Görümce terörü lütfen yardımm?

Nişanlıyım ben 22 yaşındayım nişanlım 29 yaşında. Nişanlım aile bağları hiç kuvvetli olmayan babasıyla 10 senedir görüşmeyen biriydi ablasıyla da 1 sene barışık 1 sene küstü ben babasıyla barıştırdım bak ablanla iyi ol falan dedim canım kafam. görümcem biz sevgiliyken aşırı iyiydi hep beni över benim yanımda olurdu söz akşamı bir arkadaşıyla birlikte beni ezmeye çalıştı nişanlımın eskiden çok takıldığı gibi saçma sapan şeyler konuştular. Sonra nişan oldu nişanın ertesi günü mangala çağırdı nişanlımla gittik o arkadaşı yine vardı. Bana demediğini bırakmadı açık şekilde değil ama laf sokuyor kısaca çocuk dedi gelin aday adayı dedi ana kraliçe benim dedi ve daha birsürü şey söyledi o gün bugündür hiç konuşmuyoruz zaten farklı şehirlerdeyiz telefonda da hiç konuşmuyoruz artık ama nişanlımı doldurduğuna eminim arka planda ve söylediklerini unutamıyorum çok kin doluyum nişanlımın görüşmesini istemiyorum ama nişanlımda birden bire çok kıymet verir oldu ailesine ve bu yüzden kavga ediyoruz. Ablasıyla konuştu tamam hallettim birdaha yapmıcak yüz yüze gelindiğinde dedi ve hemen eskisi gibi samimiyetine geri döndü hiç mesafe koymadı bu da beni çok üzdü. yanında o kadar laf söylemesine rağmen sana demedi diyor birde. Ablası da sürekli göndermeli story atıyor hiç duracağı falan yok anlayacağınız lütfen akıl verin

Görümce terörü lütfen yardımm?