Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Sevgili ile şupur şupur öpüşmeye gelince tiskinmiyorsan onun ağzından çıkan sakızı da çiğnemeye tiskinmeyeceksin. (Şaka bir yana) 😃
Hiç hijyenik olmamasına rağmen.
Ağız sağlığına, ağız bakımına dikkat eden özen gösteren temiz birisi ise sakızı çiğnerim31 Yorumla- +1 yıl
👍👍👍
En İyi Cevaplar
+1 yılAynı kaşıktan yerim, aynı bardaktan içerim... Fakat çiğnediği sakızı çiğnemem! Ağzındaki bütün bakteriler sakiza yapışıyor, öpüşme ayrı tükürük sterildir abartmayın yani o kadar da 😮💨
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilimin ağzını yerim ama sakızını çiynemem be :D
43 Yorumla- +1 yıl
Olur olur oda olur 😂
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim ne demek 🙋❤️🙋❤️🥰
Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Onu bile çiğnerim tutkuyla haha :D
29 Yorumla- +1 yıl
Tutku önemli 🤣
- +1 yıl
aaa insan sevgilisimi çiğner be yazıklar olsun :D
- +1 yıl
amaçlı :D anladım tamam
- +1 yıl
bye :D
- +1 yıl
Rica ederim ne demek 🙋
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet çiğnerim tabi ki de.. sevgilimin ağzından bir şeyler de yerim çünkü aşk böyle bir şey onun içtiği suyu da içerim.. ve mutlu eder bu beni :)
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle barışım 👍❤️🥰 biz yaparız valla
- +1 yıl
Kesinlikle abla 🥰🙏
- +1 yıl
Senin canını yerim ben 🤗🥰
+1 yılÇiğnemem. Birisi öpüşmek lafı etmiş. Ben, dahaca zaten hiç öpüşmedim de. Gerçi öpüşsem de çiğnemem. Kendi annem ve babamın da yemek yediği çatal ve kaşıktan yemem. Çocukken ilkokul hocamız ağızda bakteri olduğunu ve hastalık bulaşabilme ihtimali olduğunu demişti. O günden beri hiç yemedim başkasının çatalı, kaşığı ile yemek. Bir de tamamen ağzından çıkan sakız... 🙄🙄
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben normalde de sakız çiğneyen biri değilim ama kim olursa olsun başkasının ağzından sakız çiğneyemem. Bunun kişiyle değil sakızla alakası var tiksinirim sakızdan
13 Yorumla- +1 yıl
Doğrudur canım saygı duyarım 🖐️🙋
- +1 yıl
İyi bari 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet çiğnerim sevgilim veya eşimse tabiki ne olacak tiksinecek ne var ondan daha alasını yaptığımız oluyor malum işte
14 Yorumla- +1 yıl
👍👍👍
- +1 yıl
Oradan tiksinmeyip sakızdan mi tiksineceğiz
- +1 yıl
Aynen öyle 😂😂
- +1 yıl
Ah çimen gözlüm sendeki şu olgunluk mütevazilik varya seni sen yapıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılYapma hözünün yağını yidiğim
Ben aynı bardaktann su içerim ama aynı kaşığı çatalı bile kullanmam. Sen aynı sakız diyon apla.13 Yorumla- +1 yıl
Bir kerede vır vır etme bee adam 😂 çiğne gitsin 😂
- +1 yıl
Olmaaaz
Racona teerrs
La helva vela kurufasülye - +1 yıl
tamam bee sustummmm 🤣
Öpüşmekten ne farkı var ki iki şekilde de tükürüğünü ağzına alıyorsun şddlslsld öpüşebiliyorsak sakız da çiğnerim
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısınız 👍👍
- Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı.
+1 yılSakız çiğnemeyi sevmem. Sevsem belki çiğnerdim.
11 Yorumla- +1 yıl
👍🤗😊
Ahaha memlekette sakız kıtlığı mı, sevgili kıtlığı mı var 😂
19 Yorumla- +1 yıl
Yine herzaman ki gibi herşeye muhalefet 🤣🤣
- +1 yıl
Senin bana yaptığını yaptim canım dün neden öyle yazdın onada bir anlam veremedim zaten 😂 nedemek istediğini de anlsmadim
- +1 yıl
Ben bana yazdığını düşündüm kırıldım açıkçası dedim ben ne zaman ona ya da sorusuna muhalefet ettimki böyle yazmış diye
- +1 yıl
tamam peki özür dilerim ozaman ben yanlış anladım sanırım ❤️🌺🥰😊
- +1 yıl
🥰🌺❤️🙋🤗🥰😊❤️
Ben sakız cignemedigim için onun agzindakinide çiğnemem
13 Yorumla- +1 yıl
Senin canını yiyerem haa 🤣 tamam sen öyle diyorsan öyle olsun çiçeğim 🌺
- +1 yıl
❤️❤️💐🌹🥀
+1 yılAğzının içinde tur atıp sakızını çiğnemem diyenlerde bi garip.
