ilgi gösterenlere teşekkürler, çok güzel ifadeler bırakılmış.
hepiniz için en iyisini diliyorum 🙏🏼

Bir çok iletişimin kopma noktasına gelme Sebeplerinden biri de neden onunla birlikte olduğunu/sevdiğini ya da aşık olduğunu unutmamızdır işler sarpa sardığında kendinize hep bu soruyu sorun neden "o"?
Ne kadar uzun süredir tanırsan tanı ne kadar çok şey paylaşırsan paylaş ilişkilerde iyi olan güzel olanı öne çıkarmayı unutursan sağlıksız bir iletişime gebe kalırsın bu nedenle her zaman ilişkiyi Güçlendirecek yollara doğru yönelmek gerekir...
Kasmayın, karşınızdakine karşı olabildiğince doğal davranın. Acaba bunu yaparsam rezil olur muyum? Beni yargılar mı diye düşünmeyin. Karşınızdaki kişi doğru kişiyse zaten sizi her haliyle sever. Siz kendi kusurlarınızla barışmayı deneyin
Önemli bir faktör daha var. Düşündüğünüz şeyleri es geçin, çünkü hiçbiri gerçek değil. Karşı tarafın sizin hakkınızda ne düşündüğünü düşünüp merak etmeniz hiç önemli değildir. Zaten perdenin arkası da sizin düşündüğünüz gibi değildir. Onlar sadece size bilincinizin oynandığı oyunlardır
Cevap
24Cevap
Bence kimseye hemen güvenmeyin toksik insanlardan uzak durun.. mümkünse hemen bağlanmayın tanıyın bir önce.
Bence bir insanla tanıştığında onu nerede konumlandırdığın önemli, ben sana karşı açık oynuyorum fake hesaplar, güvensizlik belirtisi ya da gizli saklı olmak. Karşı taraf kendinin güvenilir aradığını bulamamak güven problemi olduğunu söylesede yanlış başlangıçlar her zaman soru işareti oluşturur.
Güzel bir bakış açısı , teşekkürler
Ne diyorsun uz
Bir ilişkin bittikten sonra içini dök üzül sonra aynanın karşısına geçip derin bir nefes al ve hiç bir şeyin bitmediğini senin çok güçlü olduğunu söyleyerek kendine gülümse ama inanmak gerek buna tabiki
100 kişinin 99u inanır ama yapabilen 5i geçmez. Büyük irade ister , ama yine de güzel not
Evet öyle haklısın ama bence bu irade herkeste var sadece üzülmek kolay geliyor bana göre
Yüzleşme ve kabullenmeyi ertelemekten ötürü o
Olabilir belki ama bu zaten eninde sonunda olacak ertelemeye gerek var mı ki neden kendini daha fazla üzüyorsun
insanoğlu içsel üzüntüyü hemen kabullenemez bazen, gerçeklerden kaçmak dediğimiz şey aslında yüzleşemediğimiz ve kabullenemediğimiz, gerçeklemiş olmasına demeç verememizdir.
kendine doğru sorular sorarsan makul zamanda geride kalır hepsi.
seni anlamayan, değerli hissettirmeyen toksik biriyle sırf seviyorsun (!) diye ve her ilişkide çetrefiller (?) olur avutmasıyla vaktini çürütme. yerine kitap oku : )))
güzel bakış açısı, zaman kıymetli onu anlamlı kılalım şeklinde ekleme yapayım.
thanks
"Kimse için kendin olmaktan vazgeçme. Feragat edeceğiniz şeyler sizi siz olmaktan çıkartmayacak türden şeyler olsun. Sevdiğiniz insan için bile olsa başkalaşmayın..."
