eczacılık okuyorum arkadaslar henuz ıkıncı senemdeyım ne acelesı var demeyın cok acelesı var cunku ben onu 15 yasımdan berı tanıyorum ve o kadar sıkıntı atlattık kı hatta bırbırımıze ınat baska bırıyle evlenmeye kalktık ıkımızde a p t a l gıbı
hatta bız bırbırbımıze sınırlenıp ayrılmıstık o bana dedıkı hadı bundan sonra herkers kendı yoluna baksın ben de ona dedım kı sen ıstesen de bakamazsın kendı yoluna dedım dıye gıttı nısanlandı hem de amcasının kızıyla 1 ay sonra cok pısmanım kızı sevmıyorum napıcam dedı senı ozluyorum dedı ayrıl dedım madem benı hala sevıyorsun o da bana dedıkı ben daha nısanlanalı 1 ay olmadı amcamın kızından ayrılamam aılem sıkıntı cıkarır dedı hatta bu konusmadan sonra nıkahları kıyıldı 300 gran altın takıldı kıza neyse ıste bır sekılde ayrılmayı basardı
cok hata yaptık farkındayım ama bız her zaman donup dolasıp bırbırımıze gerı donduk 19 yasındayım ve bız evlenmek ıstıyoruz hatta o nısanlısından ayrıldıktan sonra bana herkesten gızlıce yuzuk alıp taktı bana dedıkı al bu yuzugu tak senı uzdum ozur dılerım bır gun gelecek bu yuzugu senden gerı alıp aılemle bırlıkte senı ıstemeye geldıgımızde sana gerı takacam dedı
yanı su anda yuzuk var ben de ama kımsenın haberı yok
kendıme dıyorum kı evlensem seneye evlenırım gerıye unıversıtede 2 senem kalır o ıkı senede cocuk falan da yapmam hallederım
sızce napmalıyım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ne için kavga ediyorsunuz? o kadar çok bktan sebeplerse ya da saçma sapansa hiç evlenme evlilikte yürümez
sacma sebepler degıldı aramıza hep ucuncu kısıler gırdı bana ıftıra atıldı sankı baskasıyla yatıyormusum gıbı anlattılar onlar hatta sahte mesajlar falan yapıldı benım adıma aynı sey onun ıcın de yapıldı perı dıye bır kız var onunla yatıyor gorusuyor kızla da evlenecek falan dedıler bana sureklı kavga etmeyelım onlara ıstedıgını vermeyelım dedık ama bır yerden sonra sabrımız tastı yanı sebepler bunlar
Ah be Allah kahretsin o insanları inşallah bu sabrın karşılığını alırsınız. Evlilik konusunuda her ne olursa olsun üniversiteden daha ön planda tutma. Belli olmaz belki evlenince de işler iyi gitmez o insan değişir ayrılık falan elinde meslek yok üniyi boşlamışsin hep pişmanlık bunlar. Zaten harika bi bölümde okuyorsun en azindan 4. Sinifta düşün evliliği riske atma bence. Kaderde varsa sizi kimse ayiramaz zaten. Umarım her kararın mutluluk getirir:)
Evet haklısın zaten okumam ilk plânda ama ben kendime güveniyorum başlayacağımı sanmıyorum o da anlayışlı ve kültürlü biri bana destek olur. Zaten evlenirsem ikinci senemde evlenmem sadece nisanlaniriz evleneceksem 3. Senenin sonunda evlenirim artık 2 senem kalmış olur. O iki senede çocuk yapmayız bir şekilde gecer yani
Teşekkürler güzel yorumun için 🌸
Ne demek canım benim <3
Bizim sınıfta vardı evlenen bi kız
ya lutfen soyler mısın kacıncı sınıftı ve yası sızınle aynı mı yoksa yasca buyuk mu ve ona nasıl davranıyorlardı etraftakıler
Aynı sınıftık. Yakın çevremde birisi değildi. Açıkçası hiç gözlemlemedim yani nasıl davranıyorlar diye
İkinizde şizofrensiniz knq
haahha ya ne desen haklısın valla ama oyle oldu maalesef
Dayanamadınmı artık illa acacan bacaklarını
ya ne sacmalıyorsun sen oku once ne oldugunu s u r t u k
tamam be ne sürtüğüğümüzü gördün
aklın hemen neye kaymıs ben sevıyoruz bırbırımızı dıyorum unıversıteden mezun olmama 3 sene var ve bız zaten 5 yıldr sevgılıyız yanı evlenene kadar 8 yıl sevgılı kalacagız ve bu cok uzun buır sure ayrıca 3 yıllık daha sevgılı kalmayı kaldıracak bır ılıskımız yok dıye evlenmek ıstyoruz budur yanı okusaydın anlardın
tamam hayatım
Çocuk falan yapma evlenince
Ne boş muhabbet
gorus atmasaydın o zaman m a l
Boş olduğunu attım zaten
bence değil
Doğulumusunuz
yok ben turk bıle degılım
Azerimi
hayır
o eskısehırlı ben cecenım
Kızım sen nerelisin
Siz nasıl buldunuz birbirinizi
aynı sehırde yasıyoruz denk geldık ıste
Ne güzel
Seviyorsanız tutun birbirinizin elini ama birbirinize kızıp başkası ile olmanız olgunca ve aşk açısından samimi değil
ben baskasıyle olmadım sureklı gorucu gelıyordu bana ben onu sevdıgım ıcın goruculerı eve almıyordum ayrılınca ona ınat 2 3 gorucuyu eve aldım o kadar o da bana ınat onu kucuklukten berı seven kuzenıyle nısanlandı sureklı amcası gıl gel sana kızımızı verelım dıyorlardı zaten ben ona dedım kı sen benden vazgecemezsın dedım ve ayrıldık o da bızım barısacagımıza daır umudu kaybedınce ve be-ana gorucu geldıgını gorunce ınadına gıttı amcasının soyledıklerını kabul ettı