Lafı bile olmaz.
13 Yorumla- +1 yıl
Valla süpersin 👍👍👍 laf olsun torba dolsun mantığı işte herşeyi ağzına alır bir sakız dan tiiksinir 😂😂
- +1 yıl
İnsan sevdiğinden tiksinir mi ya, tek tabak tek kaşık yeter bulaşığa gerek yok :))))
- +1 yıl
Aynen öyle 👍👍
Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. nefesini yarım saat
içime çektiğimi bilirim
19 Yorumla- +1 yıl
Sana kocaman günaydın 🌺 şimdi gördüm kusuruma bakma olur mu nasılsın iyimisin
- +1 yıl
Teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏 sen güzel baktığım için öyledir o
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏 sen güzel baktığım için öyledir o 🤗
+1 yılHayır tabii ki böyle bir şey yapmam sonuçta sağlıkta bir yerde önemli ama başka sakızlarını çiğneyebilirim 😂
10 Yorumla
+1 yılO kadar mı kötü durum bir tur ben bir tur O dönüyor çok fakiriz bence ölelim :))
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Cignedim kis hatta o balon yapiyodu agzindayken hüüppp diye cekiyodum sakizi😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖpüştüğüm birinin sakızından iğrenmem nerdeyse aynı olay 😉
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Öpüştüğüm kadının sakızını çiğnemek neden kötü olsunki
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. O kadarda olmaz çiğnemeye ciğerime o kadarda olmaz
11 Yorumla
+1 yılÇiğnemem, her türlü şeysini yalarım ama sakız çiğnemem. :D
10 Yorumla
+1 yılAgız kokusu diş çürüğü gibi şikayetleri yoksa bence olabilir.
10 YorumlaSevgilimle malum saatlerde ağzıma tükürsün iğrenmem yani sakız neki efenim :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 639 cevap paylaştı.
+1 yılSakın çiğnemem şansına küs hatun 😂
199 Yorumla- +1 yıl
Peki ciğnemis olsaydın sevdigin insanın sakizini ciğnermiydin peki
- +1 yıl
Sen olursan duruma göre değişir tabi
- +1 yıl
tamam pikiii 😊
- +1 yıl
Dikkat et kendine havalar yağmurlu dur erime 😉
- +1 yıl
Birde şunu merak ettim sen beni takip etmiyorsun eee benim sorduğum sorular nasıl önüne çıkıyor ozaman
- +1 yıl
Orasını boş ver ben bulurum seni laf da yanındayım demedim icraat te gözüm sende
- +1 yıl
Şimdi takip edenlere soru sorduğum da bildirim gidiyor eee sen nasıl görüyorsun ozamsn
- +1 yıl
Ben görürüm seni 😉
- +1 yıl
Sorum süper soru seçildiği için anasayfaya düşüyor öylemi görüyorsun ki acaba merak ettim 🤣
- +1 yıl
Alakası yok süper soru olmasına gerek yok seni bulmak istemem yeterli bulurum seni ben çünkü gözüm sende demiş dim
- +1 yıl
tamam peki anladım 😊
- +1 yıl
Rahatsız olduysan karşına çıkmim istersen 🙄
- +1 yıl
Başladı yine 🤣
- +1 yıl
Senin burcun ne
- +1 yıl
Sohbet uzasın diye uğraşıyorum
İkizler burcu millet kaçtığı burç 😂 - +1 yıl
Sende mi kaçtın 😂😂
- +1 yıl
Yok kaçmadım 😂 zaten bir yengenc burcu birde ikizler çok dengesiz insanlardır anı ruh değişikligi yaşarlar herşeyden çabuk sıkılırlar deli dolu burclardır
- +1 yıl
Keşke ikizler burcu olmasaydın 😂😂
- +1 yıl
Unuttuğun bişey var onu da diyim yaşadıkları şeyi en uç da yaşarlar benim olan benim dır bırakmam kafasında dır lar bunu yazmayı unutmuş sun ayrıca herseyi burca bağlamamak lazım karekter önemli sonuç da
- +1 yıl
