Paramla
Zekamla
Auromla
Sempatikliğimle
Fiziğim yeter
Karakterimle
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İltifattan etkilenmeyen bir kadını etkilemek için farklı yaklaşımlar denemek önemlidir. Herkesin iltifatlara farklı tepkiler verdiğini ve farklı şeylerden etkilendiğini unutmamak önemlidir.
Kadının derinlemesine konuşmalardan ve anlamlı konulardan etkilendiğini fark ederseniz, onun ilgisini çekebilecek konularda konuşmalar yapabilirsiniz. Örneğin, güncel konular, kişisel gelişim, sanat, kültür gibi konularda derin konuşmalar yaparak onun ilgisini çekebilirsiniz.
Empati kurarak ve gerçekten ilgilendiğinizi göstererek onun kalbini kazanabilirsiniz. Onun duygularını anlamak ve ona destek olmak, ilişkinizi güçlendirebilir. Bazı kişiler için sözler yerine eylemler daha etkili olabilir. Ona yardımcı olmak, onun için bir şeyler yapmak, onun ihtiyaçlarına dikkat etmek gibi eylemlerle onun ilgisini çekebiliriz. Ortak ilgi alanları bulmak ve bu doğrultuda aktiviteler yapmak, ilişkinizi güçlendirebilir. Birlikte ortak hobiler edinmek, sevdiği etkinliklere katılmak gibi şeylerle ilişkimiz ilerleyebilir Kadının duygularına saygı göstermek ve açık iletişim kurmak oldukça önemlidir. Onun görüşlerine değer vermek, dinlemek ve anlamak ilişkimizi derinleştirebilir.
Her kadının farklı olduğunu unutmamak önemlidir. Etkili bir şekilde iletişim kurmak, onun ilgi alanlarına saygı göstermek ve onun duygularını anlamak, ilişkimizi güçlendirebilir ve onu etkileyebilir. Ancak tabii bir noktada maddi imkanlarında göz önünde olduğunu unutmamak gerekir Ama netice olarak bir kadın hayatındaki erkeğin ilk önce önem verdiği şey karakteri ve duruşudur.
Hiçbir kadın, iltifata düşmez. Düşmüş gibi yapar. Asıl düşen erkektir burada.
PARA: 3 gün erkileyebilirsin. 4. gün parası olan başka birine düşer.
PARA+AURA=1 hafta etkileyebilirsin. Daha zengin ve yakışıklı denk gelirse aldatır.
PARA+AURA+FİZİK= 1 ay etkileyebilirsin. Çünkü böyle bir erkeğin muadilini 1 aydan önce bulamaz bir kadın.
PARA+AURA+FİZİK+ZEKA: Kızlar böylesini bulduysa 1 seneden önce ayrılması mümkün değil
PARA+AURA+FİZİK+ZEKA+SEMPATİ=Böyle bir erkekle en az 10 yıl evli kalırsınız garanti.
PARA+AURA+FİZİK+ZEKA+SEMPATİ+KARAKTER= Oldu canım ketçap da olsun mu? Yavaş olun kızlar. Disney Masalında ya da Firdevs'te değilsiniz. Yeryüzünde bu vasıfların hepsini aynı bünyede taşıyan, laboratuvar koşullarında üretilmiş ya da cennetten düşmüş bir erkek yok.
Yeryüzünün en mükemmel erkeği de olsak hiçbir kadına ömür boyu yaranamayacağımızı ve her zaman aldatılma riskimizin olduğunu biliyoruz.
Sırf bir kadının onayını alabilmek için bu hayatta para kazanmaya da değmez, kas yapmaya da değmez, esprili olamaya da değmez, karakterli olmaya da değmez, estetik olmaya bile olmaz.
Bugün çirkin ve göbekli bir erkek, alelade bir işadamı bile olsa yaptıracağı başarılı bir estetik operasyon ve yaklaşık 1 senelik bir spor egzersiz disiplini ile 10 numara 5 yıldız cillop gibi 10/10'luk bir erkeğe dönüşebilir ama emin olun o erkek bile size ömür boyu yaranamaz. Yeryüzünde 10/10 bir erkeğin bile aldatılma riski her zaman vardır.
Yeryüzünde aldatmayacak erkek yoktur. Tipsiz erkek vardır, parasız erkek vardır, pısırık erkek vardır.
Yeryüzünde aldatmayacak kadın da yoktur. Çirkin kadın vardır, baskıyla büyümüş kadın vardır, paraya ihtiyacı olmayan kadın vardır.
İltifat ya da tek bir şey üzerinden etkilenen kadın zaten.. Komple bütün olarak değerlendirmek gerek..
Bir düşünelim iltifattan etkilenmiyorum ama karşımdaki insanın duruşu, aurası, zekası etkileyebilir.
Teşekkür ederim 🌸
Rica ederim çiçeğim 😘
Cevap
46Cevap
Etkilenmiyorsa ne yaparsan yap etkilenmez.
