Konuştuğum kişi umursamaz mı yoksa yapmak mı istemiyor bilmiyorum keşfette ne kızlar görüyorum her gün farklı hediye bebek gibi seviliyorlar benim konuştuğum ve beni çok sevdiğini söyleyen insan haftada 1 kez anca arıyor kavga çıkınca da hastaydım oram ağırıyor buram ağırıyor sen bana böyle davranıyorsun diyor beni manipüle ediyor geçen bı video attım kızın sevgilisi çiçek almış ben de çok severim dedim alırım sana diyip içimde bıraktı uzakta da olsa gönderebilir ben yoldan koparacaği şeye bile razıyım oysaki. onunla konuşmayı bitireceğim sanırım ben değersiz değilim ve bana öyle hissettiriyor ben bunları düşünüyorum hasta bak yurduna çikolata falan göndereyim diye sonra canım mısın diyorum erkek olan o ne komik
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sen böyle şeyleri hak etmiyorsun değersiz gibi davranıyor sana benim sevgilim olacak var ya neler neler yaparım
Evet fazlasıyla
Çok yoruldum çok sıkıldım
Boş ver gitsin ya ne işin var sana değer vermeyen aldırmayan biri ile
Herkesin sevgi anlayışı farklıdır, sevilmiyorsan bırak
Emin ol anlamıyorum ne yapmaya çalıştığını gitmeme izin vermiyor ama hiçbir Sevgi göstergesi yok sözlerinden başka
Sen bırak o zaman, ne yapacak dengesiz biri ve oyalıyor
Siz sevdiğiniz birine sırf onu düşündüğünüz için aklınızda olduğu için küçük bir sürpriz yapmaz mısınız yemin ediyorum gözüm parasında değil yok da zaten okuyor o da ama bir çiçek ya da küçük bir jest çok mu pahalı
Haftada 1 aramak ne sadece mesaj
Tabi seven herkes düşünür ve ufak sürprizler yapar, demek ki umursamıyor daha fazla düşünmeyi ve o toksik ilişkiyi bırak
Her seven, kızlarla konusmayi bilmiyor cunku. Bu hayatta seni 15 erkek sevdiyse onlardan sadece 5 i gelir senle konusur
Onun için sadece kavga çıkmasın yeter 10 gün aramasa ben sesimi çıkarmasama aramaz kavga çıkınca anında sen niye aramıyorsun sen ara benim midem ağrıyor bacağım ağırıyor diyip beni manipüle ediyor sadece kötü hissettiriyor suçlu hissettiriyor sonra bana tavirlisin diyor
Bu kişi iyi değil. İlerde sorun çıkar
Ona göre ben anormalim. Hiçbir şey yokken tavır yapıyorum 3 günde bir kavga çıkıyormuş sebebi de benim tavır yapmammiş ben güzel sevilen insanları gördükçe daha çok sinirlenip evet ona tavır yapıyorum ama kendisi benden nazlı asla altta kalmaz kavga çıkana kadar aynısını yapar bana
Haklılık payı var, kendini başka kızlarla kıyaslaman iyi değil. Ama çıkan kavgalarda kendini acındırması iyi değil
İster istemez kıyasliyorsun öyle insanları görünce ve ben onun için emin ol hayatına girip girebilecek en kaliteli insandım kendi bilir öyle istiyorsa ben istemiyorum
Valla kusura bakma bana biraz egoistsin gibi geldi bu kadar kaliteli olsan kendini o sosyal medyadaki maskeli sahislarla kiyaslamazdin onlarin hepsi de sandigin kadar mutlu degil kotu anlarini mutlu anlari kadar paylassalardi sukrederdin sen de sevgilin de iyi bir iliski kurmakta zorluk ceker cok acik
Egoistlik değil maalesef gerçek keşke egolu bir insan olsaydım emin ol o istediğim her şeyi yaptırırdım. onu söylememin sebebi bana bu şekilde davranması ya kıyas değil bu yapılması gereken şeyler robot değiliz biz duygularımız var sonuçta o da sağ olsun hiç mutlu etmiyor yani buna uzun bir süre katlandim kimse katlanmaz anlamında diyorum benden iyisini bulamaz diye. çünkü o dediğin maskeli gibi çoğu kız
Çevresini de biliyorum zaten farklı olduğum için gitmiyor mutlu olduğu ya da iyi bir ilişki olduğu için değil tanığı kızlardan farklıyım
Ama artık ben değersiz hissediyorum maalesef gözüm malında parasında pulunda değil ben de öğrenciyim ne demek biliyorum pahalı bir şeye gerek yok ki sadece beni düşünerek bir şey yapması bile ne kadar mutlu ederdi beni ama bunu asla düşünemiyor ya da istemiyor...
Narsist demedim ki egoist dedim. Tam olarak neden sevilmediğini düşünüyorsun
Siz erkekler bunu anlayamazsınız kıyas etmek onun gibi olmak istiyorum demek değil insanlar ne güzel seviliyor diyip içten içe kendini yemek aslında... Ben de böyle olsam keşke demek değil benim sevdiğim insan neden beni bu şekilde mutlu edemiyor diye düşünmek
Neden sevilmediğimi düşünüyorum çünkü hep kendi ile ilgili konuşuyor kendinden bahsediyor sürekli karşıyi sormuyor aramaz haftada 1 kere canı isterse arar sağ olsun hakkını yemeyeyim sonra ben tavır yapıyorum diyelim bi konuda ve haklıyım hemen o da yapıp üste çıkar
Sevildigini hissetmen için hediye falan bunlar hiç şart degil. Özel bir günse olabilir ama şart değil işte. Seven erkek hep seni sorar senin sorunlarını çözer vakit geçirmek için seni yanına çağırır falan. Bunları yapmıyorsa zaten ya sevmiyordur ya da iyi bir erkek değildir
Kavga çıktığında ben şöyle hastayım böyle kötüyüm benim mi aramam lazım illa sen ara der içimde de bırakır beni kötü de hissettirir bir erkek ağlamaklı bir ses atar mı o ağlayan sesini atıp beni manipüle eder daha sayayım mı
Yav git ağlamakli ses ne aq annesimisin sen onun erkek dediğin ne kadar düşerse düşsün saklayandır bırak git onu
3 senedir farklı şehirlerde okuyoruz hiç gelmedi ben yol tehlikeli gelme demek zorundayım zaten asla bir şey olsun istemem o da hemen kabul eder dünden razı gibi ama tüm yaz gezmeyi bilir şehir şehir
Evet ağlamaklı ses atıyor kendimi o kadar kötü hissediyorum ki cadı gibi yani ne yapmış olabilirim sana ben de benim yüzümden ağlıyorsun
Keşke hiçbir şey almayıp sadece her gün arasaydi ama artık arayamaz bitirdim...
Öyle erkek olmaz daha olmamış o olmasına da çok var belli
Ben ankaradaki sevgilimin basina kotu birsey gelirse izmirden kalkip gelip yaninda olayim diye para biriktirmistim calisirken de soylemiyodum of cok yoruluyom falan diye hep iyiyim derdim kotu gorsun istemedim hic bu cocuk senden daha feminen ayril zaten nasi dayandin 3 sene
Dayandık işte abi bitti zaten hak etseydi hikayemizde rol verirdik hak etmedi yol verdik
Burdan onun da diş hekimleri gününü kutlarım şimdi bugün yazmadım diye tribe girmiştir üzgünüm beni haftada 1 gün arayan insana daha fazla tahammülüm yok
Nasil yani hala ariyor mu bitirmedin mi yanj
Bitirdim gün gece