Senin unuttuğun bir şey var ikizler flörtöz bir burçtur yengeç ise tam tersi fazla sadık çünkü yengeçlerde bağlanma dürtüsü vardır kolay kolay kimseyi sevmedigi gibi kolay kolay kolay da kimseyi unutamaz oyuzden tekli ve uzun vade ilişki insanıdır
- +1 yıl
O zaman burç teorisi çöp demek dır bende anlattığın şeylerin tam tersi var
- +1 yıl
Ben burada sorularda çok görüyorum 😂 ikizler burcu oldumu kaç diyor 😂 millet yaka silkiyor artık 🤣
- +1 yıl
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş hesabı bize ulaşmak kolay değildir biz birini istersek ulaşırız benim sana ulaştığım gibi
- +1 yıl
Yengeçlerde de manipüle etmeyi severler mesela karşısındaki insanı gerek ağlayarak gerek nazlanarak ya da duygu sömürüsü vss yaparak insanları çabuk etkisi altına almayı başarır
- +1 yıl
Sen yengeç sin galiba beni de etkin altına alsana 😂
- +1 yıl
Ama bir yengeç gerçekten güzel sever tutkulu sever ve çok sadık olur sahiplenici olur fedakar olur evcimen olur annelik iç güdüsü taşıyan tek burçtur merhametlidir sevimli ve neselidir duygusaldır hassatir çabuk kırılır çabuk ağlar çok hamarat ve yeteneklidir detaycıdır çok keskin bir zekaya sahiptir çözüm odaklıdır sanatsal ruhludur duyarlıdır
- +1 yıl
Ben burçların kişilik özelliklerine çok inanırım sadece yükselenleri farklı olduğun da bu kişilik özellikleri değişebiliyor
- +1 yıl
Bu muhabbette Nihat Hatipoğlu ile dosta doğru gibi oldu 🤣🤣
- +1 yıl
Bem burç lara değil karekter lere inanırım sağlam karekter olması yeterli burç denen safsata ya inananlar kendi derdine yansın
- +1 yıl
O muhabbetin sonu dosta doğru değilde bana doğru olsa nasıl olurdu 😂
- +1 yıl
Yasen inanmaya bilirsin saygı duyarım ama bunlar gerçekten olan şeyler brn bunu bilakis cevremdede gozlenliyorum mesela doğruluk derecesini anlıyorum
- +1 yıl
Bende sana onu diyorum burçlar ne olursa olsun insan birebir aynı çıkmıyor en başında sağlam karekter önemlidir zaten beni reddecek sin belli burcu bahane sayma bari 😂
- +1 yıl
Aferin bunuda buna bağlamayı başardın 👏👏👏
- +1 yıl
Niyetler halis olunca bütün yollar oraya çıkar ne kadar kararlı olduğumu anla işte 😂😂
- +1 yıl
Profiline baktım şimdi çok dik duruşlu kendinden emin karizmatik bir adam gördüm ama konuşmalara bakıyorum 19 yaşında yeni yetmeler misali 😂
- +1 yıl
Yavrum ben senin kaçınılmaz gerçeğinim 😂
- +1 yıl
Bakış acına bağlı nasıl bakarsan öyle görürsün ayne gibi düşün beni ben insanın yansıma siyim 😉
- +1 yıl
Bak bak laflara bak sen 😂 sende az hınzır değilsin hee 🤣 hınzır şey seni 🤣
- +1 yıl
Ee bizde öyle bakış açısı önemli bende senin profiline baktım ve denk gelen şarkı bu
https://youtu.be/g3L9L_8z814?si=xzn6qPn1KqILNqtj
Dinle - +1 yıl
Ben senin kaçınılmaz gerçeğinim bu lafı mı da unutma yavrum 😉
- +1 yıl
Kulağımı takip dinledim sonuna kadar çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏 çok güzel bir şarkıdır çok severim. Zaten
- +1 yıl
Kalbime dokunmuş sam eğer ne mutlu bana o zaman dokunmak istediğim yer orası zaten
- +1 yıl
Benden kaçsan iyi edersin kafamı bozma seni manipüle ederim 😂😂
- +1 yıl
Valla daha o kadar yetenekli biri denk gelmedi kendine güvenin varsa meydan senin seni de görelim 😂
- +1 yıl
Kulağımı takıp yazmışım 🤣 kulaklığımı takıp olucaktı 😂
- +1 yıl
Merak etme ben yanlış yazdığını da anlıyorum içinden geçip bana yazmadım larını da rahat ol yani
- +1 yıl
