Hepiniz internette utangaç namuslu seviyoruz falan diyorsunuz da gerçekte hiç öyle değilsiniz ne kadar erkek varsa hepsi hepsi sosyal popüler kızların peşinde hatta erkeklerin sürekli açık giyindikleri için kşar diye nitelediği kızlar var ya gerçek hayatta hepiniz o kızların peşindesiniz asla sessiz sakin utangaç kızlara bakmıyorsunuz hatta öyle kızların varlığından bile haberiniz yok evet belki utangacım evet sosyal değilim belki o kızlar gibi popülerde değilim eziğin tekiyim evet yüzümde bir ton makyaj falan da yok pek dekoltelide giyinmiyorum genelde oversize giyerim ama sevgili olsak cidden çok mutlu ederim ve ciddi düşünürüm daldan dala atlamam tek eşli biriyim ben ama yok işte olmuyor niye sevmiyorsunuz böyle kızları halbuki bu kızlar size sevgili olsanız daha çok değer verir neden yani?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılUtangaçla uğraşması zor çünkü. Hem kız hem erkek karşılıklı adım atarsa ilişki hızlıca tamamına eriyor. Tabi ki kimseyle konuşmayan kafasını yerden kaldırmayan bir kızla ilgilenmeyle, flört etmeyle kimse ilgilenmeyecektir. Tıpkı aynı karakterde bir erkekle kızların ilgilenmeyeceği gibi.
010 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi kadın ile erkek dinamikleri farklı biraz genel konuşmayacağım ama kadınlar genel olarak dominant erkek ister bu biyolojik bir duygu sanırım kadınlar karşısındaki erkeğin kendini koruyabileceğini düşünmek ister bu yüzden daha sosyal ya da sert karakterli erkekler yaygın olarak kadınlar arasında tercih ediliyor. Utangaç erkekler kadınlara güven vermez onu koruyamayacağını düşünür bu yüzden kadınlar utangaç erkeklerden pek hoşlanmaz feminen görürler. (Ha bence bu da doğru değil ama evrimsel maalesef) ama erkeklerde öyle değil yine genelleme yapmadan konuşucam. Erkeklerde dominant olma güdüsü daha baskın bu yüzden erkeklerde pasif, utangaç kadın seçme oranı bir kadının utangaç erkeği seçme oranından kat kat daha fazla ki internettede erkekler utangaç vs. kızları sevdiğini söylüyor kadınlar internette utangaç erkeklerden hoşlanıyorum bile demez mesela. Ama gel gör ki erkekler bunları demesine rağmen utangaç kızları tercih etmiyor.
Cevap sahibi+1 yılAşk konusunda evrimsel açıdan yorum yapan az sayıda kadından birisin. Evet o konuda haklısın erkekteki utangaçlıkla kadındaki utangaçlık bir değil, utangaç bir erkeğin şansı daha az. Ama şöyle bir durum var. Bir kişinin bir başkasıyla birlikte olması için sadece o kişinin güzelliği veya karakteri yeterli değil. Mesela bir kız normalde ilgimi çekmeyecek bile olsa o kızla aynı ortamlarda bulunuyorsam ve aynı ortamda bulunduğum sırada kız benimle muhabbete giriyorsa, bu muhabbet sırasında eğleniyorsam ilgim o kıza kaymış oluyor. O sırada o ortamda bulunan veya aynı iş yerinde çalışan başka utangaç bir kız belki daha güzel daha karakterli vs. biri olabilir. Ancak ben daha sosyal olan kızdan ilgi alıyorum veya ona ilgi gösterdiğimde daha kolay karşılık alabiliyorum. Böylece ister istemez ilgim daha sosyal olan kıza kayıyor. Birde etik olmaya bilir ama şu bir gerçek ki insan sadece sevdiği, arzuladığı kişilerle birlikte olacak diye bir şey yok. Şartlar müsaitse ve bekarsan o kadar da ilgini çekmeyen bir kızla da beraber olabilirsin. İşte burada kızın sosyalliği sana olan ilgisini belli etmesi veya kafalarınızın uyuşması vs. etkili oluyor.
Cevap sahibi+1 yıl@Melksn87 O dediğin durum bizim ülkenin kültürü ile alakalı. Kültür evrimi de psikolojiyi de boşa çıkarıyor. Şahsen bende öyle bir durum yok. Ama tabi ki çoğunlukta var. Zaten o yüzden özellikle bizim ülkede ilişkiler çok sağlıksız. Kimse ne istediğini bilmiyor.
