Sorum en çok beylere?

Arkadaşlar lütfen beni kınamayın... sevgilim olacak çocuk suratıma vurup gözümü morarttı bi normal kavgamızda ayrıldım ondan o kadar zaman geçti tekrar şans vermek istedim. Sonra defalarca aldattığını öğrendim. Buna rağmen tekrar bi şans verdim ama içim içimi yiyordu. Daha sonra bunca şeye rağmen barıştım. Kendisiyle gündüz buluştuk akşamısı arkadaşlarının ayarladığı başka bi kızın evine gitti ( bu arada hepimiz üniversite öğrencisiyiz) ve beni her yerden çıkardı bana bi veda bile etmedi. Sabah ne oluyor dediğimde yapamıyorum dedi. Sonra kızla ilerlemeyince tekrar geldi. Sonra yine bağrış çağrış kavgalardan Sonra affettim. Şimdi de beni umursamıyor çıkıyor dışarı söylemiyor. Gece beni araması gerektiğini söyledim. Mesaj atıp ben uyuyorum demiş. Sabah uyanmış mesaj bile atmamış. Bu arada ikimiz de diş hekimliği okuyoruz. İlerimiz güzel olur diye düşünüyorduk. Ama yalanmış sanırım. Ben artık çok soğudum ona bakınca nefret görüyorum. Sizce nasıl bi vedayı hak ediyor? Ha GÜNCELLEME bugün onu istemediğimi ayrılmak istediğimi söyledim hiç oralı olmadı. Ben de arkamı dönüp her yerden engelledim sizce ona nasıl acı çektirmeliyim. Çok üzülsün kahrolsun istiyorum sizce bu nasıl mümkün?
Sorum en çok beylere?