Tipini beğenmedim ama doğru insan diye düşünüyorum. Onunla beraber olmalı mıyım sizce?

Biriyle tanıştım. Bugüne kadar hep hayalini kurduğum gibi bir insan. İlgili, nazik, sevecen, dürüst, zeki. 1 haftadır konuşuyoruz. Sevgili olmadık ama ilişki yaşıyor gibiyiz zaten. Gün içinde sürekli haberleşme olsun, canım bebeğim demeler olsun. Bir de gördüğümüz zaman sarılıyoruz hep. Benim bu insandan önce 1 ilişkim oldu. O insan ve şu an konuştuğum kişi aynı okuldayız. Eski sevgilimle aynı sınıfta. O şu an çok zor bir dönemden geçiyor. Benim biriyle ilişki yaşamam onu kötü hissettirir mi? Bu birinci sorun. İkinci sorunsa konuştuğum çocuğun dişleri. Ben diş güzelliğine önem veriyorum yani. Belki saçma ama öyle. Diş hekimliği okuduğum için de olabilir. Çocuğun dişleri ağız içine doğru eğimli. Konuşurken çok az konuşmasını etkiliyor. Bu benim gözüme batıyor. Ve şu an onun karakterinden hoşlanıyorum ama ona karşı fiziksel bir çekimim yok. Ama bunlar dışında çocuk 10 numara 5 yıldız. Benim sınırlarıma ve kararlarıma saygı duyuyor. Kız ortamı yok. İçmez. Güven veriyor. Niyetinin ciddi olduğunu hissettiriyor. Beni üzmez yani. Sizce ben bu çocukla birlikte olmalı mıyım? Bu fiziki çekim denilen şey saçma bir şey mi? Asıl önemli olan sizin için iyi birini bulmak mı? O zaman zaten onu sever misin?

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bu çocukla 1 hafta sonra 2. Ayımız dolucak. Kendisini gayet yakışıklı buluyorum. Bana ilgisini sevgisini her daim gösteriyor. Ancak şu an sorun bambaşka. Değer yargılarımız farklı. O evlenmeden her şeyi yapar aynı evde yaşarmış. Bana ters bu. O buna saygı duyuyor. Benden emin olduğunu söylüyor. Okulum bitibce de hemen evlenmek istiyor. Ama bu tip konularda farklıyız. Ben daha gelenekçi bakıyorum. O ise çok rahat. Sorun mu bu? Bi cevap lütfennn.
Tipini beğenmedim ama doğru insan diye düşünüyorum. Onunla beraber olmalı mıyım sizce?