Eski sevğili whatsapp durumuna benim ona aldığım ayakabıyla resim paylaşıyosa ne anlama geliyor olabilir o beni bu arada terk eti?

Üç hafta önçesi sevğilim beni terk eti. Yani bilmiyom neden. Çiden güzel bir kızım ve hukuk okuyom. Her şey çok güzeldi benimle evlenmek istediğini falan söyledi ailesiyle tanışdırçaktı beni. Benle tanışmadan önçesi bir alman kızıyla kaldığnı söyledi aynı evde bi senemi falan bende herşeye rağmen kabul etim onu. İşte üç hafta önçesi bana hisslerinin gitiğni söyledi açaba alman kızınımı özledi onla sürdürdüğü hayatı ya da onamı tekrardan döner. Çünki ben ona evlenmeden hiç bir şekilde yakınlaşamıyçamızı söyledim evinede ondan gelmek istemediğimi. Bana senin gibi tertemiz bir kizla evlenmek isterim falan dedi ama şu an ciddi bir ilişkiye hazir değlim falan dedi yani belki yine bir gün döner bilmiyorum ama işte alman kızınada bu arada yine geride dönebilir. Yani beni aldatmasına rağmen sevğiliyken uydurduğu yalanlara ınanmış gibi yaptım ama dün o beni aldatı kızın yorumuna benim görçemi bildiği halde kalp atı böylelikle yalanlarını ele vermiş oldu. Beni bu rüyamda gördüm diye aradı iki hafta önçesi ben okadarmı diyçeğin diyip kapatım sonra tek çumartesi günü çalıştığım bildiği halde benin çalıştığım kıyafet mazasına geldi girip çıktı ben onu görmemezden geldim o gün şimdide whatsapp durumunada ona aldığım ayyakkabıyı paylaşmış ve normalde asla whatsappe bişey koymuyodu bu durma yani kalbim açıyo niye böyle yapiyo sizce amaçı neki sonuçta terk eden o böyle yaparak ne elde etmek istiyo sizçe... ben herşeye her türlü tepkisiz kalıyom yani benden açaba bir tepkimi bekliyo?

Eski sevğili whatsapp durumuna benim ona aldığım ayakabıyla resim paylaşıyosa ne anlama geliyor olabilir o beni bu arada terk eti?