Genelde olduğumda çok daha fazla mutlu hissediyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
O olmadan yapabilecegimi düşünemiyorum, ona bir şey oldugu dusuncesine bile dayanamiyorum, sebepsiz bi şekilde sürekli aklima geliyor ve dusunurken istemsizce gülümsüyorum, sürekli onun için birşeyler yapmak istiyorum, ona yemek yapmak- hediyeler almak istiyorum, söylediği en ufak şeyle modumu yükseltiyor, onun üzülmesi canımı yakıyor.
Gözüne perde iniyor. Önünde adam öldürse, kemalim yapmaz moduna giriyorsun. Gözünle görsen bile konduramıyorsun. Her hatasına bir şekilde göz yumup geçiyorsun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
aşka inanmıyorum ama inansaydım ve yaşasaydım ilk kez kalbim atıyor gibi olurdu
Genelde olduğumda çok daha fazla mutlu hissediyorum
O olmadan yapabilecegimi düşünemiyorum, ona bir şey oldugu dusuncesine bile dayanamiyorum, sebepsiz bi şekilde sürekli aklima geliyor ve dusunurken istemsizce gülümsüyorum, sürekli onun için birşeyler yapmak istiyorum, ona yemek yapmak- hediyeler almak istiyorum, söylediği en ufak şeyle modumu yükseltiyor, onun üzülmesi canımı yakıyor.
Gözüne perde iniyor. Önünde adam öldürse, kemalim yapmaz moduna giriyorsun. Gözünle görsen bile konduramıyorsun. Her hatasına bir şekilde göz yumup geçiyorsun.
Yeniden hayata dair muazzam bir tazelenmek ve adrenalin duygusu, yaşama sevinci bir de çocuk gibi bağlı ve neşeli olmak..🍀🗝️🖤
İçimde bahar çiçekleri açar şiirler yazmaya başladıysam aşık olmuşumdur
Aşık olmadım ama biri vardı konuşurken çok heyecanlanırdım bu aşık olduğumu göstermiyor bence
Çok farklı kavram ben kızın resmini görüp bununla evlenecem demiştim
Aşk sadece acı getiriyor. Başlarda tatlı bir duygu, yüksek heyecan hissederken sonuca gelince zehirden bile acı bir duygu hissetmiştim
Mutsuzken bile aklima geldiğinde minik bı tebessüm oluşturuyor neşem yerine geliyor
Sevda cekmesini bilirim de aska estgfrullah derim
sebepsiz ve anlamsız gülümseme tebessüm
Korku, endişe ve kaygı.😨
Evdekiler iyi davranma itemi
Aidiyet teslimiyet
Ben vicdanımı Devamlı kontrol ederim
Aşka inanmıyorum