Çünkü kadınlar kendilerine çözüm üreten değilde sorun çıkaran erkeklerden hoşlanır. Kadın- Erkek eşitliğini kadınlardan daha fazla destekleyen biriyim ama kadınlar doğasi gereği kendilerini yönetebilen sahiplenen erkeklerden hoşlanior olma gerçeğinide bilmek gerekir.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yönetmek ayrı olay. Sadık olmakla bunların hiçbir alakası yok. Sahiplenen erkek sadıktır zaten
Çok güzel bir soru sordun dostum. Ama bu örneğini verdiğin saygı, kibarlık gibi kavramlar özellikle Türk kadınları için pasif eylem sayılıyor. Bizim kadinlarimiz kendilerine saygı gostereni değilde bağırıp çağırıp hakaret eden tipleri sahiplenici sanior
Yav Allah askına yarım yamalak internet bilgisiyle yorum yapma usta ben olanı söyledim, hayat kurmak ciddiyet ister ve ben bu şansı ucuz insanlarla harcamam.
Buluşma haram demişsin, takılmak için buluşursan tabi haram. Ben buyum hayatım bu kırmızı çizgilerim bu beklentim bu diye 3-4 defa yalnız kalmamak şartıyla oturur konuşursun aklına yatarsa söz nişan fazla uzatmadan nikah yapılır.
Kanka haklısın da lavuğa yazan tipler hiç öyle gece kondu tipler falanda değildi lüks takılan iyi giyimli manken tiplerdi ama yinede senin görüşün tabi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çünkü kadınlar kendilerine çözüm üreten değilde sorun çıkaran erkeklerden hoşlanır. Kadın- Erkek eşitliğini kadınlardan daha fazla destekleyen biriyim ama kadınlar doğasi gereği kendilerini yönetebilen sahiplenen erkeklerden hoşlanior olma gerçeğinide bilmek gerekir.
Yönetmek ayrı olay. Sadık olmakla bunların hiçbir alakası yok. Sahiplenen erkek sadıktır zaten
Çok güzel bir soru sordun dostum. Ama bu örneğini verdiğin saygı, kibarlık gibi kavramlar özellikle Türk kadınları için pasif eylem sayılıyor. Bizim kadinlarimiz kendilerine saygı gostereni değilde bağırıp çağırıp hakaret eden tipleri sahiplenici sanior
Kadınlar problem ister problem çözmek ister gizliyi merak eder. Çözülmüş bulmacayı kim çözmek ister ki
Oyun oynamaya gerek yok. Şartları tamamla ve üre. Konu bundan ibaret
O kafadaysan üremek kolay ailen bulsun birini evlen kardeşim hayatta başarılar
Jajaja başka hangi kafada olacağız abi
Her türlü kafalar mevcut hayatta ben onları skor için yazdım sen evlilik adamısın boş ver kur aileni karış çoluk çocuğa sen 😉
Abican normal olan bu değil mi
Kime göre neye göre normal? Normali kim belirliyor?
Dine göre
Kardeş o zaman efendi olacan dine göre yaşayacan zaten kendi kendine bulmuyacaksın görücü usulü bulman gerekli kızla nasıl buluşcan haram
Yav Allah askına yarım yamalak internet bilgisiyle yorum yapma usta ben olanı söyledim, hayat kurmak ciddiyet ister ve ben bu şansı ucuz insanlarla harcamam.
Kardeş yarım yamalak internet bilgisi ne hayırdır? git dini araştır kuranı Kerim'i okumamış bir adamsın belliki
Buluşma haram demişsin, takılmak için buluşursan tabi haram. Ben buyum hayatım bu kırmızı çizgilerim bu beklentim bu diye 3-4 defa yalnız kalmamak şartıyla oturur konuşursun aklına yatarsa söz nişan fazla uzatmadan nikah yapılır.
Güncelleme gelmiş o zaman kardeşim hayırlı işler sana
Bana usulün böyle olmadığına dair tek bir ayet göstersene laf yapacağına 🙃
Çünkü Allah sevdiği kulunu herkese sevdirmez.
Bu özellikler dışardan bakınca belli olcak şeyler değil. Çoğu kişi az ya da çok tipe bakıyor
Çünkü kadınlar köle olacakları bir erkek isterler. Tanrıya tapar gibi tapmak isterler
Çünkü sade bir hayat onların gözünde macera olmayan hayattır. Macera isterler, kaos isterler, zorluk isterler çekici gelen odur
Dostum parasızlık bir zorluktur. Şiddete yatkınlık zorluktur. Bunlardan hoşlanan tek bir kadın görmedim
Ümitcan uyguna yazılan mesajları gördün mü: ) konu bu kadar🙂
Üç tane aklı evveli örnek gösterme dostum. Gecekonduda yaşayıp 30 liralık taytla tafra yapan tiplere ilgi duymuyorum.
Kanka haklısın da lavuğa yazan tipler hiç öyle gece kondu tipler falanda değildi lüks takılan iyi giyimli manken tiplerdi ama yinede senin görüşün tabi
sevilirler ama iyiler iyilere denk gelmez
Heyecanlı gelmiyor çünkü
Öyle erkek var mı
Ben öyleyim diyebilirim 😇
Her insandan vardır. Aramasını bilene
Pek emin olamadım usjsj
Ol ol kesin öyleyim rjdlsşsj
Seven s! kilir s! ken sevilir çünkü.