Edirne kızlarının cok guzel oldugunu duydum. Sevgılım oralı, beyaz peynır gıbıler demıstı cok övmüştü. Hatta zamanında begendıgı bı kız varmıs onun resmını gosterdı bana.Gayet sıradan bı kızdı abartacak bı yanı yoktu. Gıdıp gormedıgım ıcın de bılmıyorum cıdden farkı ne o kızların?
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 568 cevap paylaştı. adamdaki sınıfalandırmaya bak ya kızlar ve peynirler bizra daha zorlasan gösterir bütün incelikleri
bu beyaz peynir
bu ezine peynir
bu bunun fermantesi olmuş köy peyniri
bu bundan olsa olsa keçi peyniri olur inatçı
bu çok çıt kırıldım erzutum çivil peynir
bu o köylü ya olsa olsa van otlu peynir olur
bu o kıvrım kıvrım hatlar ve yuvarlaklar örğü penir
bu ha bu tam kıvama gelmemiş taze kaşar
bu oooooooooo bu tam kıvamlık eski kaşar dilim dilim yiyeceksin20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHer ilin güzel kızı oldugu gibi edirnenin de güzel kızları var
Hepsi beyaz degildir ki. KEşanda özellikle cok güzel kızlar vardır.Edirnede dügünlerde oynadıkları icin fiziksel olarak da düzgündürler. istanbuldatik tontoş kızlar gidi degildir.
Tabi tontoşun yanında güzel kızlar ve fizigi düzgünler de vardır.
ama 15 milyon isnan yasıyor burda ve maalesef cogunlugu erkek olunca kızların biyeri tavan00 Yorumla
+1 yılaman allahım ana okulunda erkek ile kız çocuğunun 'bu ne' diye cinsel organlarını göstermesine benzedi olay.
ya nedir bu genelleme yok izmirmiş (evet güzeller ama ben izmirli olarak zilli olduklarını söylüyebilirim!) yok ankaraymış yok karedenizmiş bilmem ne. saçmalamayın ya herkesin güzelliği kendine her yerde güzelde çirkinde var00 Yorumla
+1 yılçingene hepsi
64 Yorumla- +1 yıl
Edirneli bir kiz olarak soyluyorum ki Edirnedeki butun kizlar cingene degildir trakya bolgesinde cok cingene vardi evet ama göçmenler ve pomaklarda cogunluktadir mesela benim dedem macir babannem pomak ve Edirneliyim dedigim zaman da su ana kadar kimse cingene misin diye sormadi lutfen insanlara yanlis bilgi vermeyin
- +1 yıl
Ne çingenesi ya çoğumuz bulgar kökenliyiz git araşturda konuş
- +1 yıl
@Derya123334 olsun cingeler insan degilmi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
53Cevap
+1 yılİşte sevgilin kızlara beyaz peynir muamelesi yapıyorsa sana yaptığı muameleyi tahmin etmek pek de zor olmasa gerek... Üstelik bu adam senin sevgilin ve senin yanında kadınlara peynir benzetmesi yapabiliyor...
Unutma ki, senden ayrılınca yeni sevgilisine de senin için bir salamura benzetmesi yapacaktır...
Bu kadar karaktersiz insanları sevebiliyor olmanız ve onlarla karakterinizi kaybetmeniz ne kadar da üzücü aslında...32 Yorumla
Soran+1 yılo adam gıbı adamdır. hele de türkıye genelı düşünursek. hatta dünya.
- +1 yıl
:) Güzeldi doktor. +1
Trakyada sadece çingeneler yok.Muhacırlar,boşnaklar,arnavutlar,selanik göçmenleride var bu yüzden görmeden yorum yapılıyor gibi geldi bana.Çok güzel kızlar var ve sülenmeyi sevdiklerinden anadoludan gelenler şaşırıyorlar nerdenmi biliyorum İşim gereği yüzlerce misafir ağırladım ve hepsi şaşırdılar kendilerini :)
10 Yorumlaben edirnede okudum güzellik göreceli çok gzl bi kız gördüm hayatımdaki en güzel kızı edirnede gördüm untuamıyorum :) caddede afeti devrandı resmen o yürümüyorda yol gidiyordu sanki :) saçlar falan herşey on numaraydı :) ama gözler mükemmel renskiz göz yok :)
00 Yorumlasenin sevgilin karadeniz kızlarını görmemiş :) herkes kendi malını övermiş :)
64 Yorumla- +1 yıl
Sen de Karadenizli olmalısın :)
bana trakya,edirne kızları çingene gibi geliyor.begenmıyorum.
