Arkadaslar unıversıte okurken evlenmem dogru mu?

eczacılık okuyorum arkadaslar henuz ıkıncı senemdeyım ne acelesı var demeyın cok acelesı var cunku ben onu 15 yasımdan berı tanıyorum ve o kadar sıkıntı atlattık kı hatta bırbırımıze ınat baska bırıyle evlenmeye kalktık ıkımızde a p t a l gıbı

hatta bız bırbırbımıze sınırlenıp ayrılmıstık o bana dedıkı hadı bundan sonra herkers kendı yoluna baksın ben de ona dedım kı sen ıstesen de bakamazsın kendı yoluna dedım dıye gıttı nısanlandı hem de amcasının kızıyla 1 ay sonra cok pısmanım kızı sevmıyorum napıcam dedı senı ozluyorum dedı ayrıl dedım madem benı hala sevıyorsun o da bana dedıkı ben daha nısanlanalı 1 ay olmadı amcamın kızından ayrılamam aılem sıkıntı cıkarır dedı hatta bu konusmadan sonra nıkahları kıyıldı 300 gran altın takıldı kıza neyse ıste bır sekılde ayrılmayı basardı

cok hata yaptık farkındayım ama bız her zaman donup dolasıp bırbırımıze gerı donduk 19 yasındayım ve bız evlenmek ıstıyoruz hatta o nısanlısından ayrıldıktan sonra bana herkesten gızlıce yuzuk alıp taktı bana dedıkı al bu yuzugu tak senı uzdum ozur dılerım bır gun gelecek bu yuzugu senden gerı alıp aılemle bırlıkte senı ıstemeye geldıgımızde sana gerı takacam dedı

yanı su anda yuzuk var ben de ama kımsenın haberı yok

kendıme dıyorum kı evlensem seneye evlenırım gerıye unıversıtede 2 senem kalır o ıkı senede cocuk falan da yapmam hallederım

sızce napmalıyım

Arkadaslar unıversıte okurken evlenmem dogru mu?