AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
204Cevap
Bulabilirsin tabi, ümidini kaybetme belki o sayfana yazıyordur şu an. Neyin nereden, ne zaman, ne şekilde olacağı belli olmaz.
Her güzel şey vaktine gebedir hanımefendi. Ümitvar olunuz. Bir şey olmuyorsa hayırlı değildir, hayırlısı olacaktır. Hayırlı ise daha hayırlısı hazirlaniyordur. Siz sadece sabır, dua ve iyi bir insan olmaya gayret ediniz gerisi gelecektir.
O güzel şeyi çok merak ediyorum ben artık! 🙄 Anne olma şansım hızla azalıyor gençliğim geçiyor hevesim gücüm enerjim bitiyor ve ben yalnızım hala, nasıl güzel şey bu benim imanım yetmiyor açıkcası.. Direkt vermiyor işte mevla ötesi yok. Teselli gereksiz bence
Bu konu kader, kısmet, nasip mevzusu hem önemli hem uzun. Size buradan açıklamam güç ama yinede birşeyler yazayım çünkü sizi önemsiyorum.
Şöyle düşünün 5 yıl önce biri çıktı karşınıza bir çocuk öldü engelli bir çocuk. Eşiniz değişti ilgisiz sadakatsiz sevgisiz empatisiz biri oldu bosandiniz. Şu an engelli bir çocukla baş başasınız. (Allah esirgesin)
Nede hayır, nede şer var bilemeyiz.
Böyle bir şey başınıza gelse şu andan daha mı iyi olur?
Lütfen düşünürken hayatın tüm gerçeklerini birlikte düşünün. Evlilik hem nimet hem külfet olabilir. Çocuk hem nimet hem ömür boyu imtihan.
E bunun 40ımdan sonra gelmeyeceği ne malum ki
Malum değil tabi, belki gecikiyordur, belki hiç olmayacaktır, belki olacaktır bilemeyiz.
Amaç bir erkek ve çocuk yapmak ise bu çok basit buraya yazın en az 100 talibiniz çıkar. Birşeyin hiç olmamasi her zaman kötü olmasindan iyidir.
Önemli olan bir karşı cinsin hayatınızda olması ve bir çocuk yapmak değil, sizi hakemden bir insanla onur gecirmek ve birlikte nasip olursa meyve vermektir.
Hakemden: hakeden
Onur: ömür
Tamam işte demek ki beni hak eden yok 😀
Doğrudur, böyle düşünün. Sizin hayatınıza girecek kişi sizi hak etmeli ve size huzur vermeli mutluluk yanında. Bunları veremeyecek kişi olmasın daha iyi bence.
yerinde olsam aşk meşk önemli değil hayatımı yaşarım her anlamda
Bi 40 yıl daha beklemeye devam, ömrün yeter inşallah
Yok maalesef, bu saatten sonra ancak free takılınır, yani nerde gece 🌃 orada zabah hesabı
Yaş 31 bu yaşımda bile umut yok
Gerçek aşk yok
Herkes çıkar ilişkisi içinde...
Elbet bulursunuz, bu olaylari bence zamanı yeri belli olmuyor.
Olur asıl o yaştan sonra doğru düzgün gerçek aşkı bulursun
Bende hayatımda yaşça olgun biri olsun istiyorum ama çok zor bu
Bulamazsın diyemeyiz. Ama çok zor artık mantık ilişkisi bulabilirsin.
Yaşın daha inanın normal
Hiç Yuva kuracak düzgün biri denk gelmedi mi
Bulabilirsiniz elbet bir yerde sızın gibi gerçek aşkı arayan birisi mutlaka vardır. Yeterki umudunu yitirme,
Ben bulabileceğinize inanıyorum. Halamın uzun yıllar süren evliliği aldatılmadı ile sona ermişti. Ama yıllar sonra gerçek aşkını buldu ve 58 yaşında Fransız bir adamla evlendi, şu an Fransa’da yaşıyor. Yani evet, bu gayet mümkün :)
Bende şimdi buldum galiba
Sizin adiniza sevindim. Mutluluklar
Ama o kişi
ararsan bulamazsın. vazgeçtiğinde sana gelir
Aşk yokki artık 20 yaş üstü için. Sevgi var değer verme falan var. Çıkarsız temiz duygular küçükken var. Bu yüzden sadece çocukluk aşkına inanıyorum. 19-20den sonra aşık olma olayı 1000kişiden 1 inde olur belki
Sanmam, artık her şey 35 sınırdan sonra bitiyor o gemiyi kaçırdık
Ben 23 yaşındaydım 43 yaşında adama aşık oldum ama o hala rengarenk giyinerek sanki kendini genç sanıyor ama bu hayat bir düzen içinde nasıl ki bir meyve sebze zamanında oluyorsa evlilikte zamanında olmalı
Nıe gıyınmesn? benim nısanlm 45 yasnda ben 28 benden genç
İyi giyinsin giymesin mi dedim giyinsin ama kendini 25 yaşındaki bir gençle aynı hissetmesin çünkü her yaşın bir üslü var ben giyinerek genç zannetmesin dedim
Ben de 32 benim çok umudum yok aşk için aşk çok tehlikeli.
