Öğrencim bana mı aşık yorumlayın?

Merhaba arkadaslar ben bir ortaokul ogretmeniyim biliyosunuz ulkemizde subat ayinda bir deprem olmustu ve okullar tatil edilmisti 20 subatta okullar acilmisti bende 20 subatta yeni bir okula tayinim cikti oraya gitmistim tabi cocuklar daha benle yeni tanisacaklar kendimi tanittim ve sonra bir kac kagit parcasi dagittim neyse öylelikle orada bisey yoktu ya kisacasi gecen senenin 2. dönemi o cocukta bana karsi öyle bisey hissetmedim hissettirmedi sonra yaz tatiline girdik ciktik tatilden okulun ilk haftasi yine bisey yoktu kurslar acilmisti herkes kursa geliyodu bi sinif ile bi sınıf karısık olarak geliyolardı bi benim dersine girdigim sinif geliyodu 2 farklı okuldan gelenler vardı bide baska subeden gelenler vardi ben kursta onlara test veriyordum verdigim testleri cozuyordu herkes benim o ogrencim dersimde basarili bi ogrenciydi bende kimseyle kopya alma verme gibi bi durumu olmasın diye hep farklı yerlere tek basına oturttururdum ve bir gun okulun ilk haftalari yine onlar test cozuyor ben ise telefonla ilgileniyodum gozumu bi kaldirdim onlara bakiyodum o ogrencime baktigim da ise bana baktigini goruyodum her baktigimda ve ben bakinca gormezden geliyordu kurs cıkısları beni bekliyordu ben gecince herkes dagılıyordu ve bi gun yine kursta bi baska ogrencim bana soru sorarken gülerek cevap vermistim ve uzun tutmustu ogrencim soru sorup duruyodu sonra o ogrencinin bana attigi o bakisi gordum cok degisikti kiskanmis gibi ya da bi sus artık ya falan der gibi sonra iste ben ogrencilerle yakin davraniyodum hep bana bi sinirli sekilde bakiyodu bir gun kurslari yoktu benim dersimde baska bi subeyeydi o gun kurslari olmamasina ragmen okul koridorlarindalardi benim yanimdada bi tane ogrenci vardi koridordi yürüyoduk o ogrenciyi gordum goz goze geldik ama ben bisey demeden yanimdaki ogrencimle konusmaya devam ettim ve arkama bakamadan gidiyordum merak ettim baktim ve bana hala bakiyodu ben ona bakıncada off yapti ve arkasını dondu ve bi derste onu azarlamistim bana küsmüstü belliydi tripli davranıyodu gönlünü almam icin hani dedim bu cocukluk hevesleridir gecer gonlunu kırmayayım dedim gonlunu aldim baristik ve hala bi tripler ama trip atmasina ragmen hala beni takip ediyor derslerde izliyor hatta benle konusurken kıpkırmızı oluyor sesi titriyor ellleri titriyor gerginlesiyor gecenlerde duydum ogrenciler aralarinda konusurken benim dogum tarihimi ogrenmisler falan iste o ogrencide ogrenmis ve burcumu arastirmis son gunlerde bide cok kız öğrencilerle iletisimim daha fazlaydi soru falan getiriyolardi o da beni orada goruyordu ve dersine girdigimde uyuyordu kenari cekilip onu kaldiriyodum bilerek uykusu acilsin diye sorulari yaptiriyodum ve yinede bi tripli yapiyodu yaptirma sebebim o cocuk benim dersimde cok basarili bi cocuk basarisinin düsmemesi icin oyle yapiyorum haberiniz olsun bunu bi yorumlarsanız sizce ne söylerseniz mutlu olurum
Öğrencim bana mı aşık yorumlayın?