Bak bu da güzelmiş
Çizimime yardım eden çocuğa Allah razı olsun demiştim jsjsjs ilişki tavsiyesi itinayla verilir 😁
Bir insan da değerli duygular vardır bunlar dan en önemlisi vefa duygusu olmayan insandan kaçın
Olmayacağını bildiğin bir kişiye sakın aşık olma ve ona itiraf etme reddedilmek üzüyor insanı
Sevgili olduğunda kadınını prensesler gibi hissettirmelisin
Birbirinizi aklınizdaki kalıplara oturtmaya çalışmayın. Gerçekten Birbirinizi olduğunuz gibi tanıyın🎈
Aradığımız netlik seviyesi 🌼
Hayatının merkezine koyma, bir gün giderse dengelerini kaybdersin
Ayrılmicak gibi yaşamayın ve seven insan senden cinsel ilişki istemez Allah korkusu aile terbiyesi varsa günah oldugunun bilincinde sınırı olan gururlu olan insan olunmalı seni aılesiyle tanıstıran saklamayan kendini evliliğe saklayan insanlar olun en dogrusu budur
bırak gitsin dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır hshsh
Hayat kurtaran cinsten , thanks
ya benimsin ya topragın dersem tabikide ponçiiğim desin 🥳
tabi efendim capsi 😂
Kesinlikle 😆
inş 🤷🏼♂️
Beyinsiz insanlarla vakit kaybetmeyin
Açık ve net bir yorum gelmiş 😄👐🏻
Her zaman 🤜🤛
🌚
Kendini kaptirmadan sevin ve asla kırmayın ayrılınca sen böyleydin soleydin değilde saygı çerçevesinde ayrılın küfür argo asla kullanmayın sevin saygı duyun gerisi olur cirkinlesmeyin asla
Kimseye değil haysiyetsiz cano ve dostum güvenmeyin iki çıkar uğruna ziyan etmeyin kendinizi!
Pe zo=cano ve or sbu=dostum :)
Seni o sefil kendi hayatından kurtulmak için bir can simidi olanlarla ilişki kurma.
İlişkiye adım atmadan önce tanıma süresinin uzun olmasını tavsiye ediyorum.
Cinsellik seviyorsa ve hafif balık etliyse problem kalmaz daha
Tartışma anında birşeyleri düzeltme çabasına gitmiyorsa yeterince sevmiyordur sal gitsin.
Kendinizi asla cok kaptırmayın. Kendinize saygınız olsun. Bir hatası varsa bunu hemen unutmayın. Tekrar ederse doğru olmadığını anlayın. Tanıdım deyip tanımayabilirsiniz. Kendinize olan saygınız önde gelsin lütfen.💖
güzel yorum , son cümleye çok inanıyorum.
herkes 2. şansı hak etmez diyelim.
teşekkürler
Bence her şey iletişim de bitiyor
ne güzel tespit o öyle 🌼 imza kaşe mühür seviyesinde katıldık ✨
Kimseye değer verme😂😂
Kural 1 😄
ama o kadar da duyarsız olmamak lazım , doğru kalp varsa değer vermenin de bir anlamı vardır mutlaka diyelim
Şimdi kaç kilosun
@SekerKizCandy42 52 aşkım 1 ayda 47 olacağım
Hadi başarılar canım
47 olunca hesap kapanacak galiba 😂
Hahaha aynen bu sefer yeni hesap açıcam 40 kilo hedef
@Elizz_sa 155
Değiştirmeye çalışmayın, size uymuyorsa sevgili olmayın
Hep olmazı sevin, olmayacak insanları hayatınıza alın
Ne var biliyor musunuz kimseyi hayatınızın merkezine koymayın size soğuk davrandığı zamanları kendi içinizde temize çıkarmayın vazgeçmeyi bilin...
geceye güzel bir yorum , teşekkürler.
hayatımızın merkezinin esas ev sahibinin, kendi benliğimiz olduğunu da unutmayalım.
seks odaklı takıl. Zaten sen onu o seni sevince seni si. kecek. Sen önceden intikam almış ölürsün.
Yazik kafana
@Esmeriimbiciim etkilenmişe benziyorsun
Kimseyi kendinizden cok sevmeyinn ve güvenmeyin.
Bir büyüğümün tavsiyesiydi.
Kadının hayatında ki en donanımlı erkek ol ve arkana yaslan gerisini zaten kadın halledecektir.
Asla zaaflarını gösterme ahs
Kadının her dediğine evet deme başına çıkar sonra
Saygı herşeydir her ilişkinin başında saygı olmalı sonra sevgi eğer saygı yoksa AYRIL KANKA
İçinizde kelebekler uçuyorsa engelleyin.
Şeffaf olmak 👍 @S1F1R-B1R
Köprüyü geçtikten sonra da devam edecekse güzel
Önemli olan köprüyü geçtikten sonra olması aslında zaten
Tüm dünyaya bir canlı yayın ile duyurabileydik şunu iyidi 😄
ayrıl aşko ondan olmaz
İlişki işlerine bulaşmayın
Şeffaf olmak... @The_Muallime ❤️❤️
Aptal ve kedi gibi kızlardan uzak durun
Erkeklere güvenmeyin 🥰
Size saygısı yoksa siz de saygı göstermeyin
Kimseye körü körüne güvenmemek lazım
Güzeller içinde seni seçtim demek mesela 😂