Cevap sahibi+1 yılBu arada evet evrimsel olarak erkek daha saf temiz gördüğü kıza ilgi duyma eğiliminde oluyor. İşte bunun için işi biraz ayarında yürütmeniz gerek. İlgi göstereceksin ama birazcık burnunu sürteceksin, ben kolay lokma değilim imajı çizeceksin. Bazı şeyleri ağırdan alacaksın falan filan. . İşiniz zor ne diyeyim:) Bizim de zor kolay gelsin hepimize.
Cevap sahibi+1 yıl@Melksn87 Valla benim gördüğüm kadınlar da ne istediğini bilme konusunda sabıkalı. Sürekli ilgi bekler, isteklerinin sürekli olarak karşılanmasını bekler, erkeği yönlendirip bir kalıba oturtmaya çalışır. Ama erkek bu isteklere boyun eğdiğinde kadın erkeğe duyduğu ilgiyi kaybederek değiştirmek istediği yeni bir adama ilgi duymaya başlar. Valla bu devirde bu durumlar karmaşık bir hal aldı, işi çözmek için bolca pratik gerekiyor yapacak bir şey yok
Soran+1 yılSen sosyal kızlara ilgi duyuyor olabilirsin bu gayet normal zaten. Ben de sosyal erkeklere ilgi duyuyorum mesela çünkü kendi kişiliğimde biriyle birlikte olmak istemem hem ilişki yürümez hem de daha da içime kapanırım. İki utangaç insan bir araya geldiği zaman birbirlerinden başka kimse olmuyor zaten çevremizdekilerle doğru düzgün iletişim kuramadığımız için yalnız sayılırız bir de iki tarafta utangaç olunca herkesten kopmuş oluyoruz birbirimizden başka kimsemiz kalmıyor hayat böyle bir yer değil gerektiğinde arkadaşların olacak insanlarla muhabbetin olacak bu yüzden şahsen ben de sosyal bir erkeği tercih ederim beni açsın beni sosyalleştirsin beni biraz halkın içine karıştırsın bunu istiyorum. Benim takıldığım nokta şu neredeyse hiçbir erkeğin utangaç kızlara bakmaması durumu mesela 10 erkekten 8'i sosyallerden hoşlanıyorsa 2'si utangaç kızlardan hoşlanabilir ama durum böyle bile değil 10 erkekten 10'u da sosyal kızların internetten ya da gerçek hayatta sürekli eleştirdiği kızların peşinde ne kadar erkek gördüysem böyleydi hiçbiri bana bakmadı bunun nedeni tipim değildi nedeni arkadaş çevrem yoktu bu yüzden çoğu kişinin gözünde ezik olarak görülüyordum erkekler maalesef böyle kızları sevmiyor. Giyimime kuşamıma dikkat etmezdim. Dikkatten kastımda erkeklerin hoşlanacağı şekilde giyinmezdim atiyorum crop ya da dekolte vs. giymek yerine esofman ve üstüne sweatshirt giyerdim ya da altıma bir jean çekerdim falan onun dışında makyajda yapmazdım. Onun dışında diğer kızlar gibi 10 saat saçıma bakımlar yapmaz fön çekmek için bir saat uğraşmazdım saçımı normal yıkar tarar evden çıkardım ben buydum. Sessiz sakin utangaç kız. İnternete yazsan erkekler hel benim gibi arkadaşı olmayan, pasif, utangaç, namuslu kızları beğeniyor bu popüler tipleri kşar diye eleştiriyor ama gerçek hayatta tam tersi oluyor. Ben bu ikiyüzlülüğe sinirleniyorum.