31 Yorumla- +1 yıl
Çingeneler ayrı edirneliler (trakyalılar) ayrı bunu bir karıştırmayın artık!
+1 yılcandan erçetini model alabilirsin çoğunun yüz proteini aynıdır yada benzeridir soğuk bir beyaz ten yeşil veya mavi gözler rus aksanı düşün candan erçetin dediğim gibi en güzel örnektir edirne kızlarına
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılhepsi ayn version sarışın ve mavi gözlü genelde kiloluda oluyorlar.. yani esmerler kadar çekicilikleri yok bence tabi ;)
22 Yorumla- +1 yıl
olabilir valla ben ikiside değilim kendi çapımdayım :D
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Doğrudur Trakyamın kızları güzel oluyorlar hem de fazlasıyla... İzmir filan yanında bok yemiş yani...
24 Yorumla
+1 yılo degılde sana eskı kız arkadasının resmını gosterıyor hala saklıyor yanı sende buna bakıyon bırde burda yazıyon sıradan dıye ne dıyım kız harbı guzelmıs senı bıle bastan cıkartmıs
10 Yorumla
+1 yıl:)" gayet sıradan bi kızdı " . Neyse Edirnenin kızları şaka maka gerçekten güzeldir malum komşu yünanistan olunca :))) Ama Türkiyenin en güzel kızları edirnede diyemeyiz .
01 Yorumla- +1 yıl
nerde kank?
Hiç bir farkı yok Edirne kızlarının normal kızlar öyle eirne istanbul ankara diye gruplandırılmaz insan var güzel olur insanı var çirkin olur beyaz peynir ne alaka ?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 575 cevap paylaştı. o kiz begendigi degil, sevdigi kizdir... Insanin sevdigi de kendine guzel gelir ne kadar siradan olsa da... Ben mersinliyim. Ankaraya cok gittim... Orada gercekten cok guzel kizlar oldugunu gordum :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yıltrakyanın bir çok yerinde rastlıyabilirsin mavi gözlü sarı saçlı beyaz tenli bayanlara.
sadece edirne değil yani.00 Yorumla İzmirin kızları güzel olur derler hoş onada inanmıyorum pek :D ama hiç edirne kızı duymamıştım :) sevgilinin amacı seni kıskandırmak bence :)
05 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. O taraflar genelde göçmen falan oldugu için karma güzeller çıkıyo ama hepside değil tabi :) çirkinleride tam tersine çok çirkin oluyolar ortası yok
00 Yorumla
+1 yıleger kiskanma durumu sozkonusuysa kutugu aldirmakla sorunun cozulmeyecegini soylemek isterim.
ayrica peynir gibi kiz ne la, iyk10 Yorumlabende duydum ama okadar.. hatta cesaretli giyimleri varmış..
10 YorumlaKızların güzelliği 7 bölgeye göremi ayırıcaz yada şehir şehir farklılaştırıcazmı ne kadar saçma her şehrin kızı sonuç olarak Türk kızı ve hepsinin güzelliği bambaşka;)
00 Yorumlaedirnesinden karsına bu ülkenin bütün bayanları güzeldir alımlıdır çekicidir ama aralarında birtanesi vardır ki o en güzeli en çekicisi gözünüz ondan başkasını görmez olur oda seni böyle görüyorsa çokta güzel bir çift olunur :)
00 Yorumlakesinlikle türkiye standartları dısındalar ve çok güzeller.sadece edirne değil tüm trakya.
30 Yorumla
+1 yılSevgilin sana begendigi kizin resmini gosteriyor ve siz hala sevgilisiniz? Cok ilginc gercekten.
10 Yorumlatürk kızları genel olarak gzl.. lakin anlamsız bi havaları var :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. abartılcak bir güzellikleri yok . hatta sıradanlar dediğin gibi . bi çoğu en azından.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. evet güzelizdir tüm trakya kızları olarak :))
52 Yorumla- +1 yıl
Benim baba tarafıl Edirneli anne tarafım İzmir ama ben Edirneli kızları daha güzel buluyorum
Kızlarının güzel olmasından ziyade Özgüvenli ve Bİr erkek arkadaşıyla rahat konuşan hadibi yerde kafa çekelim diyebilen insanlar olduğunu duydum eğer öleyse gerçekten güzelliğin önüne geçer bence :)
00 Yorumlagüzellik görecelidir. her şehirde güzel kızlar çıkar. ama balkan kızları dünyada ilk sıradaymış uzun boylu sarışın zayıf bende oralıyım :)
24 Yorumla
Soran+1 yılben de uzun boylu zayıf ve kumralım. da trakya kızları mınyon olur sanıyordum ben.
