Bu kız acaba adım atmayı düşünüyor olabilir mi?

Aramızda kötü bişey yaşanmadı veya yüz kızartıcı bir şey. Sevmediğimi düşündüğünü söyledi ayrıldı. Oysa ki ilgim odağım ondaydı ve bu konuda beni hiç uyarmadan ayrıldı doğru şekilde davrandığımı düşünüyordum. 1.5 ay oldu ayrılalı. İlk 1 ay aradım yazdım yok dedi haliyle kendi haline bırakmam lazımdı. Bu esnada aramızda kötü bişey olmamasına rağmen bana düşman gibi davrandı. Hiç bi şekilde konuşmak istemiyorum dedi. Bende son 3 haftadır iletişimi tamamen kestim. Aynı iş yerindeyiz bu arada. Dün ufak bir iş gereği oda arkadaşıyla görüşmem gerekti o esnada bana karşı iyi veya kötü bişey yaşanmamış gibi gayet gülerek konuya girdi konuştu benimle o düşman gibi davranan kız yoktu. Artık umursamıyor desem umursamadığında görmezden geliyordu. Arkadaş kalmaya çalışıyor desem öyle bişey isteyecek birisi değil nedir sizce amacı? Totalde bu 1.5 aylık süreçte benim iletişim kurmam dışında benimle tek kelime iletişim kurmuşluğu yok düne kadar. Adım atmak için uygun zemin mi hazırlıyor ya da tekrar bana mı adım attırmaya çalışıyor ya da bunlardan bağımsız başka bir şey mı var acaba

Bu kız acaba adım atmayı düşünüyor olabilir mi?