TM peki hızlı hızlı yazıyorum birde o esnada bilgisayarda işimi de takip ettiğim için yanlış yazılım oluyor sonradan farkediyorum 🤣 gülüyorum ne yazmışım ben böyle diye 😂
- +1 yıl
Ee sebebi ne olursa olsun gülmeni hissetmek güzel bişey miş hep gülmen dileğiyle hatun
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 ben burayı bu amaçla kullanıyorum zaten , benim işim makara yapmak benim vizyonum bu
- +1 yıl
Onun farkındayım günlerdir merak etme bana yapmana rağmen aklımda sin hala yapacağım bişey yok aklımda olman konusunda
- +1 yıl
Dün bir beyefendi benim ismimi etiket yaparak soru açmış " sitenin neşeli sabah sabah yüzümüzü güldürüyor onun pozitif enerjisi iyi geldi bsna yüzümü güldürdü diye 😂 bu adıma açılan ikinci soru oldu birde genç bir kız açmıştı adıma soru
- +1 yıl
Ben seni etiket yapmam ben paylaşmayı sevmiyorum
- +1 yıl
Bana özel olman lazım
- +1 yıl
Ve çok sorularda bu neşeli pozitif muzip kız , eğlenceli sorular soran yorum yapan vss gibi sorularda hep etiket yüzü oluyorum 😂 bir soruda 6 kez etiketlendim 😂 bu şekilde tanınmak sevilmek çok hoşuma gidiyor açıkçası oyuzden bana burada pozitif kadın, sitenin neşesi, çılgın muhasebeci sitenin gulen yüzü lakaplarını taktılar 😂 farklı lakaplar takanda oluyor çimen gözlüm, rüzgar gülü, mavişim , renklim vss gibi
- +1 yıl
Ben standapcı olscsk kadınmışım bee😂 hakkımı yemişler 😂
- +1 yıl
Şimdi mavişim çimen gözlüm diyen arkadaşı lari bu görmek isterim yavrum Bi tanıştırsana bizi 😈
- +1 yıl
Seviyorum burayı burası ruhuma çok iyi geliyor, akrabalardan uzak kendimi en özgür hissettigim davrandigim tek yer burası çünkü burada olmak bsna çok keyif veriyor yorumlarda çok gülüp eğleniyorum tabi illaki sevmeyenlerimiz eleştirenlerimiz gıcık olanlar kendine rakip görenler de oluyor birsekilde dik bir duruş sergiliyorum ve çizgimi de kimse için bozmuyorum ben ilk günden hep buydum ve yine aynıyım böyle negatif olsn enerjisi düşük olsn insanlada karşılaşınca hemen engelliyorum zaten bu konuda da hiç tevazu gösteremem herkesi memnun etmek benim değil müşteri hizmetlerinin işi 😂 brgenmiyorsa takip etmesin mal bu kimse için şekilden şekile giremem 😂 arada da bir tartışmalara giriyoruz kadın geliyor durduk yere sataşıyor ya da polemik yaratıyor yorumlarda tartışmaya başlıyoruz vss hem sevmiyor ama hergun takip edip yorum yapıyor 😂 işte en çok bunlar yıpratıyor beni burada
- +1 yıl
Artık onlarada alıştık zaten 😂
- +1 yıl
Valla kimse umrumda değil kimseyle yoramam kendimk bende pek işim olmaz seni dikkatimi nasıl çektin inan bilmiyorum ama pişman değilim bana geleceğin gün yakın ve bunu bekliyorum bende haber verim şimdi den sana 😂
- +1 yıl
🤣🤣🤣
- +1 yıl
Gül gül yanında o gülüşlerin sebebi ben olucam derdim de zaten gülüşünün sebebi benim hatun 😂
- +1 yıl
Sahi niye dikkatini çektim ben yaaa 😂 neden ben
- +1 yıl
İçimden Bi ses bu hatun dan olur kaçırma dedi
- +1 yıl
Dememiştir dememistir 😂
- +1 yıl
Sen ne zamandır beni tanıyorsun ki
- +1 yıl
Bi süredir işte yazmamaya niyetim vardı sonra yaz ne kaybedersin dedim yazmak istedim işte
- +1 yıl
Anladım peki biz adam yemiyoruz korkma 😂 biz böyle şeylere çok alışkınız burada hep yazanlar sürekli dedektif gibi takip edenler ısrar edenler , tehdit edenler şiirler yazanlar
- +1 yıl
Triplere girenler, küsenler oda yetmiyor gibi hesap soranlar 😂
