bir erkek bana iltifat edince hemen neden ekileniyorum sonradan kötü niyetli oldugunu anlamama rağmen? Bir erkek?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
kimse benden etkilenmiyo ya erkekliğimi sorgulamaya falan başladım bizim sanayiden bi eleman var tam tofaşçı tayfadan ağzından küfür eksik olmaz tek yaptığı aktivite tiktoktan mika falan saçma sapan şeyler izleyip ayı gibi gülmek bi de bel altı muhabbet yapmak 5 tane kızla aynı anda konuşuyorum diyo karılar bana ölüyo diyo benim neyim eksik lannn :D
dediğin tipte birinden etkilenen bir kadının zekassını sorgula kanka bence kendini sorgulamak yerine
Ya ama cidden çoğu kızlar o tiplerden hoşlanıyo sanırım ya bi kızla tanışmıştım sevindim iyi bari sosyal bilgiler öğretmeni kültürlüdür falan filan diye gitti bu dediğim elemana vermiş benle konuşurken yok kafa dengi asla bulamıyorum
ya bişey sorucam acaba kadınlar benim gibi insanları sıkıcı mı buluyorlar yani bence öyle sana sormak istedim bir kadın olarak
nvbnvbnvbn tövbe ya. Cevaplardım da çok üşendim şu an neden bilmiyorum
pekiii
dur ya da cevaplyım kendi değerini kaybetmiş gibisin üzücü. Kendini başkalarına göre şekillendirme herkesin karakteri farklı kimi bir erkekte vizyon arar kimi serseri erkek sever. Kendi karakterini yaşa ve seni oldugun gibi sevecek birini bul kanka bence
Ben de senin gibi düşünüyorum da işte bakalım. Kendi değerimi maalesef kaybettim 49 aydır kimse yok hayatımda ne kadar çabalarsam da çabalayım olmuyor zaten. Çabalamayım desem ihtiyaç yani bu sonuçta insan bir eş istiyor yanında yaratılış gereği bilemedim ya neyse sağol cevapladığın için
sen kendini oldugun gibi kaul etmedğin için ve oldugun gibi sevilmeyi beklemediğin için o enerjiyi çekiyorsun bak bu enerji olayı o kadar doğru ki neyi kötü olarak çektiysem o geldi başıma
"sen kendini oldugun gibi kaul etmedğin için ve oldugun gibi sevilmeyi beklemediğin"
oha ya nerden bildin :D cidden böyle bu arada. Olduğum gibi sevilmeyi asla beklemiyorum kimsenin beni bu halimle sevebileceğini düşünmüyorum. Belkide kötü enerjiyi çekiyoruz hep dediğin gibi. Mentali biraz yükletmek lazım aslında kaç zamandır bunun için çabalıyorum ben de.
bilirim ben psikolog gibiyim. Bak hep iyi şeyler düşün kendinin en iyiye layık oldugunu düşün iyi şeyleri çekeceksin. denendi ve onaylandı
Çok sağol kankim :D denicem bunu kesinlikle
rica ederim kanka
Kendine olan değer yargılarında sorun var. Kendini değersiz hissediyorsun belki yok öyle değil diyebilirsin Ama iltifata ihtiyaç ve hemen yükselme bunu gösterir.
bu ara kendimi değersiz hissediyorum evet her zaman değil ama. Duygusal boşluğunda etkisi olabilir
Buna neden olan şey şu alt düşünceden ileri gelir"Kendinin değerli olduğuna dair verdiğin karar başkalarının onayına bağlı" yani Birileri seni sevip sana ilgi göstermediği veya iltifat etmediği sürece Kendinin değerli olup olamayacağını belirleyemeceğin görüşündesin veya algısındasın ama bu doğru bir mantık değil. Kimse sen değil kimse gerçek seni tamamen bilemez ve sen olmak nedir anlayamaz Özellikle Erkek, Bu dediğimin tam terside geçerli Erkek için o yüzden Değerinizi karşı cinsin onayına bağlamayın.
Yok tam tersi kimsenin düşüncelerine göre şekilllendirmem kendimi o yüzden buna dikkat ederim hep
Dediğim durumu yaşıyorsan farkında olmasan bile bilinç altında şekillendiriyorsun demektir. Ama bilinçaltı böyle birşeydir. Sinsi şekilde düşünceler veya düşünme kalıpları saklıdır ve seni yönlendirir. O yüzden şekilleniyor maalesef ki
Herkes etkilenir iltifattan, çoğu yalandır.. farkında olursan kanmazsın
kanmıyorum zaten niyetini anladıgımda uzak duruyorum ama etkilendiğim için içimde bi keşge kalıyo
Kimse etkilenmese iltifat olmazdı zaten:)
Bu kadar iki gzl lafa kapilma derim seni cok üzeler sonra
niyetini analdıgımda uzak duruyorum zaten ama etkilenmem hala devam ediyor bunu anlayamadım Karşı tarafa belli etmiyoum asla
Etkilenme kiz ne var iki gzl laf söyledi diye etkilenilirmi boş ver bazilari yalanda söylüyordr ne malum belkit yalan söylüyor samimi değil
otkolonmo koz
😂 ciddiyim ama sen dalga geciyon benle
tm kanka
Aslan akrep terazi koç bunlardan biri olabilir misin
İlgisiz davranılmış olabilir sana daha önceleri çocukluktan gelen bişey belki bilemiyorum
Cok uzulursun boyle devam edersen yapmaman gerek
hm ne gibi üzülürüm
Bir cok sebep olabilir sudur budur diyemem
Bunlar böyle güvenme güzelsin
güzel miyim
Düşme hemen tuzak bu
nasıl bi tuzak
boş ver
ok
Tmmm
Yokluktasın
Safsın?:)