Ben bir kadını etkilemeye çalışmam. çünkü bir kadın beni olduğum gibi sevmesini aşık olmasını isterdim tabi ki de.. bu yüzden de exrtra bir şey yapmam zaten şimdiye kadar da hiç bir kadını etkilemek için bir şey yapmadım.. sadece kendim oldum ben.. karakterimden etkilenebilir mesela.. çünkü dış görünüş anlamında iyi yanım yok hiç :D zengin olduğum da söylenemez.. geriye sadece elimde kalan kişiliğim var kalbimin temizliği var bunlar yeterdi birde komik olmam.
Az önce kahve molasindayken böyle bir shorta denk geldim 😄 Gülsem mi ağlasam mı bilemedim🥴. Harbiden ya eskiden kadınlara yazılan şarkılar ile şimdiki şarkılar neden bu kadar değer yitirdi anlam vermek çok zor. Soruya cevabım artık "küfürle" etkiliyorlar..
😂😂 iyi gözlem...
Futbol maçı oynamıyoruz ki taktik yapalım. Önemli olan istediği gibi görünmek değil, olduğun gibi görünmek. Ben olduğum gibi görünürüm, o artık içinden hangisini seçerse beğensin alsın. Zira yukardakilerin hepsi bende mevcut. 😂
Vay vay özgüvene gel 😂
Bu karşıdaki kadına baglli aslında. Kimisis zekaya kimisi paraya kimisis bakışlara karşılıklı muhbbet var ise elbet bir şekilde etkilemeyi başarırım.
Her neyden etkilendiğini zeka ile bularak oradan ilerlemek iyidir
Her faktörden etkilenebilir ama bence ses tonumdan ve karakterimden etkilenebilir.
Zekâ bir nevi ama iltifattan etkilenmeyen kadın hoşlanmayan kadındır.
Kadınları etkilemek gibi bir düşüncem yok ki.. 😜😅
Benim nezdimde en büyük etken, karakterdir.
Zira kendini bilen kadın bunu mutlaka idrak eder.
Elbette, hayat çok kompleks bir yapı, duygular bağlamında.
Ama karakteri oturmamış adamla kimse olmak istemez.
İltifat ederkek kadın tavlamam. İltifatıysa sadece hak ederse ederim.
En fazla karakteriyle etkiler beni. Öyle yamuk olmayacak. Gözü, kaşı oynamayacak. Her kadına aç köpekmiş gibi koşamayacak. Yerini bilecek. Küçük beyniyle değil. Büyük beyniyle düşünecek.
Karakterime güveniyorum ya. Tüm kadınları aşık edecek kadar olmasa da adamakıllı sohbet ettiğim çoğu kişiyi etkilediğimden eminim. Bu tarz geri dönüşler de aldım 😊
Kadinlar en cok bir erkegin anlayisli olmasi ve güzel karakterli olmasindan etkilenir.
Boydan atarım
Hay ben senin boyuna posuna..
Kurban fantazin mi var norkoscum senin
İltifattan etkilenmeyen kadın zaten bu iltifatlara layık olduğunu bilir. Bu yüzden etkilenmez, akıllı kadındır. Akıllı gacılara selam 👋🏻
Onu tanırım ve zaafı olan şeylere yöneilir ortadan onu tav etmeye çalışırım akıllı bir erkek böyle yapar.
Soyle bisey de var erkek ne kadar yakisikli olursa olsun kadinin ilgisini cekmiyosa iltifata yuz vermez ama sevdigi erkek edince bi baska oluyo
kadın etkilenmek istemiyorsa hiç bir şekilde etklenme. Kimseyi etkilemek için çaba sarfetmem ben buyum beni beğeniyorsa etkilenir numaralara gerek yok
İlgimle.
Onu düşündüğümü belli ederek.
Bazı sözlerin yapmacık olduğu belli olur. ve buna hiçbir kadın inanmaz.
Senden etkılenmıcek kadını etklıemeye calısmak maymun olmaktan başka işe yaramaz ön yargı ağır bir şey
Kadın senden etkilenmiyosa ne yaparsan yap etkileyemezssin
Şıklarda bana uyan sadece tek şey zeka 💆♂️
iltifattan etkilenmeyen kadın zaten doyum noktasına ulaşmıştır:) karakter ve zeka harici çöp
Sempatikli ve iyi karakterlimtrak gibimsi olmaya gayret ederek🤪
Karakter kesinlikle, iltifattan etkilenmeyecek kişi yoktur zaten ama
Bi erkeğin karakteri ve zekası benim ilgimi çeker başta
Bir erkek ancak zekasını kullanabiliyorsa kazanabilir kadını.
İltifattan etkilenmeyen kadın akıllı ve kendini bilen bir kadındır.
Ona daha önce hiçbir erkeğin yapmadığı şekilde bir sofra kurarım 😉
"Param ve fiziğim yeter" hariç seçeneklerin hepsi diyorum
Pek terch edblcgim metd dgldir ackcasi
Tadıma bir baksa vazgeçemezz🤣😁
Zekamı ve karakterimi kullanarak.
Galiba yok, ben iltifatla da etkileyemem gerçi.🤦
Sempatiğimle etkilerim
Duruşumuz kâfidir laga lugaya gerek yok
Iltifatim etkilemiyorsa benden etkilenmiyordur tüm çabalar beyhude olur
Erkeği olarak düşünürsem fiziğim yeter bence
ilgilenmeyerek 😃
Zekam ile