Aldatıldım arabasını ben aldım satmasını istiyorum ailesi sattirmiyor?

Cümleyi okudunuz. Aldatıldım uzak mesafe ilişkimde 8 sene sürmüştü. Bir senedir bir kızla yaşadığını öğrendim. Kıza haber verdim ama ertesi gün barıştı yine şu an birlikteler. Yildönümü bile kutladılar. Aileside bunu biliyordu hepsi gizledi. Bana bunu nasıl yaparsınız dedim. Hepsi annesi ablası abisi dediler ki "konuştuk kızdık olmaz böyle dedik sürekli halledecem diyordu bize". Arkamdan iş çevirmiş hepsi birlikte. Telefonda bana gülerken yanlarina çağırırken arkadan o kızada gülüyorlardı. Bugüne kadar tatlı dilde konuştum paramı istiyorum diye tamam halledecez dediler. 2 ay oldu. Abisini yine aradım bu sefer abi demeden müsait olunca ara bekliyorum dedim. Sinirlendi "abi diyecektin heralde?" diye bi mesaj attı. Kendimi kötü hissediyorum onlarla böyle konuşunca ama bunu hak etmiyorlar mı? Bir yandan sus onların seviyesine düşme diyorum, öbür yandan konuş bela oku bu dilden anca anlarlar onlara hak ettikleri şekilde davran diyorum. Ya ilerde konuşmadın diye pişman olursan diyorum. Sonrada asıl böyle kötü konuşursan pişman olursun diyorum. Her sene görüşüyorduk kızım diyorlardı. Hepsi ihanet etti. Sizce tekrar arayıp içimi döksem mi abisine bedduam onun üstünde diyip ya da aramiyim ve bekliyim mi?

Aldatıldım arabasını ben aldım satmasını istiyorum ailesi sattirmiyor?