2019 da Parlayan yıldızım 2023 De çöktü 5 Yıllık süre zarfında IT sektöründe boy gösterdim ben ve ekibim. 2015 ve 2018 Yılları arasında Lise öğrencisi iken Ustam Nerede, Pazarcım. Adlı 2 Projem vardı ve bu uygulamalar günümüzdeki Armut ve getir olarak da anlayabilirsiniz. lise döneminde komik fiyatlara bir nebze fikir olabilecek şeyler ortaya çıkardık ve IT sektörü üzerine çalıştık çok para kazandık ama finalde Döviz kurunun sabit olmaması ve Alım gücündeki arz sıralaması gerilediği için iflas ettik ve iflas ettiğim gün bir çok sorun yaşadım psikolojik çöküş sonrası Ani bir Kararla Yurt dışına yerleşmeye karar verdim ve tabiri caizse Ceketimi alıp gittim 1 yıl olacak az kaldı Avrupada yaşıyorum ama bu hikayemi hangi kıza anlatsam başarısız Erkeği ancak annesi sever diye cevap alıyorum sizce bunu hak ediyor muyum?
Herkes hayatında başarılı ve başarız olduğu dönemler oluyor, bunun kadını veya erkeği yok ki, hayat bu,, tek düzeyde devam etmez zaten.. önemli olan başarısızlığından bir pay çıkarman, hatalarını görmen,, ve kazandığın tecrübeyle yoluna devam etmen.. bunun aşkla bir alakası yok, olamaz.. hayalleri, amacı ve bu hayatta bir çabası olmayan insanlar asıl başarısızdır..
Hayir kadinlar hep ust duzey erkeklere asik olur onlari ister o yuzden hicbir erkegi sevmezlee sadece asik olabilirler bi kere dusersen nefret bile ederler senden
Kardeşim kendini sev Türk insanının en büyük mallığı Budur çıkar dışarı bakar çevresine böyle aha bende bu niye yok başlar ağlamaya halbuki kendisiyle ilgilense bir çok yön keşfedecektir de o aklı daha edinememiştir çoğu niye bu akıl temelde atılması lazımdı sen bakma bende temelde almadım da kendim edindim sonradan mecburen hayat şartları
Durumu anlıyorum ama herkes yapamazsın, edemezsin bu işler basit değil falan çöküşten sonra herkes olumsuz konuşmaya başladı birisiyle tanışıyorum böyle çöken gene çöker biz sana bulaşmayalım ha hay gibisine şeyler diyorlar kafam bulanık
İnsanlara göre yaşayamazsın kendi iç sesini dinleyip kendi girişimlerini, risklerini, ve hatta mutsuzluklarını yaşaman lazım unutma bu hayat senin başkasının değil