Mesela kusursuz yemek yapabilsin.. ya da kusursuz dans edebilsin.. ya da kusursuz öpüşebilsin.

Mesela kusursuz yemek yapabilsin.. ya da kusursuz dans edebilsin.. ya da kusursuz öpüşebilsin.
Kusursuz iletişim yeteneği , kusursuz empati yeteneği, kusursuz bir vizyonu ileri görüşlülüğü olmasını , kusursuz bir İstanbul beyfendisi olsun, kusursuz bir şekilde araba sürebilen ve arabadan anlayan biri olmasını, çok güzel kusursuz bir şekilde öpüşebilen biri olsun, kusursuz bir karaktere sahip olsun, kusursuz bir sabrı olsun ve kusursuz bir şekilde benim de bir hayatım olduğunun bana saygı duyması gerektiğini yeri geldiğinde fikir belirtebilceğini ama karışamicağını bilen bunun kusursuz bir şekilde bilincide olan birisi olsun isterdim bir de kusursuz bir özgüvene sahip olsun,
Aslında kimseden hiç bir şeyi kusursuz yapmasını bekleyemeyiz bu saydıklarımın kusursuz olmasına gerek yok ama saydıklarımı yapabilen düşünebilen biri olursa çok iyi olur
Kusursuz iletişim ya. Iletişim iyiyse hayat daha kolaylaşıyo😌
İşte aranan cevap bu!! kesinlikle budur ya.
Cevap
4Cevap
kusursuz seks yapabilsin her gece bulutlar üstünde hissedeyim kendimi
Sanırım makul bir seçenek.
Kalbi ve bakışı. Zekası da bi tık parlak olsa sevme de izle dur yani 🤌
Hahhah iyiymiş :D
Kariyerinde kusursuz olmasını istemezdim. Benden başarılı olmasın.
Aaa bu çok garip bir istek neden peki? :D
Kendimi onun yanında kötü hissederdim, bu yüzden benim ondan daha yüksek bir maaş almam gerekiyor. O yüzden zengin olmasın yani 😅
Napolyon sendromu ya hahahahah :D
Mesela kusursuz yemek yapabilen bir erkek bana annemi hatırlatır onu annem gibi görürüm. Olmamalı kesinlikle
Hiç böyle düşünmemiştim doğrusu.. Bir tık düşündürdü ve üzdü.
Sadık olsun isterdim ve benim için bi tık tip de önemli tabi
Makul bir istek.
Kimse kusursuz olamaz kimisinin ici kusurludur dısı güzeldir. kimisinin dısı kusurludur ici güzeldir. şans
Sekste en iyisi olsun isterdim seks iyiyse her şey iyi oluyor
Katılmıyorum.
Vallahi bu aralar kusursuz oje sürecek birisine ihtiyacım var hddnjzjs
Birlikte yaşayacağımız cinsel ilişkinin kusursuz olmasını isterdim.
Bana değer verse yeter aslında çok şey istemiyorum
Aşırı merhametli olsun
Merhamet huzur demek en mantıklı seçeneklerden biri kesinlikle.
karakterinin.
Bu şart zaten :D
Vicdani merhameti ilginin
Kusurlu olsun birbirimizin kusurunu kaparız
Olmamasını varlığı kusur ilişkilerin
Gözü dışarda olmasın eywallahım
sexs hayatımın
Düşünceler
Cinsellik.
Sadakatin
Sevgi saygı sadakat değer aşk…
Kısıtlayıcı olmasın,