Aramız çok iyi ben seviyorum bu kızı evlenme hayali kuruyorum kız ders calısıyor sürekli eyvallah internetinde bi sorun var mesaj attıgım halde gitmiyor ondan sonra niye cevap vermedin diyor bende sinirlendim artık sürekli oluyor bu watsap ver diyorum telefon numaranı ben seni müsait oldugunda ararım watsapdan konusalım diyorum kullanmıyorum diyor ama geçen bana bi ekran görüntüsü attı yukardan watsapdan mesaj gelmiş onu gördüm bana yalan söylüyor instağramdan takip istegi atıyorum kuzenim giriyor hesaba diyor kabul etmiyor amacı ne sizce yazmayıncada niye yazmıyorsun diye trip. Atıyor bunaldım iyice
1.5 yıldır konustugum kızla instağramdan konusuyoruz sadece diyorum ki watsap ver kullanmıyorum diyor kafayı yicem mesajlardetayda?
Görüntülü konuşuyoruz demişsin yani fake olma olasılığı yok.
Whatsapp istediğinde kabul etmiyor, kullanmıyorum diyerek yalan söylüyor zaten günümüzde whatsapp kullanmayan insan evladı da yok üstelik seninle konuştuğu İnstagram'da dahi seni ekleniyor sadece mesajlar üzerinden konuşuyor yani net şekilde sadece seninle değil başka birisi veya birileriyle de konuşuyor. Seni birisiyle aldatıyor olabilir veya bir başkasını 1.5 senedir seninle aldatıyor olabilir.
En güzel yapacağın şey hemen beni İnstagram'a ekle ve telefon numaranı ver eğer vermiyorsan güle güle diyeceksin ve boşa zaman kaybetmeyeceksin.
Ya instada evet aksaklıklar olabiliyor bir iki saat sonra filan gidebiliyor bildirimler belkide sana tam guvenemiyor hâlâ ondan vermiyor diyicemde abi 1.5 senedir konuştuğun kisiyede verirsin numaranı ya
1.5 senenin geriside var daha önceden konusmayı kesti 1.5sene önce yazdı toplamda 4yıl önce tanıştık 4yıldır tanıyoruz birbirmizi bugun acık acık söyledim ben seni telefon rehberime kaydetmek istiyorum artık 4yıldır tanışıyoruz ve konusuyoruz dedim böyle instagramın sacma sapan sorunlarından bıktım dedim dedi ben ders calısıyorum vakit bulamıyorum kendime instağramdan konusuyorum sadece watsap kullanmıyorum dedi bende dedim instağrama ayırdıgın vakiti watsapa ayırsan eğer 2dk konusuyorsak watsapdan konusalım dedim haklıylrn haksız oldum kısaca simdi soguk davranıyor
bende whtsap kullanmıyorum abartmamalısın herkesin görgüsüz videolarını neden izleyelim ki ya da attıkları saçma mesajları neden bakalım Yetişkin insamlarız aramak isteyen arasın.
O mesajlardan sonra uzunca yazdım 1.5 senedir konusuyoruz bende bi numaran bile yok instağramdan takip istegi atıyorum dedim kabul etmiyorsun ben neden seni telefon rehberime kayıt edemiyorum dedim hemen basladı ben 7 24 ders calısıyorum benim vaktim yok kendime zor zaman ayırıyorum tamam calısıyorsun dedim instağramdan 2dk konusuyorsak o 2dk yo watsapdan konusalım dedim kullanmıyorum demekden baska bişey demiyor yani watsapı var ama girmiyormuş sosyal mecrada kendime zaman ayırmıyorum instağrama giriyorum diyor daha cok ozaman sınav sonrası bulusalım dedim cünkü ben bu kızla hiç bulusmadım o İzmir ben Ankara dediki ben atanmadan bulusamam dedi olay bu
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 1.5 yıldır konustugum kızla instağramdan konusuyoruz sadece diyorum ki watsap ver kullanmıyorum diyor kafayı yicem mesajlardetayda?