Başıma bu olay geldi de 3 senedir konuşup sevdiğim adamın başka kızla aynı zamanda ilişkisi varmış benle ile beraberken
Biz 2 ay önce ayrıldık hep barisiyorduk ayrılıp.
Dedim tekrar barışiriz bir öğrendim nişanlanmış.
Kafam hiç iyi değil
Bir yanım diyor evleneceği kızı ara bul bana yazdıklarını at.
Bir yanım diyor yapma başına bela alırsın
Yerimde olsanız napardiniz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yerinde olsam çok üzülürdüm haklı olarak, bir süre yanlız kalır acımı yaşardım, ertelemezdim, bu toksik insandan kurtulduğuma şükrederdim, o kıza üzülürdüm yerinde olabilirdim diye. Sonrasında hayata yeniden döner yeni insanlar tanır o iki pisliğe de asla bulaşmazdım. Adımı kendi sevdalarını yüce göstermek için karalamalarına imkan tanımazdım, başıma haklı yerde bela da almazdım.
Bu arada Bende hoşlandığım adama komik video attım, gülmemiş. O da bana kendince komik video attı bende ona gülmedim. Dedim de kafa yapımız, yaşantımız , mizah anlayışımız her şeyimizi farklı, seni niye severim bilmem ki dedim. Adam bana seni seviyorum diyip kırmızı gül kalpler eriyen adam emojileri filan atmış. Ne diyorsun sence beni seviyor mu o da?
Senin ki seni seviyor ondan şüphe duymam.
Ben hep farklı manada beni kullanmak isteyen tiplerle beraber olduğum için artık kimse ver kim sevmez net ayırt edebiliyorum.
Diğer konuya gelecek olursak:)
Öncelikle çok teşekkür ederim benimde benzer şeyler aklıma geliyor ama hayata çok kırgınım ya da yaratıcıya isyan etmek pek istemiyorum ama kırgınım. Sen kimsin kirginsin dersen sadece masumane gerçekten seven biriydim saf sevgiyle.
Ve ben öyle severken bu şekilde sonuçlanması...
Her şerde bir hayır vardır doğru ama bilemiyorumm.
Baştan hiç başlama izinde vermeyebilirdi yaratıcı kaderde karşıma başka biride çıkarabilirdi.
Bazen biz yanlış enerjide ısrar edip bize çıkardığı doğru fırsatları göremeyebiliyoruz. Ama senin bundan komple kurtulman için onun çok daha büyük bir adımı başkası ile atması şarttı bence. Senin sevgin masumdur tabi ama o senin masum sevgini hakedecek biri değilmiş demek ki. Öyle düşün içini ferah tut. Senden olumlu hisler aldım. Bu ara biraz derin acılar kendinle hesaplaşmalar yalayıp kırıldığın yerlerden çiçek açıp daha güçlü bir insan olarak kalkacaksın ayağa öyle hissediyorum. Benim adama gelince ay çok güzel yorumladın dilerim dediğin gibi olsun :) biz sevgili değiliz, flört mü arkadaş mı ne olduğumuz belli değil.
Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim bende sizden çok iyi enerji aldım 🌼😊♥️
Sanki sizin bana yazdıklarınız tanrinin benimle konusma şekli gibi oldu hani bazen derler ya yaratıcı söylemek istediklerini kullarına söyleterek dile getirirmis belkide mesajdır bu:)
Size gelecek olursak ben sizin sevildiğinizi düşünüyorum hissiyatım o yönde sadece akışına bırakın derim♥️🌼
Çok teşekkür ederim, burada böyle içtenlikle güzel dileklerin sunulduğu destek olunduğu ana çok sık rastlamıyorum. Dilerim sizi çok sevecek değerinizi bilecek içinizdeki masum kızın elini tutacak biri iyileştiğiniz anda karşınıza çıkar. Bir de bazen bizim için doğru olan kişiyi yara almamış halimizin kabul etmesi imkansız olabiliyor. Ona evrilmek için bazı şeref yoksunları ile karşılaşıp şükretmemiz gerekebiliyor :)
Ne güzel konuştunuz😊🙏🤭
Bu platform biraz kötü biliniyor ama tabiki nadirde olsam biz gibi insanlar da var iyi ki varlar ♥️🌼
İnşallah 😊Dilerim sizde güzel kalbiniz gibi güzel şeyler yaşarsınız hissediliyor enerjiler çünkü 🌼
Bende nişanlımın biriyle konuştuğunu öğrendim yakın zamanda ama kendim öğrendim, isterdim kız daha önceden bana yazsa ve soylese çünkü 1 sene sonra öğrendim
Sizin benim yaşadığım durumun karşıt versiyonu sunuş
Siz nişanlı tarafsiniz
Durum üzücü beni iyi anlarsınız bu konuda
Söylenmesi gerekebilir belki ama karşıdaki tehditkar biri ise işler değişiyor sanırım
Nişanlandığını öğrenince çocuğa yazdın mı peki yani ne dedi
Bana kendi nişanlandığını söyledi
Ben barismak için yazdım.
Nisanlandim beni rahatsız etme dedi uzun uzun yazdım açıklama istedim
Sana neyin açıklamasını yapıcam dedi
Kıza söylemeyi düşünüyorsun peki kızı tanıyor musun gördün mü nasıl birisi
Yok bulurum aslında istesem henüz ogrenemedim
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!