Üç hafta önçesi sevğilim beni terk eti. Yani bilmiyom neden. Çiden güzel bir kızım ve hukuk okuyom. Her şey çok güzeldi benimle evlenmek istediğini falan söyledi ailesiyle tanışdırçaktı beni. Benle tanışmadan önçesi bir alman kızıyla kaldığnı söyledi aynı evde bi senemi falan bende herşeye rağmen kabul etim onu. İşte üç hafta önçesi bana hisslerinin gitiğni söyledi açaba alman kızınımı özledi onla sürdürdüğü hayatı ya da onamı tekrardan döner. Çünki ben ona evlenmeden hiç bir şekilde yakınlaşamıyçamızı söyledim evinede ondan gelmek istemediğimi. Bana senin gibi tertemiz bir kizla evlenmek isterim falan dedi ama şu an ciddi bir ilişkiye hazir değlim falan dedi yani belki yine bir gün döner bilmiyorum ama işte alman kızınada bu arada yine geride dönebilir. Yani beni aldatmasına rağmen sevğiliyken uydurduğu yalanlara ınanmış gibi yaptım ama dün o beni aldatı kızın yorumuna benim görçemi bildiği halde kalp atı böylelikle yalanlarını ele vermiş oldu. Beni bu rüyamda gördüm diye aradı iki hafta önçesi ben okadarmı diyçeğin diyip kapatım sonra tek çumartesi günü çalıştığım bildiği halde benin çalıştığım kıyafet mazasına geldi girip çıktı ben onu görmemezden geldim o gün şimdide whatsapp durumunada ona aldığım ayyakkabıyı paylaşmış ve normalde asla whatsappe bişey koymuyodu bu durma yani kalbim açıyo niye böyle yapiyo sizce amaçı neki sonuçta terk eden o böyle yaparak ne elde etmek istiyo sizçe... ben herşeye her türlü tepkisiz kalıyom yani benden açaba bir tepkimi bekliyo?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evlendi aldığım bilekliği kullanıyor ablam erkeklerin yaptığı her şey sorgulanmaz. Nişan günü bile taktı sen düşün 😄😄😄😄
yani hiç bir anlamı yok diyosun öyle bişeyin😅
Bilmiyorum ama bildiğim tek bir şey var seven erkek hiç bir şekilde terk etmez bahanesiz gittiyse de başkası vardir onu denemek için gitmiştir ciddi düşünen birakmaz kısaca sakin tepki verme dönecektir.
Allah askına sal su cocugu kendınıde rahat bırak terketmıs aldatmıs yalan konusmus daha ne tepkısı verceksın bırak artık
ama ozaman niye paylaşıyoki bemim ona aldığım ayakkabıyı yani ne demek istiyo zaten saldım bişey yapmiyom
Guzelım paylasmı belkı dedıgın gıbı yazmanı beklıyodur belkı oylesınedır belkı alman kızı ıcındır yanı senı ılgılendırmesın naptıgı kac defadır gordum sureklı bu konuyu soruyosun kendıne ezıyet etme ne guzel okul okuyosun meslegın olcak neden serserının karaktersızın bırıne takılıp kalıyosun kı?
Çünki iyiçe psikologimi
bozdular. İlk kez terk edilmedim daha önçeki beni terk ettiği gün evlilik teklifi yapıp kapalı bir kızla bi hafta sonra nışanlandı yani bilmiyorum bunları hak etçek naptım bu hayat çiden anlam vermediğimde bu beni hep benden dahada başarısız çirkin kadınlara trrçih ediyolar yani güzelim ve hukkukda okuyom ama yaşamadığım darbe yok erkeklerden yani çiden aşka olan inançım kalmadı dığer kızşara prenseler gibiler ama bana gelinçe bilmiyom yapadıkları olmuyo üstelik okudum okulda avusturyada okadar zorki hiç bir türk yok ama kimse değerimi bilmiyo yani takılı falan kalmadım ama kimle denediysem bizim orada olmadı yani pekde artık şeçeneğimde tok zaten küçük bir yerde kalıyom herkes birbirini tanito yani heralde yaşadıklarımdan sonrada pek kimselere güvenemem
Bu yuzden senın dengın olmayan o cocugu dusunme er gec karsına ıyı bırısı cıkar kotulere denk geldın dıye boyle dusunme bıcok ınsan yasıyo senın yasadıklarını yalnız degılsın sen kendıne deger ver kendını sev senı haketmeyen onlar
İşte sıkıntıda denğemde türk erkeği yok olsaydı böyle bir şeyler başıma gelmezdi okumadıkları için bizim türk erkek milletinin avusturyada üniverstede kimseler yok hepsi boşda olduğu için başka karı kız peşinde oluyolar belki iş hayatında çikar biri bilemiyorum ama bende tabi değemde birini isterdim yani ila hukuk değil ama okumanın değerini bilebilçek bir ve benim ama zaten okulum bitiği zaman hespi pışman oluçak buna eminim ama işte yinede tek mutlu olmak istemiştim yani zor bi şüreç benim için. Yani bilmiyorum okdar kitap zorluk karşısında insan tani arkasında birinin olmasını sevilmek ister ama işte adam olmasığı için dediğin gibi yanımda olmayısa hiç bir şekilde hak etmiyolar ondan belkide hakklısın kendimi sevip beni hak etmemiş insanları aklımdan silmem gerek artık ve odamı okuluma verip biran önçe bitmem gerek. Çiden çok teşekküler yani azda olsa bana motivasyon vermiş oldun dediğin gibi insanın ilk kendisini sevmesi lazım.
Senın yaptıgın orada zor olan zaten oyle bırıyle olsanda mutlu olamazsın dengın degıl sen okulunu bıtır kendı meslegınde veya cevrende daha ıyılerı karsına elbet cıkacaktır orada dedıgın gıbı okuyan ınsan cok az turk olarak o yuzden bulamıyo olman normal tek okul da degıl okumamıs ama karakterlı bırı olur degerını bılır o cocukta o da yok o yuzden sıl at kendı hayatına bak sen herkes dengıyle takılsın ılerde sen daha mutlu olacaksın ondan
çok teşekküler çiden haklısın belki kendi yolma bakam en doğrusu azda olsa gözümü açmış oldun yani değerimizi bilmeyen biri bizi hiç bir şekilde hak etmiyor dediğin gibi
Okurken gözlerim kanadı. Müthiş bir yazım stilin var :)
türkçem pek iyi değil avusturyada doğdum büyüdüm çünki odan öyle gelmiş olabilir.
Amacı seninle yatağa yatmak ti amacını elde edemeyince saldı seni olay bu
evet bunu anlamış oldum derdim o değil dedi baştan beri biliyodu aslında ama işte artık omuyor dedi demek derdi oymuş