arkadaşlar biz çocukla sevgili değiliz ama narkoz etkisindeyken beni öptü baya bi şeyler yaptı falan ama normalken mesela evinde buluştuk. ben filmin yarısında uyuyorum beni yatağa yatırıyor ama kendisi yanımda yatmıyor falan. baya muhafazakar bi çocuk ama ben tam tersiyim bi şeyler yaşamak istiyorum onunla sizce nasıl davranmam lazım bu çocuğa karşı
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence konuşmayı dene
gel beraber olalım mı diyim
Hayatımda bunkadsr saçmalığı aynı cümle içinde duymadım 🙂
neden ki
Sevgili olmadığın kişi narkozluykrn senin ne işin var yanında hemde kendini öptürecek yakınlıkta? Muhafazakar adamın ne işi olur hiç bir bağı olmayan kadınla evinde film izlemeler yatağa yatırmalar falan. Hepsini geçtim sen nasıl bir insansın ki manevi değerleri yüksek olan bir adamı da sırf kendi keyfin için günaha sokacaksın? Sen dini değerlere önem vermiyorsan o veriyor kendin gibi daha large birini bulamadın mı
aynı iş yerinde çalışıyoruz
Kanka seninle ayni durumdayim benim sevgilimde böyle. Normal sartta öpüsme falan oldu mu
yaniii
nasıl halledicez biz bunu ya
Oldu mu? Benim olmadi ama bende istiyorum artik
olmadı hiçbişey en fazla kucağına oturdum
Isimiz zor niyetiniz ciddi mi
ya sevgili de değiliz
Biz „sevgiliyiz“ ama bizdede bir sey yasanmiyor. Artik nasil sevgiliysek
o da mı muhafazakar biri
Evet… bir yandan iyi ama asiri abartiyor biraz daha rahat olsa keske
evet siz öpüşüyo musunuz
Hayir iste oda yok 😭
Bende artik öpsün istiyorum ama cocuk kendine hakim olabiliyor
Sen cozersin diye dusunuyorum
abi çocuğun o şeyi yok herhalde hiç tık yok
Ben guveniyorum sana :D yanyana oluyosunuz surekli belli ki. Zor olmaz
narkoz etkisindeyken seni çok sert becermek istiyorum falan dedi ama mesela kendindeyken bi şey yapıyorum hiç tık yok
Detay lazim ortam nasil bilmiyorum da demek ki icinde var biseler.
Sen yanaşmadan o zor yanaşır kusura bakma
yanaşıyorum mesela bacağına baya penisin yakınına getiriyorum hiç tık yok
Nefsine hakim o zaman ama illaki bi içinde gıdıklanma oluyordur yani işin zor senin ilerletmen lazım herşeyi o bişey yapamaz
ooff narkoz etksisindeyken seni becermek istiyorum falan demişti
Ya demekki fiziğin baya iyi ve beğeniyor olabilir bide o an hislerine engel olamadığı için ağzından çıkmıştır ama normalken bi icraat yapacağını sanmıyorum
ya içse içirip de olur ama çok çok muhafazakar akp li falan ama çok seviyorum
Senin onu bi şekilde etkilemen lazım yani başka türlü zor imkansız muhafazakar insanları etkilemek ha olmuyorsa da zorlama uymuyorsa da bırak istersen sen bilirsin ama şöyle bişey var fiziğin dolgunsa illaki içinde seni beğeniyor veya arzuluyor olabilir belli etmez ama
hiç cinsellik konuşmaması normal mi peki
Sevdiği veya aşık olduğu için olabilir yani erkeklerde böyle bişey var aşık olunca saflaşıyoruz fazla korumacı oluyoruz falan Buda karşı tarafı sıkıyor bunaltıyor ama erkek yani illaki nefsi dürtüleri oluyordur herkesin var ben mesela özel durumum var burada açıklayamam bende de oluyor arada bi
ailesiyle tanıştırdı ama sevgili değiliz
O zaman ciddi düşünüyor olabilir o yüzden de dikkat ediyor bi çok şeye sevgili olmamanız ilginç ona yorum yapamam da fiziğin iyiyse vs illaki ilgisini çekiyorsundur o iradeli davranıyordur sadece kontrolü bırakmıyordur
ya sevgili değiliz diyorumda her şeyi beraber yapıyoruz evinde falan kalıyorum arada yemeğe çıkıyoruz
Evinde kalıyorsan taytlı pijamalı halini illaki görüyordur ve fiziğin afedersin dolgunsa illaki istiyordur eminim sadece içinde yaşıyordur yani başka bi şeyi olamaz her insanın nefsi istekleri var kimisi baskılar kimisi yaşar o baskılıyor kontrollü davranıyor olabilir duşta yapıp yapmadığını bilemezsin mesela gibi gibi
geçen gün duşa girdim evinde havluyu bilerek dışarda bıraktım ondan istedim verirken de elini hafif belime değdirdim baya kasıldı orada
Etkilenmemek için kendini tutuyor idaresine hakim olmaya çalışıyor ciddi düşündüğü için olabilir yani ama illaki beğeniyor arzuluyordur her erkek arzular ileriye gitmese bile iş ciddiye binince açar konuları belli olmaz yani
haklısın bu akşam bi kahve içmeye çıkıcaz galiba çıkma teklifi edicek
Hadi hayırlısı olsun hakkında ne güzel çok sevindim senin adına umarım her şey gönlünce olur ve istediğini yapabilirsin yani vakti geldiğinde
çok teşekkür ederim
Rica ederim pek yardımcı olamadım ama olsun
Narkoz la sen ne alaka ailesi yokmuydu
kanka ameliyat oldu bende refakatçiydim ailesi yoktu
O zaman çocukla bişey yapmak istiyorsan buluşunca elini penisine sok o zaten gerisi gelir
çok çok muhafazakar namaz falan kılıyor
Ozaman cockuktan uzak dur
neden ya narkoz etkisindeyken kucağına falan oturdum o zaman gayet normaldi
Kendinde değildi çünkü
evlenmeden yapmaz mı :(
Çocuğu günaha sokma boşu boşuna böyle bı düşüncen varsa uzaklaş başkasıyla yap
off ama narkozlayken baya işte seni becermek istiyorum falan dedi
O içindeki agzinliktan dolayı demiştir onun dışında böyle olaylar yapmıyorsa dokunmuyorsa zaten istemiyordur
çok çok az dokunuyor
İstemiyor ozaman
yanındayken baya açık giyiyorum şey diyo çok açık sence doğru mu falan
Çocuk iyi niyetli bence o çocuktan uzak dur çünkü adam doğru biri
ben neden doğru biri değilim
Çocuğu yoldan çıkarıyorsun çünkü doğru degil
normalde böyle biri değilim ama beni baya etkiliyor istemeden bende yoldan çıkıyorum
Çocuk bişey yapmiyor sendeki libido azgınlığı dönüşüyor ister istemez yukseliyorsundur
Cinselik. arzunu yükseldi zaman istiyorsundur
ya mesela kolunu omzuma atıyor benim kafam ona dönük değil ya memelerime bakıyor baya üstten
Bakar senden sonra 31 çekmeye de gider ama sana dokunmaz kendi nefsini kontorl ediyordur
ama istiyıdur değil mi bi de bi bana kız olarak böyle yakın evine falan çağırıyor
Her erkek gibi ister evet ama bakireysen de dokunmak istemiyordur çok nedeni var
bakireyim ama onun da bakir olduğunu düşünüyorum hiç kız arkadaşı da olmamış mesela
Evet biseyler yaşamaktan kastın bakireliğini onunla bozmak falan mi
evet
Saçmalama ileriyi görmedin bı ilişkide bakireliğini vermek kolay geliyor sana ama azginlikla yapılan ilerde pişmanlığa dönüşür o yüzden yapma yaşın kaç bu arada
23 yaşındayım o da 26
Çocuk istememesi çok normal o yüzden vagzec bu olaydan
3 yaş fazla değil ki
Yaş değil adam bu konuya cinselik için baksa zten yapardı bunu demeki kendini saklıyor ilerde hiç beraber olmamış birini ister
bende kimseyle beraber olmadım ki
Oldun demedim tercihi sen değilsin eğer sen olsan şu an sevgili olurdunuz o da istiyor ama yapmaktan çekiniyor ve nefsinin arzularına boyun eymiyor adam namazında niyazinda bı kere yaparsa devamı gelir bu iyi olmaz o yüzden bunu ona karşı yapma
haklısın peki annesiyle falan tanıştırmasına ne diyorsun
Senin hakkında annesine karşı böyle biri var der gibisinden konuşmuştur ama sonuçta evine gelip sevgilin değil seninde o eve gitmen. dogru degil
olsun bi şey olmuyor ki
Doğru değil sevgili değilsin bişey değilsin normal bişey değil bu yanlış millet senin hakkında kötü düşünür
çevrem öyle bi çevre değil
Aynen dimi çevren öyle bı çevren çünkü bu doğru degil
ve onda kalmamın sebepleri oluyor işte proje falan oluyor
Proje senin için cinselik onun için se hic