Aşk İlişkileri Yeni tanıştığım bir erkek, tutkulu musun diye sordu ilk tanışmada bunu soması normal mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar ilk defa bugün tanışayım bana bu soruyu sorması normal mi Güncellemeler+1 yıl …… Güncellemeler+1 yıl Jjajjajja Yeni tanıştığım bir erkek, tutkulu musun diye sordu ilk tanışmada bunu soması normal mi? Cevapla Erkek Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı. Normal değil bence 0 0 Yorumla
selamseydi3 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı. Yeni tanıştığın bi erkeğe tutku besleyemezsin ki çok saçma bi soru bence zamanla oturacak duygular bunlar 0 0 Yorumla
MadalyasizDelikanli Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ya Allah aşkına nereden buluyorsunuz böyle aklı hep bir taraflarında olan elemanları? 1 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Bu devirde normal ama bana sorulsa hiç iyi iyi olmaz sapiksin der çeker giderim 👍🏻 1 0 Yorumla
çiçek22340 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Direk cinsellikle aran nasıl demek istemiş normal değil ağzının üstüne patlatsaydın 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. bosa mermi atmayayim demis cocuk :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Yok ben agrasifim desene bi ne diyecek acaba🤔 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. sevişir miyiz diye sorsaydı bari, yuh 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. :) yavaş yiğidim de:) 0 0 Yorumla
kfsfener5 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tutku aranıyor artık 0 0 Yorumla
Devoxer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Olabilir olum, bir rahibe ile date çıkmıyor ya. 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Pek normal degil 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Sence bunu neden soruyo Yorumla Gezdolas01 +1 yıl Kolay yatabilecek bakiyor olabilir Yorumla Soran +1 yıl Beneyse ya böyle rahat biriyle konuşmak istemiyorum dedim engelledi beni Yorumla Soran +1 yıl Kim haksız burada Yorumla Gezdolas01 +1 yıl Degmene deger vermeyin kim hakli kim haksizs bile zaman harcamayin. Unutmayin degersiz degil size degerli hissedecek olan jyi olur. Yorumla Soran +1 yıl Şimdi sorması terbiyesizlik mi onu anlamadım Yorumla Gezdolas01 +1 yıl Terbiyesizlik olur git gel yapmasi Yorumla Soran +1 yıl Git gelden kasıt ne Yorumla Gezdolas01 +1 yıl Istegini elde edecek degilsin diyip gidecek sonra tekrar gelip deneycek sansini bunu soylemek isted8m Yorumla Soran +1 yıl Hmm niyeti evlenmek için tanımak dwgil niyeti seks mi diyorsun Yorumla Gezdolas01 +1 yıl Benc eoyle Yorumla Soran +1 yıl Yüzde kac ihtimal veriyorsun Bu soruyu soranlar ciddi ilişki istemediklerine mi sorar Yorumla Soran +1 yıl Beni engelledi bir de utanmaz konuşmak istemiyorum deyince insan açıklama yapar özür diler konuşmaya devam etmek istediğini söyler Yorumla Gezdolas01 +1 yıl Ilk baslarda boyle konusan biri tamami seks icin odakli kolay misin degilmisin yoklamasi yapacak acelecei soytari hareketi derim Yorumla Soran +1 yıl İğrenç ya Yorumla
thelifetiredme Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Normal değil 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sizce neden soruyor Yorumla thelifetiredme +1 yıl Cinsel adım atmak istemiş yoklamış eğer karşılık verirseniz ileri gidecek istekleri Yorumla Soran +1 yıl Konuşmak istemiyorum artık seninle dedim onu dedikten sonra beni engelledi Yorumla thelifetiredme +1 yıl Burdan bile anlaman lazım Yorumla
TeteM3 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Normal tabi. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden bu soruyu soruyor Yorumla TeteM3 +1 yıl Düşük libidolu, temas sevmeyen birini istemiyor demektir. Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Niyeti baska 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Anormal 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 29,3b cevap paylaştı. normal değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Normal değil bence
Yeni tanıştığın bi erkeğe tutku besleyemezsin ki çok saçma bi soru bence zamanla oturacak duygular bunlar
Ya Allah aşkına nereden buluyorsunuz böyle aklı hep bir taraflarında olan elemanları?
Bu devirde normal ama bana sorulsa hiç iyi iyi olmaz sapiksin der çeker giderim 👍🏻
Direk cinsellikle aran nasıl demek istemiş normal değil ağzının üstüne patlatsaydın
bosa mermi atmayayim demis cocuk :)
Nasıl yani
Yok ben agrasifim desene bi ne diyecek acaba🤔
sevişir miyiz diye sorsaydı bari, yuh
:) yavaş yiğidim de:)
Tutku aranıyor artık
Olabilir olum, bir rahibe ile date çıkmıyor ya.
Seni becermek istiyor
Yol ver benden söylemesi.
Amacını açıkça belli etmiş işte baştan
Değil tabi saçmalamış
Pek normal degil
Sence bunu neden soruyo
Kolay yatabilecek bakiyor olabilir
Beneyse ya böyle rahat biriyle konuşmak istemiyorum dedim engelledi beni
Kim haksız burada
Degmene deger vermeyin kim hakli kim haksizs bile zaman harcamayin. Unutmayin degersiz degil size degerli hissedecek olan jyi olur.
Şimdi sorması terbiyesizlik mi onu anlamadım
Terbiyesizlik olur git gel yapmasi
Git gelden kasıt ne
Istegini elde edecek degilsin diyip gidecek sonra tekrar gelip deneycek sansini bunu soylemek isted8m
Hmm niyeti evlenmek için tanımak dwgil niyeti seks mi diyorsun
Benc eoyle
Yüzde kac ihtimal veriyorsun
Bu soruyu soranlar ciddi ilişki istemediklerine mi sorar
Beni engelledi bir de utanmaz konuşmak istemiyorum deyince insan açıklama yapar özür diler konuşmaya devam etmek istediğini söyler
Ilk baslarda boyle konusan biri tamami seks icin odakli kolay misin degilmisin yoklamasi yapacak acelecei soytari hareketi derim
İğrenç ya
Normal değil
Sizce neden soruyor
Cinsel adım atmak istemiş yoklamış eğer karşılık verirseniz ileri gidecek istekleri
Konuşmak istemiyorum artık seninle dedim onu dedikten sonra beni engelledi
Burdan bile anlaman lazım
Normal tabi.
Neden bu soruyu soruyor
Düşük libidolu, temas sevmeyen birini istemiyor demektir.
Niyeti baska
Tabi normal
Normal değil ya
Anormal
normal değil
Kaç ondan
Neden