1.5 yıldır konustugum kızla instağramdan konusuyoruz sadece diyorum ki watsap ver kullanmıyorum diyor kafayı yicem mesajlardetayda?

Aramız çok iyi ben seviyorum bu kızı evlenme hayali kuruyorum kız ders calısıyor sürekli eyvallah internetinde bi sorun var mesaj attıgım halde gitmiyor ondan sonra niye cevap vermedin diyor bende sinirlendim artık sürekli oluyor bu watsap ver diyorum telefon numaranı ben seni müsait oldugunda ararım watsapdan konusalım diyorum kullanmıyorum diyor ama geçen bana bi ekran görüntüsü attı yukardan watsapdan mesaj gelmiş onu gördüm bana yalan söylüyor instağramdan takip istegi atıyorum kuzenim giriyor hesaba diyor kabul etmiyor amacı ne sizce yazmayıncada niye yazmıyorsun diye trip. Atıyor bunaldım iyice
1.5 yıldır konustugum kızla instağramdan konusuyoruz sadece diyorum ki watsap ver kullanmıyorum diyor kafayı yicem mesajlardetayda?