Cevap sahibi+1 yılEvet hayat tek başına evde pineklemekten ibaret değil. Ama hayat saçına başına kıyafetine önem vermeden hayatında değişiklikler olmasını beklemek te değil. 10 saat saçına bakım yapmak, fön çekmek için 1 saat uğraşmak bunlar saçma şeyler değil. Erkek olarak bile giyimine kuşamına saçına önem vermek zorundasın. Erkeklerin algısı tamamen güzelliğe göre şekillendiğinden kadınların buna çok çok daha fazla önem vermesi gerekiyor. Sosyalleşip gerekli ortamlara girip erkeklerle de kadınlarla da muhabbete girmen ve karşına çıkacak fırsatları beklemen gerekiyor. Crop mini etek falan giy ne bileyim suratına 1 kilo makyaj yap demiyorum. Ama eğer değişiklik istiyorsan konfor alanından çıkmak zorundasın. Erkek olsan işin bir tık daha zor çünkü erkeğin sosyal özelliklerini ciddi manada geliştirmesi gerekiyor. Ama kadın olarak saçına makyajına kıyafetine önem verip gerekli ortamlara girersen, seni beğenecek bir erkek bulma ihtimalin kat kat artacaktır. Dışarıdan baktığında insanlar sende ne görüyor? bunu dürüst bir şekilde cevaplandırman lazım. Sonra da eğer ben erkek olsaydım bu gördüğüm şeyler bende ilgi uyandırır mıydı diye düşünmen lazım. Şahsen bir erkek olarak kendimi yanında mutlu ve güçlü hissedeceğim, bana ihtiyacı olmadan kendi ayakları üzerinde durabilen, onunla vakit geçirmekten keyif aldığım bir kız ilgimi çeker. Senin illa ki bu özellikleri karşılamana gerek yok, ama erkeklerin genel olarak ilgi duyduğu şeyleri tespit edip kendinden ödün vermeden karakterini o yöne doğru kaydırman gerekiyor. Yok ben böyle iyiyim aynı devam edeyim belki bir gün bir beyaz atlı prens gelir diyorsan tabi o senin tercihin.
Cevap sahibi+1 yılSenin şu an içinde bulunduğun durumun erkek versiyonu şu şekilde: Abi ben iyi bir insanım sevgilimin her istediğini yaparım bir dediğini iki etmem belaya kavgaya bulaşmam ama işte kızlar bana ilgi göstermiyor. Neden? çünkü serseri tipleri seviyolar abii keko seviyolar işte biz iyi adam olduğumuz için yaranamıyoruz. Kızlar hep böyle iki yüzlüler iyi insan olsun romantik olsun derler ama kekoların serserilerin peşinde koşarlar... Ben böyle erkeklere de kendilerini değiştirmelerini o serseri diyerek aşağıladıkları elemanlarda kızların ilgisini neyin çektiğine odaklanmalarını ve karakterlerini bu yönde değiştirmelerini tavsiye ediyorum. Tabi çok çok büyük çoğunluğu söylenmeye, kızları ve onların ilgi duyduğu erkekleri aşağılamaya devam etmeyi tercih ediyor. Kolay olan bu çünkü...
En İyi Cevaplar
+1 yılAnneme ben de bugün aynı şeyi dedim. Yanımızdan bir kız geçiyordu ve göğsü dışarı fırlayacak gibi giyinmişti. Sohbet öyle açıldı. Annem, "Erkekler, öyle kızlarla sadece takılıyor. Ondan dolayı öyle görünüyor. Evlendikleri kızlara sanki öyle mi davranıyor? Aksine, onları kapatıyor açık bir yerini görseler. " dedi. Ben de "Onlara öyle giyinen yaranıyor. Bak bana, ilişkilerim yürümüyor. Geçen yıl avmde bir kadın gördüm. Kış mevsimi elinde bir çocukla geziyordu. Üzerinde mini bir etek ve beli açık bir üst vardı. Demek ki öyle değilmiş." dedim. Annem de "Bulmuştur bir g@v@t."dedi.
00 Yorumla
+1 yılÇünkü ezik çevreyle diyalog kurmaya bile utanan, kendinin farkında olmayan ve alfa dişi enerjisini veremeyen insanlarsınız.
Çünkü derdimiz başımızdan aşkın, bi de sizinle de biz uğraşmayalım amwq yormadan bizi ilerletin konuşmayı
O ka*ar dediğin kızlarla diyalog kolay
00 Yorumla
+1 yılSen utangaç, popüler giyinmeyen erkeklere bakıyor musun peki? Bakıyor da olabilirsin ama bir yanlışın var, genelleme yapmışsın. Senin gibi olan erkekler de nette çok takılmıyor. Genelleme! Üzülürsün.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
30Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 265,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBen utangaç diye ayırt etmem aşıksam severim
00 Yorumla Dostum burası türkiye bir kıza selam verince biber gazı yiyorsun. Utangaç olduğunu bildiğin kıza hatta kız olması fark etmez bir insana bulaşmassın genelde rahatsız olucağını düşünürsün ya da belki sana bu slak bunla uğraşılmaz demişte olabilirler 🙄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılYo oyle bisi demedim ben bi adim atarim utangac kiz bakarsa bakar ilgilenmezse baska kapiya giderim kimseyi acmakla ugrasamam valla kiz cok
04 Yorumla
Soran+1 yılAdım atsanız 10 adım gidicem ben zaten yeter ki biri adım atsın.
