendime bunu yapmam.
Akşama kadar kimseyi teselli edecek kadar sabrım yok valla tamir olsunlar da gelsinler
Oracıkta biter her şey..
Anında uzaklaşırım.
Yol vermek
Sen ne yaparsın
Detaydaki söz bana ait. Görüşüm bu.
Gitmeyi seçtin demek
Seçerdim.
Anladım
Görüşünü yazmadın ama henüz.🙂
O an ne olur bilemem şimdi ne diyim