Cinsel Yaşam Edirne'nin kızları gercekten çok güzel mi? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Edirne'nin kızları gercekten çok güzel mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
sekerpareturkey Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Rus kızlarının yanında bı hıçler:) 1 2 Yorumla Soran +1 yıl ama türkıye ıcıne gore? Yorumla sekerpareturkey +1 yıl Vlla karısık bıraz durumlar guzellık gorecelı bısey bacım orasını bılemem:) Yorumla
hellyeah008 Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl il ile güzelliğin bir alakası olacağını sanmam 1 0 Yorumla
EzgiKaya Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Angara'nın gızlarıı. Bkz:ben(!) 0 2 Yorumla klavis +1 yıl evet güzeller Ankara' lılar ama güzel olanların aslı genelde Karadeniz Ankara kızları İzmir gibi yapay güzelde değil neyse hemşo : D Yorumla arda0123 +1 yıl ankaranız kızları gercekten doğal güzellikleri var ama bira asi oluyorlar .her gülün dikeni vardır Yorumla
pembekalp Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 981 cevap paylaştı. Hımm yeni duydum 0 0 Yorumla
Espanol Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. evet güzeller. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Rus kızlarının yanında bı hıçler:)
ama türkıye ıcıne gore?
Vlla karısık bıraz durumlar guzellık gorecelı bısey bacım orasını bılemem:)
EVET..HEMDE ÇOK
izmir in adı çıkmışş.
izmir vardı birde edirne mi çıktı :d
il ile güzelliğin bir alakası olacağını sanmam
Fizik olarak iyi olabilir ama çok iticiler.
renklı gözleri oldugu ıcın olabılır.
guzel degisir de fettanliklati kesin
muhacirler güzeldir :D
Angara'nın gızlarıı. Bkz:ben(!)
evet güzeller Ankara' lılar ama güzel olanların aslı genelde Karadeniz Ankara kızları İzmir gibi yapay güzelde değil neyse hemşo : D
ankaranız kızları gercekten doğal güzellikleri var ama bira asi oluyorlar .her gülün dikeni vardır
İzmir kızları en güzeli çok sexsiler :D
Hımm yeni duydum
evet güzeller.
peynır derken
yok bee
taş