- +1 yıl
Ben hangi utangac kiza selam versem garip garip bakiyor sonra ya s**lak s**lak kafasini cevirip selam diyor ya da kaciyor ben de daha ugrasmiyorum
Soran+1 yılBiraz katlanacaksın gerçi ben selam desen utansamda selam veririm hemen ama daha da utangaç olanlar var tabi.
- +1 yıl
Yav ne katlanacam etrafimda yuz tane kiz var yazan da birsuru varken birinin pesinden kosmak kadar bos birsey yok
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hiç öyle birisiyle karşılaşmadım o yüzden bilemem nedir ne değildir senin karşına düzgün biri çıkmamış maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKnk sen dolmussun ya. Benim hic sevgilim bile olmadi bu kadar dert etme kendine, Allah ne zaman hayirli gorduyse dogru kisiyi cikarir karsimiza acele etme ve bu kadar da bu olayin ustune dusme yani...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bu soru okulun ya da ortamın popüler çocukları içinse evet bakmazlar. Herkes için geçerliyse bir bakan illaki vardır
00 YorumlaSen neden utangaç erkek sevmiyorsan, aynı sebepten. Bu yaştan sonra çocuk mu büyüteceğiz?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvrimsel olarak kadın ile erkek dinamikleri aynı değil maalesef bu yüzden bir erkeğin utangaç kızı tercih etme ihtimali bir kadının utangaç bir erkeği tercih etme ihtimalinde çok daha fazla. Ayrıca kendi kişiliğimde birini tercih etmem tabii ki bana sosyal biri lazım ki beni de sosyalleştirebilsin.
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Daha Cook sever öyle bir kız erkeği de sahiplenir
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğer veririz oldukça orası öyle de yok işte.
- +1 yıl
Sen de haklısın doğru kişiyle karşılaşmak meselesi
Abi kiz dedin maço olacak eğlenceli olacak masum utangaç kızın bi olayi aksiyonu yok
06 Yorumla
Soran+1 yılBiz de put değiliz herhalde utangacım ama samimyet kurduğum insanla mizah yaparım ben sadece samimi olmadıklarımla yapamıyorum karşımdaki kişiye alışmam gerekiyor ve bu benim için biraz uzun olabilir
Soran+1 yılYok maçoluk bana göre değil ama mizahım iyidir samimiyet ilerledikten sonra esprilerimle güldürebilirim eğlendiririmde ama olay çıkarma vs. imkansız kişiliğime ters utanırım zaten o kadarından.
Soran+1 yılEtraf onlarla kaynıyor zaten bulursun bir tane.
+1 yıl.. asalak insanlar asalakk insanı arar bu yüzden insanlar da ciddiyet sıfır bu yüzden
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu kişilere göre değişir ama utangaç ve kendini geliştirmiş bir kişiyi isterdim hayatım
00 Yorumla Dert etme kendine Allah nasibini çıkarır karşına inşallah
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılKim diye mk utangaç seviyoruz diye? Sen niye utangaç erkek sevmiyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani utangaç bir kızla benim birlikte olmamın imkanı yok o adım atmaz ben adım atmam anca önüne gelene yüreyen bir abazan adım atar ona
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO tipler seni hak etmiyor kş neden bu kadar taktın
düzgğn insanlar da var
01 Yorumla
Soran+1 yılEtrafımdakiler böyle.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kızla dener miydin? Ama gerçekten güzel biriyle?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgüzel olmamakla alakalı bence biraz da erkekler güzel kıza her türlü yazar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılutangaç, özgüvensiz kızlar erkeğe de güven vermiyor çünkü. ciddiyetsiz ve samimiyetsiz görünüyor.
