Sevgilimin her saat seni seviyorum demesi normal mi?

bir erkek arkadasım var ve gun icinde falan ayrıca her gece sürekli olarak seni seviyorum diyor yani rahatsiz degilim ama sürekli belirtiyor bana. mesela en ufak bi anlasmazligimda beni cok sevdigini, her seye benim icin katlandigini, hayatinin merkezinin ben oldugundan falan bahsediyor bazen kendimi iyi hissetmedigimde 'kalkip uyaniyosam bu bile senin icin' demeye getirip cabalamami istiyor anlıyorum ama bana cok tuhaf geliyor sorumluluk gibi hissettiriyor yani bunu sürekli dile getirmesi bi yerden sonra kendimi kotu hissetmeme neden oluyor neden bilmiyorum. anlıyorum seviyor yani yeterince belli ediyor zaten ama bazen soylemek icin soyluyor gibi hissediyorum ve bu daha da kotu hissettiriyor. yanlis anlamayin bikmak falan degil sadece hani yasiyorum cunku senin sayende tarzi anlamlar cikiyor ve bu tuhaf geliyor bana eger ki kotu bir sey olursa ayrilirsak falan kendimi kotu hissedicem bu yuzden anlam veremiyorum erkekler genelde duygularini boyle sık sık ifade ediyor mu ya da ifade etme ihtiyacına giriyor mu?

Sevgilimin her saat seni seviyorum demesi normal mi?