- +1 yıl
Korkmak değil şu an yaptığın şeyi yaparsın diye yazmıyordum şaşırtmadın zaten bnei yazmaz dedim yazmadın düşündüğüm oldu yani
- +1 yıl
Ben kimseye benzemem
- +1 yıl
Yani biz kimseyi kirmayiz saygısızlık yapmayız duygularıyla oynamayız manasında söyledim
- +1 yıl
Bende sana diyorum ki yetmedi mi beni tanıman hani şans vermeyecek sen söyle siteye senin için giriyorum sadece site ye de girmim
- +1 yıl
Brn bukadar zaman ayırmadığım insanda var ama 😂 bak en azından dönüş yapıyorum yok saymıyorum buda bir saygıdır
- +1 yıl
Ben genelde çok vakit ayimam kimseye ya da yorumunu görür geçerim
- +1 yıl
Dediğin şeyi bende sana yapıyorum çünkü bununla övünemez sin karşılık lı saygı dır bu
- +1 yıl
Bişey sordum şans vermeyecek sen site de sen yoksa durmamın anlamı da yok
- +1 yıl
Şuna bak lütuf göstermiş gibi yüzüme vuruyor bide arkadaşım egolu insan sin senden bana yar olmaz
- +1 yıl
Nerde siteye benim için giriyorsun yaa , zaten burdayın 3 4 gündür tanıyorsun beni gören de benim için burayı kullanıyorsun sanicak
- +1 yıl
İşlerim olmasına rağmen giriyordum ama gerek kalmadı artık demin ki yorumların dan sonra işin rast gelsin
- +1 yıl
Hepiniz aynı seyleri söylemek zorunda mısınız burayı senin için kullanıyorum, yok tek konuştuğum insan sensin bilmem ne yok ben başkasına benzenem
- +1 yıl
Ben herkes değilim konuştuğum tek sen değilsin arkadaş çok ve başkasına benzemem bayansın diye sana yalaka çok insan bulursun burada ben yalaka olamam ayrıca senin gibi egosu yüksek havalabdirilmis insan da sevmem
- +1 yıl
7 . seviyeye gelmişsin demek ki işlerin varkende girebiliyormuşsun
- +1 yıl
Yok 1. Seviye deyim daha farklı sanıp sana özel giriyordum seviye 2 ye gerek kalmadı
- +1 yıl
İyi bak 7 . seviyedesin
- +1 yıl
Bir kere bakar bakmaz gördüm hala 1. seviyedeyim diyorsun bana
- +1 yıl
7. Seviye ne onu anlamadım ama kesin senin lehine olarak bişey onu diyecek sin 😂
- +1 yıl
Hatta 8 e geçtim seni kırmim
- +1 yıl
burada kimseyi takip etmemek ozellerde başkalarıyla Fink atmak anlamina gelmiyor zaten biz bunları yaşayarak tecrübe ettik
- +1 yıl
Yablis tecrübe etmiş sin edindiğin tecrübe de ön yargılı olmak insanı insanlık dan çıkarır bunu da edinseydin keşke
- +1 yıl
Sana kim ne zarar vermiş bilmiyorum ama herkesi öyle görürsen herkes de seni herkes gibi görür bu gün olduğu gibi
- +1 yıl
Ben sana kendimi normal şekilde dile getirdim sen ise açıkça hayır demek yerine aklınca oyalama politikası uyguladın niye sohbetim hoşuna gitti diye açık yavrum açık istemiyor san istemiyorum demeyi bilecek sin
- +1 yıl
Hep sen uzun yazarsın Bi kere de ben yazim 😂😂
- +1 yıl
Mektup yazsaydın keşke 🤣 mübarek 😂
- +1 yıl
Olur onu da yazardım da geri dönüş u olmayan bişey yazmak gereksiz bence
- +1 yıl
İnsan okuyacak bunu insan 😂az kısa yaz 😂Birde yüzüme yüzüme çemkirmissin 😂
- +1 yıl
Arkandan mi konuşsaydim ben yüzüne konuşurum yavrum insanın kusura bakma
- +1 yıl
Dimi ben çünkü senin arkandan konuşuyorum 🤣
- +1 yıl
Öyle ölmem füze atsaydin keşke 🤣
- +1 yıl
Aklımda ki seni bitirmeye çalışıyorum kusura bakma zaten olmayacak bişey Di başında belliydi
+1 yılsakizdan nefret ederim
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂
+1 yılSevgilimi çiğnerim , sakızın lafı mı olur?