00 Yorumla
+1 yılUtangaç kız diye bir şeyi uzun zamandır görmedim :D
07 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü gözünüz hep sosyal makyajlı popüler kızlarda bizi görmüyorsunuz bile sizin için gölgeden farksızız
- +1 yıl
Adı üstünde utangaç işte kaçıyor konusamıyor jasfjasjfjas. Ben ne yapayım kendileri saklanıyorsa. İşim gücüm yok gölgede kız mı arıycam. Sosyal, populer kız değil karakteri durusu olan güzel kıza bakarım ben. Yanıldığımı anlayınca o da gölgeden farksız olur sıkıntı yok.
Soran+1 yılUtangaçlığın olayı bu bize siz yanaşacaksınız ben sizden adım bekliyorum siz bir adım atsanız ben 10 adım atarım zaten ama yok yaklaşmıyorsunuz bize. Ayrıca ne kadar karaktersiz kız var hepiniz onların yanındasınız maalesef...
- +1 yıl
Sende kendini karakterli diye gösterip sonradan karaktersiz çıkabilirsin. Öyle iki cümleye kanma durumu yok :D yani dostum sen utangaclıgını başka yerde at
Soran+1 yılBen kendimi biliyorum en azından tercih ettiğiniz sizi aldatan kşarlardan değilim.
- +1 yıl
İnsanın kendini bilmesi de enteresan bir mevzu :D iyi geceler dostum ahsfa
Soran+1 yılİyi geceler karşına umarım popüler makyajli estetikli bir kız çıkması dileğiyle ☺️👍🏻
6 ayKim dedi sevmiyorum diye onlar bizim canlarımızdır
00 Yorumla
+1 yılErkeklere bu kadar inanma 😀
11 Yorumla
Soran+1 yılİnanmıyorum zaten.
- Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı.
+1 yılHiç öyle aşırı sosyal tiplere ilgim olmadı.
00 Yorumla
+1 yılSeni tanımak istiyorum @soran.
Ciddi olarak00 Yorumlaburadaki herkesi tanıyorsun gibi?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sevemiyorum elimde değil
00 Yorumla
+1 yılahaaa
halbuki tam yersi00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. onlar reklamlar demekki :D
00 Yorumla
+1 yılMuhabbet ve karakter kısmı önemli
01 Yorumla
Soran+1 yılUtangaç kızların çoğu karakterli olur zaten bir kere sadık oluruz biz çok sosyal insan kadın erkek farketmeden aldatma oranı daha yüksek olur biz de öyle olmaz bu yüzden karakterliyiz ayrica şahsen ben çok samimi olmadığım insanlara karşı utangacım sevgilimle çok güzel muhabbet yaparım çünkü alışırım ona
- Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılUtangaç kız mı varmış
01 Yorumla
Soran+1 yılVar da hiç bakmadığınız için görmüyorsunuz.
- Aşk İlişkileri konusunda 845 cevap paylaştı.
+1 yılYoo seviyoruz
07 Yorumla
Soran+1 yılHepiniz internette böylesiniz de gerçek hayatta hiç böyle değilsiniz.
- +1 yıl
Yoo benim ilgimi çekiyor masum ve tatlı kızlar
Soran+1 yılİlginizi çekiyorsak gerçek hayattada bize bir adım atsanız artık.
- +1 yıl
Beğenirsem atıyorum ben zaten
- +1 yıl
Ama biraz da güzel olacak tabi
Soran+1 yılTipimden yana sıkıntı olduğunu dusunmuyorum kilomda iyi ama gel gör ki yine bakmadılar.
- +1 yıl
Bilemicem bakmak lazım
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılNeden sevilmesin
010 Yorumla
Soran+1 yılSize sormak lazım hiçbiriniz utangaç kızlara bakmıyosunuz nerede ağzı laf yapan popüler makyajli estetikli kız hepiniz onların peşindesiniz
- +1 yıl
Bir kere makyaj sevmem doğallıktan yanayım
Soran+1 yılHepiniz böyle diyorsunuz ama inandırıcı gelmiyor artık
- +1 yıl
Ciddiyim
Soran+1 yılSizin gibilere gerçek hayatta rastlayamıyoruz hayret.
- +1 yıl
Belki rast geliriz , nerdensiniz?
Soran+1 yılAnkaralıyım.
- +1 yıl
Bende 🤗
Soran+1 yılNeresi?
- +1 yıl
Yenimahalle Batikent , sen?
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılyok sevilir aslında
00 Yorumla
+1 yılHer şeyi saç savur istiyorlar.
00 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?