Haketmediğim muamele görüyorum. Nasıl kurtulacağım ben bundan?

Arkadaşlar biri var ki maalesef hayatımı zehir etmiş durumda. Sadece bir defa yüz yüze görüştük ama sevgili olmadan ben iletişimi bitirmek istedim çünkü en ufak tartışmada resmen düşman oluyordu ve sürekli çamur atıyordu. Hakaretlere iftiralara boğuyordu. Şans verdim, öfke kontrolü için tedavi de olmasını istedim ama maalesef yine küçücük bir tartışma olduğunda ahlaktan karakterime kadar hakaret yedim. En sonunda dayanamayıp ben bu şartlarla sana güven duyamam ve seninle bir yol yürüyemem dedim ve engelledim her yerden. Ama bu sefer de zamanımı çaldın gibi hakaretler etmeye başladı. Şehrime gelmiş bana da şuradayım gel görüşelim diye mesaj attı gitmedim. Bu sefer beni getirttin ucuz karakterli şu kadar benzin harcadım senin yüzünden gibi hakaretler yazmış. Meslek sayfama beni kötüleyen yorumlar atıyor. Farklı hesaplardan tüm sosyal medyalarıma hakaret yorumları atıyor. Farklı numaralardan arayıp mesaj atıp şahsıma ağır hakaretler ediyor. Sırf onun öfke kontrol problemine katlanamadığım için bunu yapıyor ve ona ne ümit verdim ne de bahsettiği gibi zamanını çaldım. Sadece tedavi olmasını söyledim ama olmadı. Üstüne hakaretlerine katlanmamı bekliyor. İyi günde melek ama küçücük bir problem olsun ağır hakaretler eder. O.. gibi, ucuz karakterli, senden karı olmaz gibi hakaretler. Nasıl kurtulacağım bilmiyorum. 2 sene geçti asla hiçbir karşılık vermiyorum. Mesajlarına cevap vermiyorum. Ama hala takıntılı gibi her yerden saldırıyor. Aileme arkadaşlarıma bile ulaşıp bana hakaret ediyor. Ne yapmalıyım?

Haketmediğim muamele görüyorum. Nasıl kurtulacağım ben bundan?