11 Yorumla- +1 yıl
Süpersin güzellik 👍 aynen öyle
Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Ağzını emdiğim kişinin sakızını da bakarım
110 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle 🤣 bazıları yorumda iyyyy çiğnemem demiş 😂 başkası şeyleri ağzına alırken tiksinmez 😂 sakizdan tiksinir
- +1 yıl
😂😂 bende güldüm valla
- +1 yıl
Birde şey yazmışlar iyyyy iğrenç 😂😂
- +1 yıl
Susalımmm 😂
- +1 yıl
1 2 3 tıp...😂😂
- +1 yıl
Exıt ➡️
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sakız mı iğrenç ya ama sakız olduğu için hiç haz etmem
00 Yorumla
+1 yılÇiğnerim neden cignemeyeyim ki? Peki sen ağzından çıkardığı lokmayı yer misin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFalımsa çiğnerim
13 Yorumla- +1 yıl
Süpersin güzel espiriydi 👍👍👍
Cevap sahibi+1 yılŞimdi oral yapıyorsak o sakızın çignenmesinden mı iğreneceğiz
- +1 yıl
Aynen öyle 😂😂👍
- Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılNiye memlekette sakız mi kalmadı?
20 Yorumla
+1 yılAbartmayalım bence ya
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇiğnemem...
10 Yorumla
+1 yılİğrenç aynı sakızı da olma öğkk
10 YorumlaÖperken iyi de çiğnerken mi kötü, çiğnerim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılBen çiğnerim ama karşımdaki yapar mı bilmiyorum.
10 Yorumla
+1 yılhayatta hayır öğk yani
10 YorumlaEvett hiçte diskinmem 😊
10 Yorumla
+1 yılBen sakız çiğnemeyi sevmiyorum ki 😊😊😊
11 Yorumla- +1 yıl
Sevseydim Çiğnerdim :D
- Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı.
+1 yılAğız hijyenine göre evet ya da hayır
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Öpüşüyorsak evet 🤣🤣
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Konu sevgili olunca, tiksinmiyorum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Yok yahu 😂
15 Yorumla- +1 yıl
Niye bee 😂
- +1 yıl
Doğrudur canım saygı duyarım 🖐️🙋
- +1 yıl
İyi geceler 🙋🤗
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılAynı markamı? 😂😂
13 Yorumla- +1 yıl
Hı hııı 😂
- +1 yıl
Yiyişirken iyi de sakı çiğneyince mi kötü , bazıları ilginç
- +1 yıl
Aynen valla 😂 başka yerlerini yerken tiksinen yok 😂 sakızı çiğnemeye iğrenç demiş birisi 😂
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yalarim bile sakızı
17 Yorumla- +1 yıl
Hoş geldin iki gözümün çiçeği 🤗
- +1 yıl
Naber nasılsın
- +1 yıl
İyiyim canım teşekkür ederim 🙏 buralarda sürünüyoruz işte 😂
- +1 yıl
🤗🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar uzun boylu değil
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaynı andamı.. mümkün diilki😀
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır, çiğneyen midesizdir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok kez çiğnedim hemde
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılVe daha fazlası da desem?
04 Yorumla- +1 yıl
Sen sorarsın da olmaz mı?
- +1 yıl
Aman efendim estafurullah teveccühünüz teşekkür ederim 🙏🤗
- +1 yıl
:)))
- +1 yıl
🙋😊🙋😊
+1 yılÇiğnerim yerim onun ağzını sşdksnsk
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYok be o kadar da değil...
00 Yorumla
+1 yılHayır yaaa katiyen kabul etmem.🙄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇiğnemem
10 Yorumla
+1 yılyok artık daha neler
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılçiğnerim tabiki
10 Yorumla
+1 yılHayır, iğrenirim.
10 Yorumla
+1 yılIyy asla
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır.
10 Yorumla Çiğnerim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Ben çiğnerim sahsen
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evet çiğnerim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok seviyorsam evet.
10 Yorumla - Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne