Güncellemeler
+1 yıl
Kisaltilmiss halde yazdigimizz haldee yorumm yapan yok yaaa..
nebicimmmm toplummm varsaaaa cooooooooook yazikkk be :(
nebicimmmm toplummm varsaaaa cooooooooook yazikkk be :(
Kisa ve net yazacagim yoksa cevap alamiyorum neyazikki..
3-4 sene once sevdigim bir cocuk vardi ozamanlari ona acilmistim ve beni red etmisti. yas sorunu yok demisti ama sevdigi vardi.
4-5 ay once karsilastik birlikte grupla parka gitmistik, beni gunes gozlugu altindan izliyordu farkindaydimm. neyse iste aradan 2-3 hafta gectikten sonra bana face den ilk istek atti orada yanit vermedigim icin bana instadan atti. ordada yanit vermedim profil resmi degistirmistim bir kere.
bir hafta sonra geri cekti..
sonra 3 hafta once beni bi whatsapp grubuna aldilar. ve oda ordaydi. ama sonra ciktimm kimsede nr olmasin diye.
ve dunde onu test ettim, hikayame birsey paylastim ve bir saat sonra hemen gordu anlicaniz numaram onda..
sizce neyapmaya calisiyorr? ne istiyor benden? niye yazmiyor?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Burası senin kitap yazacagin bir yer degil kısa ve öz yazacaksın sonra yorumlarda istedigin gibi yazarsin konusursun edersin kendin dahi böyle bir seyi okumazken baskalarina okutmaya calisman olmaz şimdi yani
ben valla okuyorum yorumda yapiyorumm herzaman
Bırak seks hikayeni, sorunda bizi övsen gene okumam
ok
Çocuk oyuncağına çevirmişsinjz bu işi ve seks hayatını yazsan daha güzel okurdum ama olsun hdhf
nasil cocuk oyuncagi?
evet bak biliyordummm seks le ilgili yazsam herkes hemen okuyor
Baya yok o onu ekledi yok mesaja cevap vermedi liseli ergen değilseniz zaten oturup konuşursunuz (seksle ilgili yazarsan onu da okuru)
aynennn haklisinnn tesekkur ederimm.. niye boyle yapiyor bende anlamiyorum.
bence burdan belli daha buyumemis diye
Bence sırf belki döner diye etrafı da dönüyor senin bir şeyler olur çıkar diye uğraşıyor
hmmm
Öyle düşünüyorum
tesekkur ederimm yorumunuzz icin
Senin eski sevgilini kim niye okusun mk?
huh anlamadimm? nedemek istedin simdi
Kimse okumaz demissin ya bende diyorum senin eski sevgilinle ilgili paylaşımı kim niye okusun
hmm anladimm cok sagol yaaa.. hem eski sevgilim degil
Eski sevgilin ve ya sevdiğin çocuk bi farkı yok yani. Dinlerim mesela ama 100 liranı alırdım 1 gün boyunca dinlerim dertleşirdim yorum yapardım ona göre 😂
Hatta 100 liraya beni 1 gün kölen gibi kullanabilirsin 😂😂
yok sagoll almimmmm :)
Neden ya çok bişey demedim yani 100 lira alt tarafı. Hem her derdini dinliycem bak ne istersen de yapcam kölen gibi düşün 50 tl bile olur 😀
neden para icinn? dua yetmezmiiii?
hem ne kolesii? ne yapacam sanki
Yetmiyo işte ne istersen yapacam hem. 50 tl sadece ya :)
ben parasindann degilimm..
hahaha dua yetmiyoo diyen birii aaah aaahh
Parasındasın işte belli
ok
Okkk
Onu geçte seks hayatını anlat bi 😂😂
olmayan seyi ne anlatayim
Ya üzücü niye yok ki
bekarim
Gizlisin olmasaydın keşke 😂
Uykum geldi aynı sorulardan
ok
ozaman daha bilinclisindirrr
Evet
ozaman yardim et
Sen ikinci el insan olmak istiyor musun? Bu hayata
tabikide olmak istememde ama o kizla yatmadi ki
Önemli olan yatması mi ya da yatsa sanami der ALLAH ASKİNA saf olmayın şu kadar ya
genelde herkes hemen bundan kastettigi icin dedimm ozurdilerim
O kurtsa sen Alfa kurt olman lazım av değil
Yani kolay olmamam lazim diyorsunn
Kolay olursan harcarlar zor olup sonradan kolay olursan gene harcarlar insanlara göre şekil alman lazım sana iyise az iyi ol çok iyi olursa orta iyi ol kalkanlarini indirme hiç bı zaman kendini savunmasız bırakırsan al aşa ederler seni kaybedersin
bu yorumunn icin gercekten cok ama cok tesekkur ederimmm :)
okadar haklisinizz kiii
O yüzden en çok kendine değer ver en çok kendini sev çünkü kimi sevdiğini soylersen gider bı sorun takılırsa aklına bulursun beni
Evet sevdigini soylersen her zaman kaybedersin.. bunu yasadim maalesef🥺
Cok tesekkur ederim hersey icinn
Ne demek ben teşekkür ederim
😇☺️
seks hayatını anlat
yokki
aşk hayatı sıkıcı
sagol
Bilmem
hm