Bazı aileler " Sanaldan sevgili mi olur? " diyor malum. :D
Sevgiliniz ile sanal ortamdan tanıştığınızı ailenize söyleyebilir misiniz?

Bazı aileler " Sanaldan sevgili mi olur? " diyor malum. :D
Sevgiliniz ile sanal ortamdan tanıştığınızı ailenize söyleyebilir misiniz?
Yani söylerim abim de mesela buradan tanıştığı birisiyle evlendi buradan tanışıp birisiyle evlenebiliyorsa Ben de internetten tanıştığımı söylerim ama şimdi benim iyice bir gözlemlemem gerek yüz yüze görüşmem gerek şu anda böyle bir durumu olmadığı için internetten tanıştığım herkesi de güvenemem
Doğru diyorsun da olay zaten ailelerin tutumu. Mesela daha böyle gelenekçi ve muhafazakar aileler bu duruma karşı.
Ya kardeşim şimdi bir insanla internetten tanışabilirsin bunda bir sakınca yok ama her tanıştığın insana güvenmemek gerek ya mesela yüz yüze görüşmek gerek tanışmak gerek kısa zamanda böyle tanıyıp da yok birbirimizi sevdik anlaştık evlendik bu kafasıyla olursa o hiçbir yerde tadı kalmaz
Sanal ortamda tanışsam elbette söylerim bundan çekinmem. Önemli olan tanıştıktan sonra aradaki samimiyetin devam etmesi ve birbirimize iyi gelmemiz.
Eğer bir gün sevgilim olucak adam sanalda buldugum kişi olursa bunu aileme nasıl söylerim diye düsunurdüm şimdi öyle bir derdim yok onları ilgilendirmeyen bir durum
Direkt söylenir.
Cevap
5Cevap
Daha önce söyleyememiştim :D böyle bir şey olursa yine söylemem herhalde djjd
Ailem ile konuşmam iletişimim yok.. ileride sevgilim olursa da kimseyi ilgilendirmez zaten. yani kimseye söylemek zorunda hissetmem
Söylerim ama ailem ile tanışmaya gelince söylerim onun dışı arbede çıkar 😂
Söylerim ne olacak sanki
söylerim ama zamanı gelince
Söylerim. Bir şey demezler.
Şanal ortamda tanıştığım sevgilim olmadı hiç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?