Yani hiç öyle gibi davranmıyor sosyal medyada hep umursamıyormuş gibi ki onu geçtim buluşmamızı bile unuttu. Capkin biri. Ama bu cümleyi söyleyerek yeniden buluşmak durumu açıklamak istedi
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Davranışa yansımayan söz önemini kaybeder. Önemsese önemsiyor gibi davranır. Lafla olmaz bu işler icraat lazım
Cok basit bir yöntemi var agzindan cikan ile yapilan hareket ayni ise o zaman sorun yok ama aksi durum varsa yapilacak bisi yok vur tekmeyi gitsin
Daha ne zorluyosun ki
Vereceksen ver uğraştirma adamı
Neden oyle dedin ki istese bir sürü kişiyle beraber olabilir
Tamam sen ne istiyorsun bu adamdan
Ben tanımak istiyorum ilişki istiyorum ama davranışları takilmalik ilsiki arıyor gibi sürekli kız ekliyor aranıyor tamam benimle ilişkisi yok ama arada bir yazıyor gel beraber uyuyalım vs yazdı mesela yani bilmiyorum şimdide seni onemsiyirum dedi
E tamam işte sen de fırsat verirsen sana da çakar
Ne uğraşıyorsun hala onu anlamadim
Insanin fikirleri enerjisi degisemez mi
Hayır ne değişecek ya
Saçma düşünüyorsun
Bazen böyle şeyler söyleyince acaba diyorum yuz yüze görüşşeydik bir şeyler farklı olur muydu akşam dokuzda sahilde görüşmek istedi sonra işte iptal oldu durumdan dolayı çok içimde kaldı onunla buluşamamak
Buluşunca sana neler olacağını söylim mi?
Söyle ama ben istemedikten sonra zorla olmayacak onu da hesaba kat çok hoşlanıyorum ondan ama gene de öyle yakinlasmam ilk zamanlar
Seni öyle bi taklaya getirir ki sen bile anlamazsın kucağına nasıl oturduğunu
Kendini kandırma hicb
Nasıl yapabilir mesela gerçekten soruyorum
Ya o an sana neler söyleyeceği , neler anlatacağını , seni nasıl bir ruh haline sokacağını bilemem ama kendine çok fazla güvenme o konuda
Mesajlaşma sevmiyormuş güya, bir sürü kız ekleyip kendini paylaşmayı biliyor. Yuz yuze iyiyim yuz yuze görüşme tercih ederim diyordu hep buluşma teklif eder illa o an diyorum başka gün mesela görüldü attı bir sefer bana çok ihtiyacı varmış işte kendini benden uzak tutma başka bir şey istemiyorum dedi. Ki daha buluşmamışız… bilmiyorum inan ona ondan hoşlandığımi söyledim eskiden onu tanıdığım dönemde şu anda tabi ki hislerimden emin değilim o da beni hoş bulduğunu söyledi sonra. Bilmiyorum görmek çok istiyorum ama buluşmayı bile o saate ayarladı daha önceden ayarlamamıza rağmen… ona da işte unuttum başka yerdeyim başka zaman yapalım mı dedi sonra da yalvardı işte bu soruda sorduğum şeyi yazdı görüldü attım on gün geçti nasılsın dedim diyor ki niye sordun böyle de dengesiz
Bak libido tavan yapınca seni arıyor. Bir de yokluk olunca yalvarıyor demekki
Anladım ama hiç öyle muhabbet yapmadık hayır benden nasıl bunu bekliyor anlamadım sürekli soğuksun diyordu… bir sürü de kız ekllyir illa görüşür yazısir hani benden ışık yok o konuda ona rağmen yazar mi
Ya onlarla da yazısiyordur zaten
Sen tek değilsin ki?
Evet biliyorum skldm artık arada bir kafasına esince yazmasından
Sen bilirsin ama şöyle bişey var
Belki canın onla ilişki yaşamak istiyordur, ileriyi dusunmeden onla yakınlaşmayı çalış
Onun dışında hiç gerek yok uzatmaya
Sende yuz yüze gelsek iletisim ilerleyip normal ilişki olma ihtimali yok mudur az bile olsa mesela sende hiç olmadı mi
Bende oldu da kız benim hoşuma gitmedi. Yoksa konuşmak isteyen çok oldu.
Yok sen için dedim mesela cinsellik için yaklaştın ama tanıyınca sevdin ilişkin olmaz mi
Bilmem. Kızın durumuna bağlı. Daha önce benden başka sevgilisi olmamışsa, ilişkisi olmamışsa ciddi olabilir
Öyle biri mi kaldı ki ya çok zor
O zaman biraz zor. Ama temizsen mesela, giyimin falan düzgünse, bakımlı biriysen ve ilişki yaşamışsak her zaman saygı duyar birlikte olmak isterim
Niye zor senin hiç sevgilin olmadı mı ilişki yaşamadın mı? Dediğin gibi insan bu devirde yok gibi bir şey. Ama bu adam daha farklı her kadına seks aracı olarak bakıyor
Her kadınla da olmaz. Beni arzulayan kadın olmazsa ben yapamam. Hele ki parayla bu işi hiç yapmam. 1 kuruş dese bir kadın yine vermem.
Benim sevgilim oldu ama bakireydi. Ciddi düşündüm ama olmadi. İhaneti affedemezdim
İhanet mi etti sana?
Evet maalesef
Çok üzüldüm işte bakire olup olmamaya bakmıyor sadakat inşallah karşına daha iyi insanlar çıkar
Ben bu adamla bit kere dahi olsa görüşmiyim mi sence
Sana diyorum bak. İleriye dönük beklentin olmadan goruseceksen, tamamen spontane bir ilişki istiyorsan görüş. Anlis sevişirsiniz belki. Keyif alırsın falan bilemem. Onun dışında bence değmez
İstemiyorum öyle ben görüşünce hemen bir şeyler olsun istemiyorum zamanla olsun isterim öyle şeyler ama bu adam da öyle bir tip değil yani o elektriği vermesem de zorla yapacak değil çok merak ediyorum onu görmek istiyorum
Canın nasıl isterse artık , keyfine kalmış her şey
Sen ciddi ilişki insanı mısın