Neden maskulen bir erkek çıkmıyor evlenmek için?

Günümüzde erkekler karılarını sosyal medyada pazarlıyor feminen olmuşlar

Gerçekten artık insanlardan tiksiniyorum.

İster kızın ister kızmayın

Erkek evine ekmek getirmeli yuvasını ailesini çocuklarını korumalı karısıni da yatakta aç birakmamali

Erkek evin direği kadında catisidir kadın çocuklarına ve eşine güzel yemekler pisirmeli cocuklarina iyi bir anne eşine de kadın olmali

Ama feminizm zirvaliklari aileyi bozdu erkekler g. vatlasti. eşi varken aldatmaya başladı. İslam gerçekten fıtrata uygun bir din

İnsanlar İslam'dan uzaklaşınca zinalar arttı sevgili adı altında zina yapmaya başladı

Kıza ya da erkeğe diyorum evlenin c... inselli... ği izi öyle yaşayın dediği şey su c. inse... llik için evlenilmez

Pardon da sevgililer c... inse... llik yaşamıyor mu evlen öyle yaşa hem sen bir kadın olarak evlenmezsem yasal hakların olmaz erkekler zalimdir kullanıp atar çünkü erkekler sevmez Elizabeth mutlu olsun binlerce kadın olsun hayır demez ama kadınlar duygusaldır c... insel... lik sırasında kadında oksitosinin salgılanır ve bağlılığa sebep olur erkek ise testesteron salgılanır bu da daha fazla kadın istemeye sebep olur. Denge için nikah şart.

Gerçekten dua ediyorum Allah hakkımda hayırlı bir eş çıkarsın diye siz kadınlar bedeniniz değerli o yüzden evlenmeden cin... sell... ik yaşamayın

Erkekler bağlanmaz ve sevmez ama kadınlar bağlanır ve sever

Bir kadın ilk ci,... ns... ellik yaşadığı kişiyi unutmaz ama erkeğe göre peynir ekmek gibi bugün yer yarın unutur

Neden maskulen bir erkek çıkmıyor evlenmek için?