Aldatıldığınızda karşıdakini boş verip tamamen hayatınızdan siler misiniz yoksa canın okuyup yani sizi nasıl aldattığını hesabının sonuna kadar sorduktan sonra çöp gibi kenara mı atarsınız yoksa boş mu verirsiniz bü tür insanlar belki de zaman ayırmaya değmez?
Aldatıldığınızı öğrendiğinizde ne yaparsınız ya da aldatılanlarınız var mı ne yaptınız?
Hiç bir şey yapmam ayrılır normal şekilde hayatıma devam ederim olması gereken bu
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Anasından emdigi sütü burnundan getirirdim getirdimde rezil ettim onu rezilll
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ben şey yapmıştım tuvalette kalan son bok parçası gibi bırakmıştım umursamadim laf anlatıp kendimi yoramam usulca s*ktir olup gitsin aldanırsın bana mı sormuş bide mağdur rolü yaparlar güya beni manupule edecek yok olum öyle bi dünya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ağzımı açıp tek kelime demem aldattığı ile başbaşa bırakırım
Ayrılırım sadece
İlk aşkım aldatmıştı. Çok zoruma gitmişti.
Çok yanmıştım arkasından.. ama onu bir daha aramadım. Allaha havale ettim..
Hiç onunla var olmamışcasına kaybolurum. Onu o hayatıyla bırakırım... Beni sevişine gülümsem gibi gülümser giderim hayatından... Acımam!
Aldatildim ilk başta şok oluyor insan sonra zaman geçtikçe anlıyorsun sevse başkası olmazdı diyorsun ve geçiyor
Hiç bir şey yapmam ayrılır normal şekilde hayatıma devam ederim olması gereken bu
Anasından emdigi sütü burnundan getirirdim getirdimde rezil ettim onu rezilll
Ben şey yapmıştım tuvalette kalan son bok parçası gibi bırakmıştım umursamadim laf anlatıp kendimi yoramam usulca s*ktir olup gitsin aldanırsın bana mı sormuş bide mağdur rolü yaparlar güya beni manupule edecek yok olum öyle bi dünya
Beni aldatan yerlerini keserim
İki göz yaşı döker yine kendime kızarım
Kendi yoluma bakarım
Umurumda olmaz
Hemen ayrılınız
ifsa
Umarım başıma gelmezz
Bise yapmam
Yol verirm