Soran+1 yıltrakyalısın daha guzellerını bulursun oralarda be ya :)
izmirin kızlarının eline kimse su dökemez gerisi yalannnn
00 Yorumla
+1 yılen güzel olan
seni sevendir
arkadaaaaşş
gönlünün sahibidir20 Yorumla
+1 yılhiç denk gelmedi o tarafın kızları ama izmir ankara tek geçerim :)
10 Yorumlagenelde o tarafın insanı göçmen olur o yüzden daha hoştur fizikleri tenleri vs .ben katılıyorum
40 Yorumlabeyaz peynir gibilerdi deyip övmesi bi cins zaten artı edirneli tanıdığım kız vardı töbe töbe aklıma geldi bi tuaf oldum tüü beee gece gece
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılacık ten baska güzel olmak baska yok öyle bişi ona güzel göründüyse ayrı cünkü güzellik cok abartılı bir güzellik degilse zaten göreceli bir sey
00 Yorumla
+1 yılEdirne osmanlının başkenti çok güzel ama kızlarını bilmem edirneli olan var mı
11 Yorumla- +1 yıl
Ben
alayı roman olur neresi güzel olucak.. abe kaynana :P
12 Yorumla- +1 yıl
:)
+1 yılEdirne,izmir,Balıkesir,Bursa,bizim kızlar her yerde güzel
00 Yorumla
+1 yılSevgilin karadenizli olsaydı, beğendiği süt ürünü gibi olan kızlar karadenizli olurdu.Takma, he de geç.
00 Yorumla
+1 yılGüzeldir hoştur kumral sarışın mavi yeşil göz uzun boy ne arasan var:D bulgar göçmenleri özellikle tercihimizdir :D
20 Yorumla
+1 yılBen Edirne'de okuyorum Edirne'nin insanı güzelliğinden ziyade biraz havalı bence, güzelliğinden değil yani bı İzmir insanı değil sonuçta..
02 Yorumla- +1 yıl
edirnede gece hayatı nasıldır kardeş ben çok sinir oldum o ortama barlarda falan alkol sigara bi taraf uyuştruucu kullanan gençler bile çokmuş varmı aslı nasıldır geceleri.
- +1 yıl
Uyuşturucu hic görmedim ilk defa duyuyorum geceleyin kızlar dışarıda 1 2ye kadar hic olay olmuyor. Alkol kullanımı var tabii ki ama bana bir zararı olmyrsa kullansınlar nolcak:)
Sana eski sevgilisini anlatması hele öyle bir tabirle doğru değil. Senden de ayrılınca esmersen eski kaşar, sarışınsan kaşar peyniri diyebilir.
00 YorumlaÇok güzel olduklarını bana Edirneli bir arkadaşım söylemişti ama İzmir in eline su dökebileceklerini sanmam :))
10 Yorumla
+1 yılfizik müthiş çünkü oralarda hep göaçmen aileler çok var ama memlektim izmiri kimse geçemez
03 Yorumla
Soran+1 yılfizik müthiş derken vıctorıas secret mankenlerınınkı kadar var mı yoksa daha ıyı mı. daha ıyı degılse benden ustun bı yanları yok.
- +1 yıl
ne saçmalıyon kızm:))
Gizli Üye(36-45)+1 yıltrakya kızları güzeldir, insanı modern ve saygılıdır ..
20 Yorumla
+1 yıl2 arkadaşım var.ikiside renkli gözlü, beyaz tenli ve sarışınlar.Sen düşün artıkk :)
04 Yorumla
Soran+1 yılrenklı gozlu ya da sarısın olmak guzel olmak mı demek. yesıl ama patlak gözlü bırı olabılır, beyaz tenlı ama ablak suratlı. sarısın ama çiğ kötu bı sarı. bence guzelı guzel yapan renk degıldır. for ex. jessica alba. and me.
- +1 yıl
güzellik göreceli bir şeydir, neyi tartışıyorsun anlamadım?