Ama belli olmaz tadabilirsin sen de
Neden olmasın. Bundan sonra armudun sapı üzümün çöpü dememen lazım artık
Aşk olmasada ilişkin olmuştur illaki ya
Umut hep var nefes aldıkça var Allah kıymetini bilenlere denk düşürsün kalbinizi.
Aşkı bırakın saygılı dürüst insanlara odaklanın aşk tanıdıkça alışkanlığa dönüşüyor
Kendini çok güzel özetlemiş sın umarım aradığını bulursun
Bulabilirsin aşkın yaşı yoktur neden bu kadar zaman hiç bişey yapmadın veya olmadı ki
Asıl aşk 40 dan sonra olur ne istediğini de istemediğini de bilirsin o yaştan sonra 😅😅
Ben de 39 yaşındayım hiç evlenmedim ekonomide evlenmek imkansız zaten parası olup evlenenlerde ayrılıyo macera arama
İstersen ben çalarım eğer sende aşk konusunda samimi isen
Var ablam var 40 50 60 100 yaşı dahi var bulursun abla yaşı
o özelliklere sahipsen eminim armutun sapı üzümün çöpü demişsindir aşkı maşkı unut zaten inanmıyorumda.
Ohoo kırk yaşında peygamber olan olmuş aşkı da bulursun😄
Önemli olan yaş değil istek bence. P istek ve neşe elinden 20 yaşında da gidebilir 40 yaşında da.
Kim bilir çalmıştırda sen o kapıyı yüzüne kapatmışsındır. Yani kadınların kimse samimi şekilde kapımı çalmadı yalanına inanmıyorum.
Tabii ki bulabilirsin ama kriterlerin önemli
Neden olmasın? çekiciysen her türlü bulursun birini. Hangi şehirde yaşıyosun?
tanışalım mı 37 yim
bulursun be bacım neden bulamayasın?
Ciddenmi abla
Olur neden olmasın doğru insanı bulamamışsındır
Ümit var benim diyormusum ☺️ Bende seninle yaşıtım bekliyorum sadece. Umut her zaman vardır.
Bir çocuğum olsun çok istiyorum o yüzden umudum var.
genelde bu yasa kadar yasanmıslarında verdıgı seylerle aska ınancı olmuyor ınsanın ama hıcbrsey ıcın hıcbır zaman gec degıldır
Bence yaş ve güzellik değil de sosyal çevre , utangaçlık , . Unutma arayarak bulamazsın ama bulanlar hep arayanlardır.
Her yaşta aşk olur yeter ki sevmesini bil ne istediğini bil
Ciddenmi
Evet
Sen bittin teyze artık emekli birini bul maaşlarımızı birleştirelim mi daha güçlü olurz de
ever bulabilirsniz Her yasta aşk olur ama 40 yaş sonrasi çocuk doğurursaniz engelli doğabilir 40 yastan sonra çocuk istiyorsanız evlat edinebilirsiniz
Ama net engelli doğacak diye bir şey yok %50 ama aşkin yaşı yok her yasta sevebilir evlenebilirsiniz
Ben aşkı geçtim artık aldatılmak daha kolay olduğunu düşünüyorum. Evlenmeye karşı korkuyorum hiç evlilik yapmadım:(
Aşkın yaşı yoktur. Yaşa takilmayin derim. Önemli olan genç hissedebilmek, anı yaşayın ve yolunuza devam edin. 😎
Evli bir adam ya da kadın değilse karsindaki tabiki olur aşkın yaşı yoktur yeterki doğru insan olsun
Bende 32 yaşındayım hiç sevgilim olmadı ama ümidim var nefes alıyorsak ümit var demektir bulana kadar aramaya devamke
İnanki bu fırtınalarda bende arıyorum bulabilir miyim gerçekten diye sorduğun soruyu ben de merak ediyorum
27 yaşındayım ama benim umudum yok artık sen yinede umudunu kayb etme Aşk bu nerde yakalar seni bilemezsin:)
Olabilir bende bekarım hâlâ tanişmak kaynaşmak gerekir 👋
Neden olmasın balgibide bulursun
Neden bulmayasın ki ama 40 göstermiyosan yaşını duyduklarnda teredüt ede bilirler
Kısmet işleri bunlar neden olmasın
Aşkın yaşı zamanı yoktur ummadiginiz anda karşına çıkar
Aynen öyle 🌹
Var bence
Olmalı da
Birisine aşk duymak için ger hangi bir zaman mı önemli
40 yaşımda hayatın tadını anladım
Eğer güzel, seksi ve pozitifsen 40 yaşında aşkların en güzelini, erkeklerin en güzel kalpli , en genç ve en yakışıklısını bulursun benim gibi🤩
Benim hala umudum var hem de gerçekten, herkese de tavsiye ederim ☺️🙏🏻
Evlen kadınlar 40 sonra galiba çocuk yapamıyor diye duydum umarım evlenirsin
Valla bulabilirsiniz bende 40 yaşında buldum ama bitti
Yav 40 yaşına gelmiş sın Aşk ta aşk yav yeter be Mantık mantık
Eyer Gerçekten Seviyor ise Aşkın Sınırı olmaz ister 50 - ister 60 ^^
Eyer Gerçekten Seviyor ise Aşkın Sınırı olmaz ister 50 - ister 60 ^^