Eski sevgilim mi beddua etti ya da birisinin ahını mı aldım bilmiyorum ama 6 ay önce ayrıldığımdan beri hiç iyi birisi çıkmadı karşıma (şimdiye kadar tanıştıklarım arasında en iyisi oydu , ama kalbimi çok kırdı) galiba basiretim bağlandı. 😅😅😅
Tavsiyesi olan var mı?
Tavsiyesi olan var mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
6 ay olmuş ayrılalı sevgili yapmak için erken bir zaman zaten sen hiç zaman kaybetmeden arayışa başlamışsın
Çünkü o yeni sevgilisiyle mutlu ama ben onu atlatamadı.
*atlatamadım
Kimin ne yaptığı ile neden ilgileniyorsun ki sen sende mutlu olmaya bak ama sevgili yaparak değil
Yani beni o kadar üzdükten sonra başka bi kızı mutlu etmesi can yakıcı sadece
İnadına mutlu olmaya baksana sen onların hayatını izlemek yerine hayatını yaşa
6 ayda sevgilisiz duramıyon mu yeni ayrılmışsınız abartma aq ne libidodur bu bir dur
Mesele sevgilisiz kalamamak değil sadece ondan iyisini bulamıycakmışım geliyo ve bu beni korkutuyo ama o kadar çok kalbimi kırdıki ona geri dönemem ve o şu an yeni sevgilisiyle mutluyken bana saçma sapan insanlar yazıyo
tamam şimdi anladım soruş şeklin sanki 6 aydır sevgilim yok hiç olmayacak mı falan der gibiydi :D çıkar karşına düzgün birileri çoktur merak etme
Beklemekde zor, ve sürekli hoşlanmadığım kişiler bana yazınca sinirim bozuluyo. Eski sevgilim çitayı yükseltmişti biraz 😅
tip olarak mı ne olarak diyosun
Hem tip , hem karakter , hem karizma , hem sosyal çevre, hemde aileye hayırlı damat olma potansiyeli hepsi vardı çocukta 😅
merak ettim fotosunu at dicem nerdeyse aq ieaogkmaopmhpoemğeo
Yok zaten daha fotolarıda silmeye kıyamadım ama silcem bi ara 😅
o mu ayrıldı senden
Ben ayrıldım
güzel kafaymış ama bak ne ayrılıyon lan :D
Çünkü çok asabi en ufak şeylere sinirlenen bi insandı artık olmuycak şeylere kızıyodu artık onunla konuşurken çok rahat olamıyodum ama çevresine karşı çok iyiydi sadece bana böyle yapıyomuş gibi geliyodu, bi gün tartıştık küfür felan etti bende ayrıldım.
iyi yapmışsın kadına şiddet uygulayandan bir şey çıkar mı. seni kölesi yapmak istiyor klasik ortadogu erkegi iyi yapmışsın
İşte bazı hıyarlıkları vardı ama yukarda saydımya bazı güzel özellikleride vardı işte. Şimdi hem libar davranışlı hemde bu özelliklere sahip biriside bulunmuyo
Tüm sorun orada başlıyo zaten
abartma ya sanki ne var tirpinde normal tiptir kesin dkdkkd bulunur bulunur merak etme daha yaşın küçük
Son sınıf depresyonu işte naparsın takcak bişeyler arıyorum 😅
tamam geçer hadi git ders çalış :D
🥲
Sana bunu soylim hayatına hakkedene al kimseye güvenme güven zmnla olur
Yok be kimseyi almadım hayatıma zaten ama hiç kendime göre olmadığını düşündüğüm insanlardan teklif geliyo
O sıkıntı ama onlarada. zmn ver belki ummadık taş baş yarar biliyonmu
Bende bazen öyle düşünüyodum ya 1 tanesiyle kahve içtik bi kaç dk sonra soğudum zaten ondan
Ayrıl sıkıntı olur
Bı erkek açık sözlü olması lazım bn ilk başta kötü olurum kızlara neden çünkü beni seven kötü olsam bile sever
Yok onla görüşmedik zaten bi daha sen dedinya ummadık taş baş yara diye bi şans verdim o kadar , sonrası yok kimseyi kandırcak değilim sonuçta
İyi yapıyon ne güzel canım sıkılıyor musatsen oyun oynakmi seninle sende istersen tabiki
Bu kadar takma bence
Benim 1 senedir çıkmıyor 😂
beynini kullan hallolur
Düzgün erkek olmadığı için olabilir mi
Senin de düzgün bir kız olman lazım
Ben gayet düzgünüm zaten
Aynen kime sorsan öyle