Soran+1 yılben de aynı seyı dıyordum. cevabın ve yorumun bırbırı ıle celıstı ama neyse:
Sanırım sevgilin bir abazan.Hayatında az kız gördüğü için ne yapsın, artık her kız güzel gelmeye başlamış :)
00 YorumlaÖncelikle bir Edirneli olarak genel olarak gercek edirnelilerde çirkin evet yoktur. Cingene konusuna da gelirsek Edirnede birkaç mahalle vardir sadece çingene olan ve biz asla ayristirmayiz onlari.
10 Yorumla
+1 yılben şarköyde büyüdüm. edirne tekirdağ kırklareli.. tüm trakyayı bilirim. gerçekten güzel kızlar var.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıledirne kızları romen asllıdırlar çok sexsi bir güzelikleri vardır seni görmedikden sonra cevap tam larak vermeyiz :) sen mi onlarmı daha güzel
17 Yorumla
Soran+1 yılbenı gormenıze gerek yok zaten guzellık gorecelıdır esasında. ama modellık yapacak kadar fızıgıme ve yuzume guvenıyorum. hatta bu yıl dusunuyorum da..
Soran+1 yılkızdıgım konu benım gıbı kıza bunu demesı, begenmeyen almasın dı mı .
Cevap sahibi+1 yılgüzellik göreceldir ama herkezi manken yapmıyor demekki bazı yerlerde tekdir. madem çok sexi bir fiziğin ve güzellğin var ozaman onu kullan ve erkek arkadaşında edirne kızlarına bakmasın...
Soran+1 yılo bana da hayran oldugunu soyluyor ama boyle gereksız konusmayı sevıyor her hemcınsı gıbı. fazla kasmaya gerek yok, onu edırnelılere bırakıp yola devam ederım canımı daha sıkarsa.
Cevap sahibi+1 yılsende hemen yelkenleri indirmeye müsaitsin ya tam sevmiyorsun seven insan sevdğinden kolay kolay vazgeçmez kimselerede vermez
Soran+1 yılsevgı karsıllıklı guzeldır.gercek seven de sevdıgıne kusur bulmaz baska kızların lafını acmaz. kımse ıcın zorlamayacaksın asla tatmin edemezsın cunkı.
Cevap sahibi+1 yılsevginin gücü yapılan fedekarlıklarda saklıdır tamam sevglin boş boğazlık yapıyor olablir ama değilki senden vazgeçmşte edirne kızları dah çok ilgisini çekiyor anlamına gelmez sen ondan ilgini akanı kestiğin zaman ona olan sevginde eksiklik olduğunu dşünür ve oda senden vazgeçmey başlar ilşkide birisi muhakkak dengeyi tutmaldır o severse bede severim diye dşünmek tüccarlıktır olmaz gerçek sevgi karşlıksızda olsa yaşanılır
+1 yılTekirdağ'ın Kızları Çok Güzel Olur...Tekirdağ'ı İyi Bilirim,Ama Edirne Hakkında Bişi Bilmiyorum...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİzmir hadi neyse de seninki de abartmış canım aslında hakkaride de varda çaktırmıyorlar anladın sen onu ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıledirne demeyin bana ortamı nasıl bilmiyorum ama her bok var sanırım gece aleminde duyduğuma göre kız arkadaşımdan da bu yüzden ayrıldım a.q :(
00 Yorumla
+1 yılyok yav ne alaka.. sıradan yurdum insanı işte her yerdeki gibi...
00 Yorumla
+1 yılbence çok güzeller çook kez birlikteliğim oldu sevişmeyi de gezip tozmayıda çok ii blrler
00 YorumlaEdirne'de romanlar yaşar, bi roman asla peynir gibi olamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgördüğüm en güzel kız Aruba'lı daha kız görmemişsin sen
00 YorumlaBende Kırklareliliyim ama evet akrabalarım var Edirnede güzel kızlarız
00 YorumlaedirNe de okudum Üniversiteyi kızlarI HARBİDEN FENA ' LAR :))
01 Yorumlaizmir o ablacım yanlış anons :D
13 Yorumla
Soran+1 yılyok hatta izmirin kızları halt etmıs yanlarında bıle denıyor.
- +1 yıl
halt etmiş derken :D düşündüğüm şey mi :D
görünüşünü değiştir demiş sana :P
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı. Cidden çok güzeller, yani endamları yeter :D
20 Yorumlaizmirin kızları bence
10 Yorumla- Devamını Gör (15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım