Arkadaşlar daha yazarken gülme krize girdiğim bir soru ile geldim yine 😂 Sevgilimden intikam almak için kapıda ödemeli siparişler vermek istiyorum onun adresine. Sizce intikamım acı olur mu?
Sevgilimden intikam almak için adresine kapıda ödemeli siparişler versem amacıma ulaşmış olur muyum?
Evet bence harika olur çok güzel düşünülmüş bir intikam.. 😂 bence en pahalı hediyeleri al sipariş ver sonra da adresine gönder.. emin mutluluktan dili tutulacaktır.. ayrıca kargo parasını da ona kitle bence.. güzel de bir not yaz afiyet olsun diye :D
Çocukça bir davranış olur. Kargo çalışanlarına yazık boşu boşuna adamları uğraştırmış olursun. Sonra eski sevgilin kargoları kabul etmez ve döner dolaşır o kargo tekrar sana gelir ve sen ödersin.
Ama öyle ucuz şeyler değil cidden pahalı şeyler göndermek lazım ahsjs. Yemeksepetinden en düşük puanı almış yerden bir sürü yemek siparişi de verilebilir 😂
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hala kafada onunla uğraştığını gösterir. Bu da onun egosunu okşar. Hala beni unutamadı ayaklarına girer. Halbuki kişiyi bir anda s**ktir edersen şok olur😂
Bilmiyorum ki 😂 Bugün birine tatlı sipariş ederken kapıda ödeme seçeneğini isratelemişim yanlışlıkla. Sonra düzelttim ama gönderdiğim kişi benimle dalga geçti 😂 Seninle asla aramı bozmamam lazım yoksa bunu sürekli yaparsın beni zarara uğratırsın dedi ve soru buradan çıktı.
Tabii kanlı bıçaklı olduğun birine yapılmaz ama nazının geçeceği bir ilişki varsa ortada küçük küsmelerde kullanılacak bir intikam olabilir bence 😂
Yok onu demiyorum abla benim yaşıtlarım bile sevgilisi oldu saha benim olmamış, yaşanacak bir hayat kalmadı artık gerçekten şu ekpss yi geçemezsem atanamazsam pilavımı yemeye beklerim
Çalışıyorum ablam bunu başaracağım, ama başaramazsam yapacak bir şey yok ve beni mutlu eden şey de senin mutluluğundur sevdiğim insanların mutluluğu benim için önemlidir sevgilin olsa da olmasa da fark etmez yani 🙁